עבור לתוכן

אוי וי נראה לי שלוח האם נדפק-מה עושים

Featured Replies

פורסם

הייתי באמצע עדכון ביוס ללוח אם של ג'גהבייט 7ZM ואז---- הפסקת חשמל >:( ----והלוח פשוט מסרב לעלות [נ ו טוב לא פלא ] יש ללוח אני חושב דואל ביוס

בקיצור האם משהו יכול לעלות רעיון איך להציל את הלוח או שמה שנשאר זה לזרוק לפח :'(

פורסם

אם ללוח יש ביוס לגיבוי אז תפעיל אותו, אין לי מושג איך עושים את זה. אם אין לך אז נדפק הלוח.

חיפשתי באתר של ג'יגה בייט אחרי הלוח שלך, אבל לא מצאתי שום דבר, אתה בטוח בדגם שלו?

פורסם

תנסה לעשות CLEAR CMOS

יש JUMPER על הלוח אם .

תנסה לעשות את זה אולי זה יעבוד :-\

פורסם

אתה יכול להגיע לביוס ?

מצאתי את הלוח, זה לוח די ישן.

פורסם
  • מחבר

איך מבצעים cleer comms ,וכן אני יכול להגיע אל הביוס פיזית על הלוח

פורסם

cleer CMOS לא יעזור לו נידפק לו ה FLASH

מה שאתה צריך לעשות זה להסיג את אותו הלוח ולהוציא ממנו את הBIOS-----> להשים אותו על הלוח שלך ולהדליק אחר כך אתה צריך להגיע לקטע של העדכון BIOS להוציא את הBIOS השני ולהכניס בחזרה את שלך ואז לעדכן

עריכה:

כל ההוצאות של הBIOS צריכים להיות בזהירות רבה ולא הBIOS ידפק לך לגמרי

אהה ואין לך DUAL bios

פורסם

IDD. אתה מדבר על הוצאה פיזית של הביוס מלוח אחר ולשים אותו על הלוח שלו??

אם אין לו גישה ללוח כזה בדיוק אז עדיף כבר לקנות חדש... זה צ'יפ דפוק ולא עושים לזה תיקון בחנויות

פורסם

הביוס הוא צ'יפ! אתה צריך מלחם להוציא אותו לא ?

פורסם

כן היתכוונתי לBIOS פיזי

ואם היית קורא למעלע אז הוא שאל אם יש דרך לתקן אותו או לזרוק לפח

אז אני נתתי לו את הדרך

הוא כבר יעשה חושבין עם עצמו

פורסם

הביוס הוא צ'יפ! אתה צריך מלחם להוציא אותו לא ?

לא תמיד לכל לוח ולוח (אפילו אותו סוג) סוג החיבור הוא שונה ליפעמים הוא נימצא על מין SHKET כזה או שהוא מולחם

פורסם

ברב הלוחות היום הביוס נמצא בתושבת (לא מולחם)

פורסם

אבל גם אם הביוס לא מולחם, ניראה לי שלהשיג לוח שעובד תהיה בעיה... אבל את זה הוא יגיד לכם

פורסם

לא חייבים לוח זהה, אבל אם לא יודעים לעשות ה אפשר פשוט להזמין ביוס חדש מ www.badflash.com או www.flashbios.org

פורסם

עדיף לקנות כבר לוח חדש.

וגם לקנות UPS שיש לו הרבה יתרונות,לדוגמא אם היה לך...אז ההפסקת החשמל לא היתה מפריעה.. :P

פורסם

טגנלוגיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים