עבור לתוכן

G15 או Wave?

Featured Replies

פורסם

אני נאלץ להפקיר את הDAS האהובה שלי כי היא רועשת מדי והחברה רוצהלהרוג אותי כל פעם שאני מקליד.

אז היא מוכנה לקנות לי מלךדת חדשה.

השאלה היא מה עדיף, הWave או הG15, תקציב לא משנה במקרה הזה.

פורסם

אחי אני אומר לך על ה g15 גם לי הייתה את אותה שאלה ואחרי שקראתי קצת

ראיתי שלwave יש הרבה בעיות

ולמשחקים ה g15 יותר טובה וגם בלילה יש אור על כל המקלדת

ויש לך מסך עם נתונים

יש לך 18 מקשים לתיכנות

בקיצור לך על ה g15 לי יש אותה פחות או יותר שבועיים ואני לא רוצה לעזוב אותה

ויש רק בעיה אחת שאין עברית אבל לי זה לא מפריע בגלל שאני זוכר את כל האותיות

פורסם
  • מחבר

איזה בעיות יש לWave?

פורסם

הבעיות היחידות הן במשחקים, שאם אתה לוחץ Shift או משהו כזה אז בצירוף כמה אותיות ביחד זה לא עובד כמו שצריך או שטות אחרת כזו.

מבחינת נוחות הקלדה לדעתי זו המקלדת הנוחה ביותר במחיר סביר. אני בעליה המרוצים בטרוף של Wave ואני ממליץ עליה מתי שרק אפשר

פורסם
  • מחבר

יצא לך להקליד על G15? תוכל להשוות בינהן?

פורסם

האמת שכן. מבחינת שימושים משרדיים אין מה להשוות. מבחינת משחקים אני לא יודע

פורסם
  • מחבר

ואם אני מחפש משהו שהוא באמצע? מה תהיה הבחירה היותר טובה?

פורסם

לדעתי Wave

פורסם

אני משחק דיי הרבה (כל המשחקים החדשים) ומעולם לא יצא לי להתקל בבעיה שנתקעת המקלדת כמו שאומרים (צירוף של כמה מקשים)

לדעתי זו שטות ( או שזה רק אני.)

בכל אופן- ה-wave נוחה בטירוף..

וד"א היו עוד מליון נושאים כאלו..עשה חיפוש.

פורסם

אחי גם שיש לי את ה g15 לדעתי לך עדיף wave גם יגלל המחיר וגם בגלל שאין אותיות בעברית

אבל לא משנה איזה מקלדת אחי

אני ממליץ לך להחליט עד 1.12 כי עד אז יש בבג ובאופיס דיפו מבצעים של פעם בחיים אני יודע שאתה יכול לקנות את ה wave 1+1 ואת ה g15 גם אבל אותה אין להם בחנות אני מדבר על בג כי אחותי עובדת שם אז אני יודע

פורסם
  • מחבר

עמית, זו בדיוק הסיבה שאני עכשיו תוהה איזו עדיף לי. ואני עכשיו עם הDas Keyboard, אז חוסר אותיות זה משהו שמרגיש לי מעבר לטבעי.

עושה רושם שאני אלך בסוף על הG15, ומהסיבה הכי טיפשית בעולם, סידור מקשי הhome/end/page up..

פורסם

אישית הייתי הולך על WAVE.

פורסם

אני חושב שיהיה לך קשה מאוד לחזור למקלדות פשוטות אחרי שהתנסית לאורך תקופה עם מקלדת מכאנית.

לי יצא להשתמש באחת כשעה-שעתיים בשבוע כשהייתי חודש בארה"ב לפני הגיוס (סה"כ פחות מ8 שעות, כן?) ועד היום אני עדיין מלא בערגה למקלדת כזו.

אבל, אם אתה מוכרח, אין סיבה שתקנה מקלדת יקרה כל-כך כמו הG15, לך על הWAVE.

פורסם
  • מחבר

הלכתי בסוף על הG15, בין השאר כי הביקורות שיכנעו אותי, כי הסידור מקשים שלה נוח לי יותר, וכי היא עלתה לי משהו כמו 280-300 ש"ח.

And coz it's teh shineh!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים