עבור לתוכן

איך מחברים USB וסאונד של המארז ללוח ?

Featured Replies

פורסם

לוח של ABIT NF7

ומארז COMPUCASE Midi Tower

אין לי מושג איך אני מחבר אותו ללוח

יש שתי כבלים אפורים שיוצאים מהמארז

איך אני מחבר? יש איפה שהוא הוראות?

פורסם

אם אין לך חוברת הוראות שכתוב בה אז כנס לאתר וחפש את הדגם של הלוח שם אמור להיות כתוב הכל

ואם גם את זה אתה לא מצליח אז חפש על הלח שלך פינים שנקראים F_USB

פורסם

זאת התמונה הכי טובה שמצאתי באתר שלהם. מה שסימנתי נראים לי כמו הUSB. אל תסמוך על זה! תקרא מה כתוב לידם או בחוברת של הלוח אם. כדי לחבר את הUSB יש לך בערך 5-6 חוטים שמכל אחד יש יציאה אחת (חוטים צבעוניים עם פלסטיק קטן בקצה שכתוב V1+ V2-) תסתכל בחוברת של המארז ושל הלוח מה הוא הסידור הנכון.

החיבור של החשמל הוא 5X2 פינים כשיש אחד באמצע חסר. אליו אתה מחבר את החוט העבה עם אותו מספר כניסות בפלסטיק. אני לא מצליח לראות אותו אבל אני מתאר שתמצא

פורסם
  • מחבר

ולאן אני מחבר את הכבל של ה AUDIO?

פורסם

כבל אודיו מתחבר ליד היציאות אודיו. יש שם גם כן כמה פינים לחיבור

פורסם

אני חושב שAUDIO אמור להתחבר ל-SATA

פורסם

ממש מצחיק

פורסם

תחזור בך. ;)

פורסם

את היציאות של ה AUDIO

יש מארזים שמביאים לך כאלה בננות רגילות

שאתה פשוט צריך להעביר החוצה לאחורי המחשב

ושם לחבר בחיבור הרגיל...

על הלוח יש אפשרות לחיבור שך F_AUDIO

תחפש בחוברת של הלוח..

פורסם

זאת התמונה הכי טובה שמצאתי באתר שלהם. מה שסימנתי נראים לי כמו הUSB. אל תסמוך על זה! תקרא מה כתוב לידם או בחוברת של הלוח אם. כדי לחבר את הUSB יש לך בערך 5-6 חוטים שמכל אחד יש יציאה אחת (חוטים צבעוניים עם פלסטיק קטן בקצה שכתוב V1+ V2-) תסתכל בחוברת של המארז ושל הלוח מה הוא הסידור הנכון.

החיבור של החשמל הוא 5X2 פינים כשיש אחד באמצע חסר. אליו אתה מחבר את החוט העבה עם אותו מספר כניסות בפלסטיק. אני לא מצליח לראות אותו אבל אני מתאר שתמצא

יש לי את הלוח לכן אני יעזור לך במה שאני יכול... מה ש-DarkMind סימן על התמונה אלו אכן חיבורי ה-USB לכל מיני פנלים או למארזים

שמגיעים עם USB.

והם לא מזכירים בחוברת לאן מחברים את כל כבלי האודיו, אבל מוזכרים שם שני חיבורים שנקראים J41, J42... הם רושמים שהחיבורים

האלו מיועדים עבור ה-ABIT MEDIA XP שזה פנל קדמי למארז שתופס מקום של סידירום והוא כולל חיבורי קול, FireWire ועוד כמה דברים... לכן זה אפשרות שיכולה להיות שלשם גם מחברים כבלי אודיו חיצוניים... הדרך הכי קלה לדעת היא לשלוח מכתב לתמיכה של ABIT

ולהגיד להם שיש לך מארז עם חיבור קול קדמי ויש בו כבלי אודיו שאתה לא יודע לאן לחבר אותם בלוח ובד"כ הם עונים תוך יום-יומיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים