פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אוהבים אותך, אל תדאג.רק תפסיק לשקר :-/מה שתגיד.....כמו שאמרתי אני לא הולך להתווכח איתך על זהאני יודע שזה נכון אם אתה מפקפק בי זה בעיה שלך אני לא מתכוון להגיב מעבר לזה
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים אחים שלי אני לא יודע על מה אתם מדברים אבל אני בערוצי זהב וקווי זהב עם מודם surfboard 3100ואין שום הגבלה.... אני מגיע בהורדה עם flashget עד לך 750kb ואני מעלה 50kb לחו"ל האינטרנט ממש טובאבל אמרו לי שבתבל יש הגבלה.... אני מוריד ממש טוב וזה סבבה.... מקווה שזה ישאר ככה פחחחח אם אתם רוצים הוכחה אני יעלה תמונה...
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים אחים שלי אני לא יודע על מה אתם מדברים אבל אני בערוצי זהב וקווי זהב עם מודם surfboard 3100 ואין שום הגבלה.... אני מגיע בהורדה עם flashget עד לך 750kb ואני מעלה 50kb לחו"ל האינטרנט ממש טוב אבל אמרו לי שבתבל יש הגבלה.... אני מוריד ממש טוב וזה סבבה.... מקווה שזה ישאר ככה פחחחח אם אתם רוצים הוכחה אני יעלה תמונה... תעלה תמונה. זה לא בגלל שאני לא מאמין לך, סתם זה נחמד לראות הישגים גבוהים בארץ הקודש שלנו. וכמובן שמהירות כזו מצביעה על כך שאינך מוגבל. מזלך נצל את זה כמה שיותר כי בבוקר אחד, זה עלול להשתנות...
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים מעצבנת אותי פה הגישה של אנשים שמתלוננים על המהירויות שלהם יש לי isdn ואני מוריד מקסימום של 7.4K אז אין לכם מה להתלונן חברה תגידו תודה על מה שיש לכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.