פורסם 2003 ביוני 2722 שנים חבר שלי קנה מחשב לפני בערך חצי שנהלפני כמה זמן הוא שאל אותי על עניין הקירור של המחשב שלולמה הדיסקים שהוא מוציא מהמחשב רותחיםאז ביקשתי ממנו להראות לי איזה קירור יש לוו.. כמו שאתם רואים בתמונהזה כל המערכת קירור שלו!!!הספק מכניס אויר (שכבר חם מהפעולה של הספק) למחשבועל המעבד יש היטסינק בלי מאווררוהאויר (החם) מהספק אמור לקרר את ההיטסינקוחוץ מזה אין יותר מאוררים בכל המארז(שיטת קירור הכי שקטה שיש)מחכה לתגובותחחחחחח ;D
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר לא יודע איזה מעבד יש לואבל אני יודע שזה לא סלרון..וגם אם זה סלרוןמזה הדבר הזה?!הוא יפעיל משחק אחד עם גרפיקה ל 20 דקותיהיה לו ריסטים
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים למה הדיסקים שהוא מוציא מהמחשב רותחיםזה לא קשור בכלל לקירור של המחשב שלו זה רק תלוי איזה כונן סידי יש לוהספק מכניס אויר (שכבר חם מהפעולה של הספק) למחשבועל המעבד יש היטסינק בלי מאווררוהאויר (החם) מהספק אמור לקרר את ההיטסינקהמאורר של הספק מוציא אויר מהמארזהמאורר שקרוב להיטסינק שואב את האויר החם מהמארז והמאורר האחורי של הספק מוציא את האויר מחלל הספק החוצהסידור די טוב אם יש לו Pentium 2 או איזה סלרון
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים לא יודע איזה מעבד יש לואבל אני יודע שזה לא סלרון..וגם אם זה סלרוןמזה הדבר הזה?!הוא יפעיל משחק אחד עם גרפיקה ל 20 דקותיהיה לו ריסטיםהיה לו ריסט? יש לו בעיות? אם לא אז שישאר ככה , אל תנסה לתקן את מה שעובד כמו שצריך.אם יש לו בעיה חום והמחשב לא מתפקד כמו שצריך אז אפשר לחשוב על פתרונות קירור.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר 1. היו לו כמה ריסטים ובעיות לא מזוהות..2.אני יודע מה שכתבתי.. המאוורר של הספק לא מוציא אויר אלא מכניס!! הוא אמר לי שהמאורר של הספק עושה רוח על ההיטסינק3. ברור שזה קשור לדיסקים!! אם כל המארז מבפנים רותח אז זה מחמם הכל כולל הסידירוםTHINK..
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים דיסקים מתחממים מהסידירום ומהירות הסיבוב שלו. אני מזמין אותך להוציא את הCD מהברגים ולשים אותו לפעול באוויר ולראות איך הם עדיין יצאו חמים
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים 2.אני יודע מה שכתבתי.. המאוורר של הספק לא מוציא אויר אלא מכניס!! היה לי אחד כזה, פתחתי אותו, הפכתי את המאורר וזה דווקא עזר..
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים בא לך להגיד באיזה מעבד מדובר? אם לא לא משנה מה תגיד אי אפשר לעזור לךשבת שלום
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר אם זה היה שלי והייתי יודע הייתי אומר......הבעיה שאני לא הכי זוכר מה שהוא אמר לי שיש לו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.