פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים כבר פעם שנייה שאני מנסה להתקין דרייבר חדש יותר ממה שיש לי והוא אומר לי שההתקנה נכשלת..אני תקוע עם דרייבר ישן בגרסאת 175.19 במקום להתעדכן ואני כבר לאדע מה לעשות...זה עשה את הבעיה עם ה178 ועכשיו אותו דבר עם ה180... שלפי דברי nVidia מציג שיפורי ביצועים משמעותיים...ניסיתי להסיר את הדרייבר הקיים ואז להתקין את החדש וזה עדיין לא עוזר..מישהו יודע אולי ממה נגרמת הבעיה?.. זה קרה לעוד מישהו?..תודה
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר הוא אומר לי שהדרייבר לא הותקן ואומר לי להפעיל מחדש את המחשב..לפעמים כשניסיתי להסיר או להתקין הוא הראה לי הודעת שגיאה של בעיה עם איזה קובץ DLL, אני לא זוכר אבל את השם.. זה יעזור אם אני אנסה להוציא את השם של הקובץ?
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר הממ... טוב אני אנסה לראות איך אני גורם לו להעלות את השגיאה הזאת שוב... חח
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים מחבר טוב האמת היא שאין לי ממש זמן להתעסק עם זה, ניסיתי שוב להתקין ולסחוט ממנו את השגיאה אבל לא הצלחתי..בכל אופן, מצאתי קובץ בתיקייה של ההתקנה שפותח ומראה את כל הפקודות dll שיש, ניתן לראות בתמונה שצירפתי..אני חושב, לא בטוח שמדובר ב SetEnvUnifyUninstDelIniIfMatched...או אולי ב StopLoggingDirAndApply..מה שבטוח זה שזאת אחת מהפעולות הארוכות שרשומות שם, זה מה שאני זוכר בוודאות.. חח..אתה יודע אולי מה זה אומר?..[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.