פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים הקדמה:בעת ההשקה ללוח אם של ה 360 קראו XENON , הCPU (מעבד) והGPU (מעבד גראפי) שלו היו מיוצרים ב 90NM , הספק כוח סיפק 203W. בהמשך הגיע גם גרסה עם יציאת HDMI אבל זאת עדיין הייתה אותה הגרסה של הלוח.לאחר מכן הגיע ה FALCON , ה CPU שלו היה מיוצר ב 65NM והיה לו קירור משופר , HDMI כמובן ובספק סיפק 175W.ועכשיו הזמן האחרון היו שמועות שהJASPER מגיע.JASPER:יש מישהו שקנה ארקייד וקיבל JASPER.להלן הדברים החדשים:GPU שמיוצר ב 65NM.שבב זיכרון פנימי של 256 מגה (במקום 16) .ספק של 150W- יש לו גם חיבור טיפה שונה.מסתבר שהוא קר יותר מכול השאר.דרכי זיהוי:150W על הספק.12.1A על הספק ועל הקונסולהLOT של 0843X ומעלהתאריך יצור של 10-23-08 ומעלה.יאללה חברה אם למישהו יש שאלות אני אשמח לנסות לענות לפי המקורות שיש.
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר כנראה שזה בכלל 16.ציטוט מ XBOX-SCENE the onboard flash chip has grown from 16MB to 256MB.
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים כנראה שזה בכלל 16.ציטוט מ XBOX-SCENEאין לזה משמעות, יותר מידי זה רק בשביל שARCADE יתמוך בNXE בצורה מלאה.
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים לפי מה שהבנתי הNXE לוקח יחסית הרבה נפח ככה שבטח הכניסו יותר זיכרון לארקיד ואולי גם לדגמים אחרים שכל הNXE יהיה מותקן בתוך המכשיר עצמו רעיון טוב שחושבים על נוחות משתמש ובמיוחד שהNXE קורץ ל"כל המשפחה"
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים זה יצא רק ב-arcade?כרגע כן, הARCADE בעייתי עם NXE בגלל שהוא דורש 100MB~ בשביל כל הפיטשרים(רוב הנפח על הולך לבאפר של netflix), לכן MS בהתחלה יצאה עם האפשרות לקבל דיסק קשיח במחיר מצחיק או כרטיס 512MB בחינם לבעלי ARCADE. לכן מבחינה כלכלית עדיף למכור JASPER בגרסאות הARCADE(מה שלא יידרוש מMS לבצע את המבצע שהיא נתנה לARCADEים הישנים) מאשר את שאר הדגמים.
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר זה יצא רק ב-arcade?בינתיים יש דיווחים על רק 3 ארקייד כאלה.אין לזה משמעות, יותר מידי זה רק בשביל שARCADE יתמוך בNXE בצורה מלאה.בטח שכן.אתה יכול לשמור את כול השמירות שלך על הזיכרון הזה , אולי אפילו כמה DLC קטנים (אם יש כאלה שנכנסים במקום הזה) ועל הדיסק הקשיח להתקין משחקים בלבד (ולהוריד דמואים , DLC , וכו וכו)לפי מה שהבנתי הNXE לוקח יחסית הרבה נפח אני לא ממש יודע כמה.אני יודע שבאקסבוקס רשום שהנפח של הזיכרון הוא 216 , אז זה לוקח לפחות 40 מגה. אבל גם היו לו רק 81 מגה פנויים אז יש מצב שזה לוקח יותר
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים כרגע כן, הARCADE בעייתי עם NXE בגלל שהוא דורש 100MB~ בשביל כל הפיטשרים(רוב הנפח על הולך לבאפר של netflix), לכן MS בהתחלה יצאה עם האפשרות לקבל דיסק קשיח במחיר מצחיק או כרטיס 512MB בחינם לבעלי ARCADE. לכן מבחינה כלכלית עדיף למכור JASPER בגרסאות הARCADE(מה שלא יידרוש מMS לבצע את המבצע שהיא נתנה לARCADEים הישנים) מאשר את שאר הדגמים.דובי אבל אתה שוכח שMS רוצה להחדיר את הNXE לכולם ואם זה כבר כלול בתוך המכשיר במקרה שיש לך בעיה בארד דיסק או שאתה רוצה לשדרג ארד דיסק אם זב בתוך המכשיר הממשק עצמו נשאר בכל מצב חוץ מזה זיכרונות של 256 מגה בטח עולים היום גרושים לMS וספר אם יש הבדל בין זה לבין 16 מגה במחיראם בכלל מיצרים עדיין 16 מגה גם בארד דיסק היה סיפור דומה מאוד יכול להיות שפשוט רצו להפסיק ליצר את הדגמים הקטנים ואז היה שדרוג גם לPS3 וגם ל360 ואני לא יהיה מופתע אם הארדיסקים הגדולים יותר עולים להם אפילו פחות במחיר בקשר לזיכרונות תראה את נינטנדו בDSI היא הכניסה זיכרון פנימי לשמירות כנראה שהמחיר היום מאוד זול שזה יוצא משתלם
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים דובי אבל אתה שוכח שMS רוצה להחדיר את הNXE לכולם ואם זה כבר כלול בתוך המכשיר במקרה שיש לך בעיה בארד דיסק או שאתה רוצה לשדרג ארד דיסק אם זב בתוך המכשיר הממשק עצמו נשאר בכל מצב חוץ מזה זיכרונות של 256 מגה בטח עולים היום גרושים לMS וספר אם יש הבדל בין זה לבין 16 מגה במחיראם בכלל מיצרים עדיין 16 מגה גם בארד דיסק היה סיפור דומה מאוד יכול להיות שפשוט רצו להפסיק ליצר את הדגמים הקטנים ואז היה שדרוג גם לPS3 וגם ל360 ואני לא יהיה מופתע אם הארדיסקים הגדולים יותר עולים להם אפילו פחות במחיר בקשר לזיכרונות תראה את נינטנדו בDSI היא הכניסה זיכרון פנימי לשמירות כנראה שהמחיר היום מאוד זול שזה יוצא משתלם במקומך הייתי תובע את המחנכת שלך מכיתה ג'.בינתיים יש דיווחים על רק 3 ארקייד כאלה.בטח שכן.אתה יכול לשמור את כול השמירות שלך על הזיכרון הזה , אולי אפילו כמה DLC קטנים (אם יש כאלה שנכנסים במקום הזה) ועל הדיסק הקשיח להתקין משחקים בלבד (ולהוריד דמואים , DLC , וכו וכו)אני לא ממש יודע כמה.אני יודע שבאקסבוקס רשום שהנפח של הזיכרון הוא 216 , אז זה לוקח לפחות 40 מגה. אבל גם היו לו רק 81 מגה פנויים אז יש מצב שזה לוקח יותראתה לא, שמירה ישירה זה רק לזכרון נייד, הזכרון הפנימי הוא לעדכוני מדיה ומערכת הפעלה.
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר אתה לא, שמירה ישירה זה רק לזכרון נייד, הזכרון הפנימי הוא לעדכוני מדיה ומערכת הפעלה.בטוח?כי אני הבנתי שכנראה שאתה יכול.הרי אתה לא מקבל כרטיס זיכרון אז הפרופיל שלך נשמר בפנים.
פורסם 2008 בדצמבר 1117 שנים http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3472עכשיו נשאר לחכות 3-4 חודשים על מנת לראות אם אין תגובות שליליות ברשת (סופו של ה RROD?) ואם כן בקרוב אהיה בעליה של קונסולה שנייה 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.