עבור לתוכן

מחשב נייד חדש עם אריזה פתוחה.מה יכול להיות?

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי דרך שליח מחשב נייד חדש HP .המדבקה שעל הקרטון תלושה .המחשב מבפנים נראה בסדר .מה זה יכול להיות?האם זכותי לקבל קרטון סגור הרמיטי או שלפעמים זה כך?נתתי לשליח לכתוב בתעודת המשלוח שהקרטון לא היה סגור.המחשב נקנה מאתר וואלה שופס.האם כדאי בכל מקרה להחליף לאחד בראיזה סגורה?

פורסם

ודאי שכדאי להחליף גם אם המחשב ניראה בסדר

לך תד מי פתח אותו ומה עשו איתו אולי גם החליפו לו חלקים

אם באפשרותך , דרוש אריזה סגורה הרמטית על ידי היצרן וכך תהייה בטוח שאתה מקבל מחשב חדש חדש

פורסם

הרבה פעמים מדובר במוצר שכבר סופק למישהו, אך בעקבות ביטול העסקה הוחזר לספק.

יכול מאוד להיות שנפלת על מחשב כזה, תתקשר לוואלה שופס ותדרוש החלפה

פורסם

ייתכן ומדביקים מדבקת יבואן על המחשב, רושמים את הסידורי שלו, או שיש שידרוגים של חומרה שמתבצעים מקומית.

אם המחשב נראה לא משומש (ולא ממש קשה לדעת), והחומרה תואמת למפרט - למה לחפש את המטבע מתחת לפנס?

פורסם
  • מחבר

לא נראה שהיה משומש.אני לא יודע בודאות.לך תדע אם החליפו חלק או משהוא .איך אני אדע בוודאות שהיה שימוש בנייד?התקשרתי לוואלה שופס ובקשתי החלפה ואמרו לי שהם מטפלים בזה ויחזרו אליי

פורסם

היי,

מנסיון שלי (3 מחשבים ניידים קומפק לפני ש HP קנו אותם + 2 HP). הקינפוג הראשוני הוא ברור מאוד ולא תפספס אותו. המחשב שאתה מקבל לא אמור להיות עם משתמש בכלל. אם היה משתמש כלשהו אז מישהו השתמש במחשב לפניך כנראה.

זה בכל אופן מה שידוע לי. מסתובבים פה גם נציגים של חנויות, אם הם יכולים לתקן אותי במשהו אז בבקשה.

פורסם
  • מחבר

פתחתי את האריזה .המחשב היה סגור הרמיטי עם שקית ניילון מהודקת עם מדבקה שלא נגעו בה.הבעיה היא רק באריזה החיצונית(הקרטון)שהמדבקה שסגרה אותו היתה תלושה.התקשר אליי נציג דרך הספק הראשי ואמר לי שבחלק מהמשלוחים היו צריכים לפתוח את האריזה ולהחליף שנאיי שמתאים לארץ.חוץ מזה לא נגעו .ושאני יכול לראות שהשכית של הנייד סגורה הרמיטי.הוא אמר שאני יכול להפעיל את המחשב ולראות שהוא חדש .ושאני הלקוח הראשון של המחשב הזה.האם אני אמור לקנות את הסיפור הזה?

פורסם

אם תקרא את התגובה הקודמת שלי אז תראה שכן.

הסתייגות אחת, יש רשימה מצורפת שמפרטת מה כל הדברים בחבילה. תעבור על הרשימה חלק חלק כדי לראות שקיבלת בדיוק מה שרשום.

פורסם
  • מחבר

לקחתי את המחשב למישהו מומחה והוא אמר לי בוודאות שהמחשב הזה חדש ולא נגעו בו.למרות זאת התקשרתי לוואלה שופס וביקשתי שנה אחריות נוספת על השנתיים אחרי יום חזרו לי ואמרו שיש אישור להאריך את העחריות ל3שנים בחינם

פורסם

תדאג שתקבל את זה בכתב עם חתימה ש HP אישרו את זה.

שלא יצא מצב שבעוד שנתיים תפנה אליהם ותגיד להם שאמרו לי שאישרו את זה.

מה שלא קיים בכתב ורישמי לא קיים בכלל - כך בחשבון.

פורסם
  • מחבר

אני אדאג לזה תודה רבה מודה לך שהבהרת לי
פורסם

מדויק לחלוטין !

אם זה לא בכתב זה לא קיים. ככה זה בארץ.

ואתה יכול להסתכל מאחור על החיבורים. אם המחשב היה בשימוש בד"כ קל מאוד לראות את זה לפי החיבורים.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שנראה מבחינת אריזה פנימית וחיבורים הכל בסדר אני הדלקתי על הנייד אור חזק והפכתי אותו מליון פעם הכל חדש שהפעלתי אותו לפי ההגדרות לא היה משתמש אחר אני חושב שהם צודקים בעניין המטען שהחליפו שיהיה תואם אבל מה אכפת לי הרווחתי עוד שנה.פשוט הם פחדו שאני אחזיר.בכל מקרה שוב תודה על כך שהיה אכפת לך ונתת לי טיפ מאוד יקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים