עבור לתוכן

מה עושים כשנוזל דבק על הכרטיס מסך..?

Featured Replies

פורסם

אמםם חחח טוב לא לצחוק חבר'ה זה רציני,

נזל דבק סופר גלו על הכרטיס מסך איך אני מוריד את זה?

ובמידה והחלטתי להוריד אותו עם מלחם ונייר זכוכית (תחשבו לבד איך..) זה ינזק?..

אההההההההההההההה MSI Ge - Force Ti 4600

פורסם

אם הדבק לא מוליך (אין לי מושג אם כן או לא) אז אולי כדאי שפשוט תשאיר אותו שם... בלי להתעסק על ניירות זכוכית וכו'.

אם הוא מוליך... טוב נו... אכלת חרא

פורסם
  • מחבר

ואם הוא לא מוליך והבעיה היחידה היא שהוא נזל עד למגעים של הכרטיס מסך עם הסלוט בגלל החום הנורא שהיה באותו יום בשילוב עם העובדה שהמחשב עבד נון סטופ כבר 90 ומשהו שעות בגלל שאני מוריד מאימיול המאניק הזה שלא מוריד יותר מהר מ0.0 קילו בייט לשניה

וכל מה שאני צריך לעשות זה רק להוריד את הפאקינג דבק מגע מהמגעים המעצבנים האלה שדפקו לי כרטיס של אלף ומשהו שקל [i ] רק בגלל שקניתי אותו בהנחה בשוק מחנה במחסה הכפר הערבי לידי ואמרו לי שהוא עמיד בחום עד 250 מעלות ?!?! האאאאאאאאאאא?!?!?!?!?!

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא??????????????????????????????????????????? :smiley7: :boid: :boid: :boid: :boid:

תאמת זה של חבר שלי וכל מה שקרה פה קרה לו (חוץ מהכפר) והכרטיס אצלי עכשיו אבל עדיין יש את הבעיה....

פורסם

אתה יכול אולי לקלף אותו..

אבל לא הבנתי מה הבעייה כלומר הכרטיס לא עובד או משהו?

פורסם

הוא נראה לי מתכוון שהדבק נזל על החיבור לAGP וזה דיי התחמם ונדבק או משהו...

פורסם

גם אני לא הבנתי ???

זה קרה כשהכרטיס בתוך המחשב או מחוץ? אפשר להכניס אותו ולהפעיל את המחשב? ומה הקשר להתחממות?

פורסם

אתה לא לבד

יש לי MSI TI4400 ושמתי לו דבק מהיר על הזכרון... נזל לי ALL OVER THE CARD

אפילו הגיע עד למגעים של החיבור ל AGP כל הכרטיס שלי מלא בח*א הזה ולא קורה לו כלום..

הוא לא מוליך.. והוא לא יהפך לנוזל כי אחרי שהוא מתייבש הוא נהפך לזכוכית שנשברת..

אל תגע בזה.. שטויות

פורסם

עדיין לא ברור מה קרה

הדבק נדבק לכרטיס ואתה לא יכול להוציא אותו מהAGP או שאתה לא יכול להכניס אותו לAGP או שנזל דבק שדפק את הכרטיס?

פורסם

אצטון (מסיר לק ציפורניים) יעשה את העבודה. אבל, זהירות! הוא עלול לעשות יותר עבודה ממה שאתה רוצה.

SuperGlue מבודד חשמלית (וטרמית) אז השיקול הוא בעיקר אסתטי :-*

פורסם

אצטון יכול לאכל לו את הPCB ואפילו את הצ'יפים אם הוא לא יזהר

פורסם

נא שנה כותרת בהתאם לחוקי הפורום

(פעם הבאה זו תהיה נעילה)

אני חושב שאם תעטוף את הכרטיס טוב טוב, שיהיה בסביבה אטומה, ותכניס אותו לפריזר, אז אחרי כמה שעות תוכל להוריד את הדבק עם הציפורניים או משהו כזה.

פורסם

ewingum צודק ;)

אפשר לעשות את אותה הפעולה כשנדבק לך מסטיק לחולצה (יאק איזה גועל O_o)

פורסם

אתה גם לא חייב להוריד אותו אם הוא לא השפיע על תהליך כלשהו.

נשפך הרבה?

פורסם

ביינתיים אני לא רואה מקום להצעות נוספות בשביל הבן אדם כי הוא לא מגיב ומתאר מה קרה לכרטיס שלו..

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אפרט קצת יותר..

שמתי סופר גלו על הכרטיס מהצד הקדמי בין ההיט סינק לכרטיס עצמו.

יופי.

הכרטיס עבד עבד וטחן והדבק החליט שהוא נמס עכשיו, אז הוא התחיל להינמס..והוא נמס וגלש וגלש עד שהגיע לסלוט AGP ו...הופ איזה יופי טופי כמו שצויין פה הוא באמת מבודד, אז איזה כיף זה שיש משהו שיבודד בין הכרטיס מסך לסלוט AGP בזמן שהמחשב עובד !!

דוגרי זה לא ממש כיף ;D והלך הלוח (לפחות הAGP הלך כי יש בו דבק מגע) והכרטיס שוחרר מהמקום ועכשיו יש לי כרטיס עם AGP במגעים.

יופי.

השתמשתי במין שילוב של כל העצות ואבא שלי האלקטרונאי וקיררתי אות הכרטיס, ניסיתי לקלף, ניסיתי להוציא את זה עם סכין חדה, ואז אבא בא :P חיממנו את הדבק ספציפית עם מלחם ושייפנו את הדבק החוצה עם נייר זכוכית :)

עכשיו, יש לי כרטיס שהמוליכים שלו קצת משוייפים (הציפוי זהב קצת ירד) , אבל דוגרי אני לא יודע אם תהיה לו בעיה ואני שואל אתכם פה ם יכולה להיות בעיה.

דרך אגב, הדבק נזל אצל חבר שלו שיש לו AMD וכל הלוח הרבה יותר חם, אצלי הלוח בטממפרטורה במנוחה יושב על 27 והכי גבוהה בזמן מאמץ מגיע ל41 מעלות , ה CPU נשאר על 29 מעלות או שעולה בטירוף ל31-32.. וזהו.

יופי.

ומה הבעייה שאני עונה יום אחרי? פרסמתי את ההודעה אתמול והיום אני חוזר לא ידעתי שאתם עונים מהר כל כך ;)

אני לא רוצה שייהרס לי הלוח אם שלי :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים