עבור לתוכן

מפרט i7 לעיבוד תמונה 2D

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן לשדרג את ה-Pentium D הישן (מאוד) שלי.

בתור תחביב אני מתעסק בצילום ומטבע הדברים מריץ לא מעט תוכנות גרפיות - אבל בניגוד לגיימרים הדרישות שלי הם יותר בכיוון כוח חישוב לא גרפיקה תלת-מימדית.

אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מבוסס על ה-i7 שעונה לדרישות הבאות:

- תקציב עד 5000 ש"ח (אם אפשר פחות, אז מה טוב)

- אין צורך במסך, אבל צריך לתמוך טוב ברזולוציית 1920X1200 (אני בטוח שזאת לא בעיה בשנת 2008)

- אין צורך בדיסק קשיח - יש לי אחד שתומך SATA2, אבל הוא בטח די בסיסי ואני רוצה שירכיבו לי את כל המחשב אז אם זה דורש HDD שיהיה

- הקירור די חשוב לי כי החדר שהמחשב נמצא בו לא ממוזג ומכיל 3 מחשבים (בקיצור די חם שם)

- כמה שיותר זיכרון (6GB היה נחמד)

- כרטיס מסך פשוט יחסית - אני לא משחק הרבה אבל זה נחמד מידי פעם להריץ איזה משחק חדש ברזולוציה גבוהה (כרגע יש לי nVidia 7600GS וכמה שהוא חלש הוא כמעט מספיק לי

- אין לי דרישות מיוחדות לגבי לוח אם (כנרא בגלל חוסר הבנה בהם) אבל היה נחמד אם מספר חריצי הזיכרון היה במכפלות של 6 בניגוד ל-Intel DX58SO שיש לו 4 חריצים שזה נשמע לי קצת מוזר

עד כמה זה נראה לכם? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2407&CatCode=

תודה רבה מראש על העזרה :)

נ.ב. אני עובד בתחום אז אפשר להכנס לפרטים חופשי אבל אני פחות מכיר את התחום הביתי ולא מכיר את כל כרטיסי המסך' את יכולות מארזי התרמל טייק וכו'

פורסם

המפרט של אייבורי בהחלט מעולה, במחיר נמוך ביחס לתמורה של I7.

אך יש בו כרטיס מסך פשוט מאוד, ניתן לרכוש את המפרט הזה בתנאי שלא תשחק משחקים כבדים, כגון: FAR CRY 2, CRYSIS, כלומר משחקים חדשים ברזולציות גבוהות.

סה''כ, אין מה להציע, חוץ מאולי להמליץ על מחשב שהוא לא I7 שיוריד לך משמעותי במחיר, ואף אולי יהיה עדיף מבחינת ביצועים.

תפרט באילו משחקים אתה תשחק, אם בכלל.

פורסם

המפרט שלהם מעפאן ולא היתי קונה מהם בכל מקרה.

דבר שני, I7+לוח+זיכרון מתאים זה בזבוז כסף מטורף. אתה יכול לקנות 8GB (למרות שנראה לי ש-4GB יספיקו מעל ומעבר) זיכרון יחד עם Q9550 חזק ולוח מתאים בהרבה הרבה הרבה פחות כסף ועל זה גם היתי ממליץ :

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q9400 2.66Ghz 6MB Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤1484

קירור למעבד:

OCZ Vendetta

כמות: 1 - מחיר: ¤137

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤497

מארז:

ANTEC NSK4480 380W Black

כמות: 1 - מחיר: ¤452

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5

כמות: 1 - מחיר: ¤282

כרטיס מסך:

Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤560

כונן אופטי:

LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤135

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤3552

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤3481

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/b915hw64

מעבד חזק, קירור נהדר למעבד, 4GB זיכרון, מארז וספק איכותיים ושקטים, לוח משתלם מאוד, כ.מסך חזק מאוד ביחס ל-7600GS (שאמרת שמספיק לך) וצורב DVD כמובן

פורסם

^מפרט מעולה.

בקשר למחשב מאייבורי, כמה שהוא לא משתלם, נכון להיום, הוא טוב.

פורסם

מעט זיכרון, ספק מעפאן, כ.מסך חלש, ולוח שיש טובים ממנו במחיר הזה - איפה בדיוק המפרט הטוב פה?

כמו כל שאר המפרטים המוכנים שלהם, זה בדר"כ כונן קשיח נחמד, מעבד מפוצץ וכל השאר פחות או יותר מעפאן

פורסם
  • מחבר

חבר'ה תודה לכם על העזרה אבל רציתי להדגיש שהשימוש העיקרי הוא לעיבוד תמונה בפוטושופ ודומיו.

דבר שני בחשיבותו הוא הקירור של כל החלל הפנימי של המארז - הדיסקים שלי די (קרא מאוד) מתחממים כרגע.

משחקים זה פרט שולי מבחינתי (ואני מוכן לוותר עליהם בכלל) אם כי הייתי שוקל תוספת של 200-300 ש"ח בשביל כ. מסך טוב יותר

מהמעט השבנתי כח החישום של ה-i7 חזק בהרבה גם מהמעבדים הטובים שב-Core2 .

תקנו אותי אם אני טועה כמובן...

בהנחה שמערכת מבוססת ה-i7 מהירה יותר לשימיוש שלי - האם ניתן לבנות מערכת מבוססת ה-i7 המתאימה לתקציב שלי ומה הרכיבים שנראים לכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים