פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים מחבר עשיתי בדיוק מה שכתוב ביטלתי את החיבורי רשת הפכתי אותם ללא זמין אחרי זה כתבתי את הפקודה נפתח לי חלון שחור ואחרי 2 שניות הוא נעלם וזהו
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים רשום לך שם לרשום 2 פקודות, לא אחת, גם רשום לך לעשות ריסט אחרי 2 הפקודות. (ואף אחד לא הבטיח שזה יפתור את הבעיה).
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים אתה יכול לגשת למקומות אחרים באתר של AVG ? רק הלינקים של העדכונים לא עובדים ?
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים איזה שגיאה אתה מקבל בדיוק (כשאתה מנסה להוריד אותם בדפדפן מהלינקים שניתנו), האם ניסית גם במחשב אחר בבית ?
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים מחבר השגיאה היא לא ניתן להציג דף זה ובמחשב אחר זה עובד ניסיתי דרך המחשב של אחי הקטן
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים אז יש לך בעיה במחשב, או איזה וירוס שחוסם את זה, או הגדרות רשת דפוקות (או משהו אחר).
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים מחבר תראה זה היה עובד יופי ופתאום זה הפסיק להתעדכן אני בטוח שזה לא בעיה של וירוס אבל קרה לי מקרה שהתקנתי לחבר AVG וגם לו הייתה את אותה הבעיה אז אני מאמין שזה בעיה בהגדרות רשת אבל איפסתי את ההגדרות אז זה כבר לא זה אז מה עוד יכול להיות?
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים מחבר עדכון קפצה לי עכשיו עוד שגיאה שניסיתי לעדכן. השגיאה המוכרת של האנטי וירוס הזה CTF ניסיתי להוריד את הקובץ שמבטל את זה ושוב אותה שגיאה לא ניתן לפתוח דף זה. את הפקודה שנתת לי אני רושם ככה ping www.avg.com?אם כן זה מה שקבלתי[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים אני לא רואה את הטעם בלהמשיך ולדון בכך.הנושא משתרע על כשישה עמודים ובכולם ניתנו לך כל האפשרויות הניתנות לפתירת הבעיה.תגבה את המידע שלך,תפרמט ותחזיר הכל.שים לב,ככל שאתה שומר על האנטי וירוס שלך פחות ופחות מעודכן אתה מסוגל להיחשף לוירוסים אחרים ללא דרך להתמודד איתם (או בכלל להיות מודע אליהם).תחשוב על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.