פורסם 2003 ביוני 2722 שנים לוח של ABIT NF7 ומארז COMPUCASE Midi Tower אין לי מושג איך אני מחבר אותו ללוחיש שתי כבלים אפורים שיוצאים מהמארז איך אני מחבר? יש איפה שהוא הוראות?
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אם אין לך חוברת הוראות שכתוב בה אז כנס לאתר וחפש את הדגם של הלוח שם אמור להיות כתוב הכלואם גם את זה אתה לא מצליח אז חפש על הלח שלך פינים שנקראים F_USB
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים זאת התמונה הכי טובה שמצאתי באתר שלהם. מה שסימנתי נראים לי כמו הUSB. אל תסמוך על זה! תקרא מה כתוב לידם או בחוברת של הלוח אם. כדי לחבר את הUSB יש לך בערך 5-6 חוטים שמכל אחד יש יציאה אחת (חוטים צבעוניים עם פלסטיק קטן בקצה שכתוב V1+ V2-) תסתכל בחוברת של המארז ושל הלוח מה הוא הסידור הנכון.החיבור של החשמל הוא 5X2 פינים כשיש אחד באמצע חסר. אליו אתה מחבר את החוט העבה עם אותו מספר כניסות בפלסטיק. אני לא מצליח לראות אותו אבל אני מתאר שתמצא
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים את היציאות של ה AUDIOיש מארזים שמביאים לך כאלה בננות רגילותשאתה פשוט צריך להעביר החוצה לאחורי המחשבושם לחבר בחיבור הרגיל...על הלוח יש אפשרות לחיבור שך F_AUDIOתחפש בחוברת של הלוח..
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים זאת התמונה הכי טובה שמצאתי באתר שלהם. מה שסימנתי נראים לי כמו הUSB. אל תסמוך על זה! תקרא מה כתוב לידם או בחוברת של הלוח אם. כדי לחבר את הUSB יש לך בערך 5-6 חוטים שמכל אחד יש יציאה אחת (חוטים צבעוניים עם פלסטיק קטן בקצה שכתוב V1+ V2-) תסתכל בחוברת של המארז ושל הלוח מה הוא הסידור הנכון.החיבור של החשמל הוא 5X2 פינים כשיש אחד באמצע חסר. אליו אתה מחבר את החוט העבה עם אותו מספר כניסות בפלסטיק. אני לא מצליח לראות אותו אבל אני מתאר שתמצאיש לי את הלוח לכן אני יעזור לך במה שאני יכול... מה ש-DarkMind סימן על התמונה אלו אכן חיבורי ה-USB לכל מיני פנלים או למארזיםשמגיעים עם USB.והם לא מזכירים בחוברת לאן מחברים את כל כבלי האודיו, אבל מוזכרים שם שני חיבורים שנקראים J41, J42... הם רושמים שהחיבוריםהאלו מיועדים עבור ה-ABIT MEDIA XP שזה פנל קדמי למארז שתופס מקום של סידירום והוא כולל חיבורי קול, FireWire ועוד כמה דברים... לכן זה אפשרות שיכולה להיות שלשם גם מחברים כבלי אודיו חיצוניים... הדרך הכי קלה לדעת היא לשלוח מכתב לתמיכה של ABITולהגיד להם שיש לך מארז עם חיבור קול קדמי ויש בו כבלי אודיו שאתה לא יודע לאן לחבר אותם בלוח ובד"כ הם עונים תוך יום-יומיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.