פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים שלום לכולם יש לי אנטי וירוס AVG ויש איתו בעיה הוא לא מעדכן לי את האנטי וירוס ואת האנטי ספייורים ניסיתי להסיר ולהתקין ישובאני מקבל את השגיאה הזאת למעלה avti virus database is outdate וכנ"ל לגבי אנטי ספייורתודה מראש.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים האם אתה מצליח לעדכן אותו ידנית? אם לא, האם יש לך firewall שחוסם אותו? אולי אתה צריך ליצור rule חדש ב-FW שלך שיאפשר גישה ל-AVG לאינטרנט?
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים או קיי התמונה לא עלתה...הפיתרון שאני רואה הוא להסיר ולהתקין מחדש את הגירסא האחרונה (8 אני חושב)...
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים הייתי ממליץ להפסיק להשתמש בAVG ולהשתדרג לNOD32.אני מכיר לא מעט אנשים שAVG אכזב, בד"כ בוירוס שכל אנטיוירוס אחר היה מגלה מזמן.אם יש לך צורך ממשי באנטיוירוס, קנה NOD32, זה יוצא פחות מ10 ש"ח לחודש.
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים ^^^^^או אנטיווירוס אחר בתשלום באמת, אני דווקא שמתי עין על הנורטון החדש לגיימרים...
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים מחבר תקשיבו אין לי בעיה להחליף אנטי וירוס אבל אני מעדיף לתקן את הבעיה שלי.
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים מחבר לפי דעתי הוא אמין מאוד וניסיתי להסיר ולהתקין את הגירסה החדשה זה לא עזר יש עוד הצעות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.