פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים שלום לכולם ..אממ יש לי מחשב חדש שקיבלתי לפני חודש בערך ..והוינדוס שמותקן בו גם חדש .. שבועיים בערךיש לי וינדוס ויסטה.. והוא נהיה לי כבד בזמן האחרוןזה אומר כל מיני פעולות פשוטות שלוקחות לו יותר זמן לבצעלמשל סתם לפתוח את האינטרנט אקספלורר לוקח לו איזה 5 שניות .. לפתוח את החלוןעשיתי סריקות עם Ad Aware Spyware DoctorRegistryBooster 2SUPERAntiSpyware Free EditionSpy Sweeper תיקנתי את כל הקבצים שהוא מצב.. מחקתי מה שצריך.. הכלואני עושה את הסריקות האלה כל פעם .. מה אפשר לעשות עם זה ?יש לי מחשב E84002GB זכרון פנימי500 HDכרטיס מסך 8600GTהנה תמונה של ה-Task Managerhttp://img83.imageshack.us/my.php?image=31515615wi9.jpgה-iexplorer למשל תופס שם 50 מגה .. וזה עולה ועולה... עכשיו זה כבר 80 מגה !
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים אתה נורמאלי?! למה אתה מצפה עם כל הזבל הזה שאתה מאכיל אותו, אל תאשים אותו בבעיות משקל שאתה גרמת לו.. בטח אתה גם קורא לו שמן ועושה לו פנסים בעין יא חלאהשוביניסט מסריח אוכל שניצלים ממולח שכמותך...תתבייש לך, חוליגן.עריכה: שמתי לב שקוראים לך YAIR אז סליחה אל תשים לב למה שלמעלה זה ל BENI2000בנוגע לבעיה שלך, אני חושב שאם תוכל להשיג תוכנות כגון TUNE UP או כל תוכנה אחרת שיכולה לעשות לך DEFRAG למחשבתעזור, אני לא מתכוון שתוריד את זה מאיזשהו אתר WAREZ או משהו שאני לא הולך לשלוח לך בהודעה פרטית... אנימתכוון שתקנה (לא) אותו בחנות בכסף (חינם).
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים מחבר קודם כל תודה :]אממ.. הTune Up הזה זאת התוכנה הכי טובה שיש בשביל לעשות את זה?או שיש או משהו שיותר עדיף ?
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים הייתי ממליץ גם על O&O DEFRAGשהיא גם תוכנה טובה אבל זה כל מה שהיא עושה, שניה אני לא אשלח עכשיו לינק לפורום WAREZ טוב שממנו לא תוכל להוריד את התוכנה לא דרך RAPIDSHARE.
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים א. תוציא את כל התוכונות המיותרות האלהב. בשביל DEFRAG אתה לא צריך ללכת רחוק יש לך כלי מובנה ב"חלונות" שעושה את העבודה יפה מאוד. בכדי להגיע לכלי COMPUTER>RIGHT CLICK ON DRIVE>PROPERTIES>TOOLS>DEFRAGMENT NOWג. יש בויסטה כלי שנקרא RELIABILTY AND PREFORMANCE שיוכל לעזור לך לראות איזה רכיב חומרה תוקע לך את המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.