פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים TCP מוודא שהPACKET שהגיע לצד השני אכן הגיע לשם , וממתין לאישור הגעה .UDP פשוט שולח , ולא מזיז לו , אם זה הגיע לצד שני או לא . פחות מאובטח , עושה אותו דבר .
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים מחבר לפי מה שאתם אומרים אני מבין שאין טעם לפתוח את הפורט הזה במודם ADSL.???פתחתי סרבר FTP על הסרב שלי...כדי לחסוך לי טירחה ולא להצטרך לשלוח לחברים שלי את הקבצים באמייל אלא שהם יורידו מה FTP.מישהו יודע מה הפורט של netmeeting?דבר נוסף...ניתן לפתוח שרת WEB ושרת FTP על אותו מחשב?או...האם ניתן לפתוח פורט שלא ישוייך למחשב מסויים אלא מחשב שיפתח את הפורט ברשת הפנימית גם יקבל את המידע?...כגון אם אני רוצה לפתוח את הפורט של IDENT של מירק?
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אתה יכול לפתוח כמה "שרתים" שאתה רוצה על אותו מחשב - כול עוד הוא מספיק חזק בשביל להחזיק את ה Servicesואם אני לא טועה את ה UDP Port אתה צריך להשאיר פתוח מאחר וישנם תוכניות או שירותים שמתמשים בהם בשביל להעביר כמויות מידע קטנות במהירות.......
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים זה לא מאובטח לא מאובטח, המילה המתאימה היא אמין.נכון. ב-UDP אין הבטחה שכל החבילות יעברו באופן תקין. בוידאו דרך הרשת זה לא ממש משנה כי שגיאות קטנות פה ושם לא גורמות לאובדן מידע קריטי עד כדי חוסר אפשרות להבין מה היה הוידאו המקורי. המהירות במקרה זה הרבה יותר חשובה מהאמינות (שעליה מפצים בצורות אחרות כמו למשל JITTER BUFFER).
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אם אתה רוצה שמחשב מהרשת הפנימית יקבל את המידע אתה צריך להשתמש בכתובות הפנימיות (-.10.0.0) ולא הפנימיות.(יש הגנה נגד loopback במודם)
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים מחבר כן אני יודע....אבל יש לי בעיה מוזרה אחרת.....מה FTP לא ניתן להוריד קבצים עם FLASHGATE או אפילו הורדה של אקספלורר.......ניתן רק לעשות העתק הדבק וכדומה.....זה קורה רק כשמתחברים מבחוץ...אם אני מתחבר מבפנים בעזרת הכתובת הפנימית הוא מאפשר לי הכל....זו כנראה בעיה של פורטים סגורים שפלאש גייט משתמש...מישהו נתקל בזה פעם????
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים מחבר הא..ניזכרתי בעוד משהו.......נורטון אנטי וירוס קופץ כל הזמן וטוען שיש וירוס במחיצה של הסקריפטים ...אני לא זוכר את שמו....בהזדמנות שזה יקרה עוד פעם אני אביא תמונה....אני בטוח שזה לא וירוס אלא אם כן יש לי וירוס בדיסק של חלונות 2000 (בהתקנה שלו).
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים כידוע TCP/IP הוא אוסף של פרוטוקולים, UDP הוא אחד מהפרוטוקולים שעובד בשכבת התעבורה(מודל 7 שכבות), מספק את שרותי התעבורה, בניגוד ל-TCP לא מאמת את קיום הקשר לפני תחילת שידור אלא מאמת קבלת מידע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.