עבור לתוכן

מחשב פנטיום 4 פרסקוט, 256מ"ב, GF 440MX - כדאי לשדרג?

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד אינטל פנטיום 630 משמע 3GHZ L2 2MB - פרסקוט.

לוח אם ABIT SG-80 SIS661FX S775 AGP8

זיכרון - 256MB DDR1 400

כונן קשיח SATA2 80GB

ספק כח גנריק

כרטיס מסך GF4 440MX .

לא יודע אם להגדיל זיכרון :

1GB 400 - מחיר 250 ש"ח * 2 = 500 ( הרבה ) יחסית לישן .

או לקנות לוח אם G31 - מחיר 330 ש"ח + זיכרונות 2GB 800 - מחיר 185 ש"ח * 2 = 700 ש"ח

אבל מה עם כרטיס מסך ?

אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים בהגדרות נמוכות בינוניות - אני לא גיימר חזק רוב העבודה על המחשב זה משרדי .

פורסם

אין מה לעשות פה.

תמכור את המחשב בכמה שתצליח למכור אותו, תחסוך כסף ותקנה חדש. גם לשימושים משרדיים לא היתי משתמש בו כשהיום בקצת מעל 1000 ש"ח קונים מחשב כפול ליבה עם 1GB זיכרון וכו'

פורסם
  • מחבר

דווקא בתוכנה של הPI עשיתי בדיקה 1MB מול PD כפול ליבה וקיבלתי 47 שניות מול 45 ( סה"כ 2 שניות ) לא כזה הבדל .

חוץ מזה אתה לא נסחף ? אני מכיר אנשים עם פנטיום 4 נורפווד שהם גולשים איתו באינטרנט וזה עובד מצויין .

הקטע שאני מתלבט אם להוציא 500 ש"ח על 2 GB ומהירות ונפח עלובה ביחס למחיר .

פורסם

לא אמרתי שאי אפשר לגלוש איתו, אבל מצטער שאני לא היתי שמח מלגלוש באינטרנט על P4.

בכל מקרה, אמרתי ששווה להחליף בגלל שאתה כבר רוצה להוציא כסף. במקום להוציא 500 ש"ח על זכרונות שלא יתנו הרבה, מכור את המחשב, תוסיף זאת ל-500 ש"ח ותחסוך עוד טיפה ותקנה כבר מחשב חדש, שכאמור עולה קצת מעל 1000 ש"ח וזה עוד עם מארז וספק טובים.

נ.ב.

מה הקשר בין המציאות לבדיקה ב-SP 1M? ועוד השוות עם כפול ליבה ענתיקה שאף פעם לא היה מציאה גדולה.

פורסם

בנאדם, במחשב עם AGP וDDR1 לא שווה להשקיע גרוש! לא בשידרוגים זה בטוח, וגם בתיקונים, רק אם זה איזו החלפת ספק / גוף קירור למעבד, כל השאר לא שווה את הכסף. אל תשקיע 500 ש"ח במחשב שלא שווה 500 ש"ח.

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

אתה יכול לקחת HD2600PRO AGP + 1GB DDR זיכרון וזה יתן לך יכולת גיימינג מספקת להגדרתך בכ~500 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים