עבור לתוכן

האינטרנט מתנתק לי וזה כנראה בעיה עמוקה בWINDOWS

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים פתאום קרה לי משהו מוזר במחשב, אני גולש איזה 45 דקות באינטרנט ואז פתאום האינטרנט מתנתק, זאת אומרת החייגן מתנתק ומתי שאני מנסה להתחבר בחזרה אז החייגן כותב לי Error 769 :The spcified destination is not rechable וגם ישר אחרי שזה קורה פתאום אין סאונד במחשב, שאני נכנס ללוח בקרה לצלילים והתקני שמע כתוב "אין התקן שמע" למרות שבמנהל ההתקנים אין סימן אזהרה צהוב והדרייבר של הכרטיס קול מופיע והכול שם פלוסים. אני יודע שזה בעיה בווינדוז כי יש לי מחשב נייד שיש בו בדיוק את אותו החייגן ושאני מחבר את הכבל רשת למחשב נייד אז אני מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיה. יש לציין שמתי שאני עושה ריסטרט למחשב אז אחרי זה אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי לסרוק SPYWARE ווירוסים וטרוייאנים אבל זה לא עזר. וגם מתי שהאינטרנט מתנתק אז הסמל בשורת המשימות של ה2 מחשבים שזה בעצם החייגן שלי, מתי שאני לוחץ עליו הוא מופיע למשך רבע שנייה ואז נעלם ככה כל פעם מתי שאני לוחץ על הסמל, רק אחרי שאני נכנס לחיבורי רשת ולוחץ "רענן" אז הסמל נעלם כתוב בחייגן מנותק. בתכלס זה קרה אחרי שלקחתי את המחשב שלי מתיקון אצל אייבורי שבכלל הסיבה שהבאתי אותו לתיקון הייתה קשורה לזה שהמסך מחשב שלי לא נתן תמונה והמסך כן נתן תמונה במחשבים תקינים אחרים. יש לי XP SP2.

מה לעשות?

פורסם

קודם כל אתה חייב ללמוד ללמוד להישתמש בכפתוור enter ופיסוק תקין.

לעיינינו:תריץ התקנת תיקון למערכת ההפעלה (יש לך את כל ההסברים בסטיקי).

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני רוצה לפרמט. העניין הוא שיש לי 2 מחיצות וכמעט שתיהם מלאות . נראה לי שאני צריך ליצור מחיצה חדשה ולהתקין בה את הווינדוז. מה אתם חושבים?

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהצעת לעשות תיקון אבל אני מעדיף לפרמט. השאלה היא איך אני עושה את זה שיש לי 2 מחיצות ששניהם כמעט מלאות. בC יש לי 6 ג'יגה פנוי ובD יש לי 7 ג'יגה פנוי. יש לי דיסק קשיח אחד בנפח של 160 ג'יגה. כמו שכתבתי אני רוצה ליצור מחיצה חדשה ולהתקין בה את הווינדוס.

פורסם

דיסק קשיח חדש.

פורסם
  • מחבר

למה דיסק קשיח חדש? ווינדוס XP שוקל 1.5 ג'יגה. אני יכול לפנות עוד 20 ג'יגה בשקט. אני פשוט יגבה את החומר בדיסקים של DVD. מה שחשבתי זה פשוט ליצור מחיצה חדשה בנפח קטן יחסית נניח 10 ג'יגה ולהתקין בה ווינדוז. אז לפי איך שאני רואה את זה אני פשוט צריך תוכנה כמו PARTITION MAGIC, להקטין את הנפח קיבולת של הD ובנפח הנותר ליצור מחיצה חדשה ובה להתקין ויינדוז חדש. מה אתם חושבים?

פורסם

התוכנית שלך בסדר.

בקשר לתוכנה, זאתי לא עולה כסף http://partedmagic.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים