עבור לתוכן

כ.מסך בשביל סבא שלי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הרוב פה ממליצים על הgf4 mx 440 , הוא גם יסתדר עם משחקי אסטרטגיה אחרים בתלת מימד ( לדוגמא : ג'נרלס , על רזולציה נמוכה , אבל שלא יהיה פריזינג ) ?

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מאמין שהוא יסתדר, אבל הוא לא ישרת אותך לאורך זמן, ז"א עוד כחצי שנה אני מאמין שהוא כבר יקרטע במשחקים...

פורסם

הרוב פה ממליצים על הgf4 mx 440 , הוא גם יסתדר עם משחקי אסטרטגיה אחרים בתלת מימד ( לדוגמא : ג'נרלס , על רזולציה נמוכה , אבל שלא יהיה פריזינג ) ?

ג'נרלס? המשחק יחיד מחורבן! תגיד לסבא שלך שישחק נגדי ברשת :lol: . המחשב עובד בדרישות המינימליות להפעלת המשחק אבל כנראה שהוא יצטרך להפעיל אותו לא על רזולוציות ענקיות ועל פרטים בינוניים

פורסם

גם אני בעד 440MX, אבל דוגרי לא ממש משנה, גם 9100, FX5200 הכל יהיה טוב.

נ.ב

מאיזה כוכב נפל סבא שלך שהוא משחק גנרלס בגיל כזה?

פורסם

אם אתה יכול להרשות לעצמך למרות שזה בכלל לא יקר, קח את FX5200.

גם יחזיק לך קצת לעתיד...

פורסם

P3 1000 הוא צוואר הבקבוק אם תשים GF4 440,

אין כל טעם לשים משהו יותר יקר. ::)

פורסם

ג'יפה 4 MX 440 - זו גם ההמלצה שלי.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם , מחר אני אקפוץ עם סבי לחנות וקנה gf4 mx 440 דנדש , תודה לכל מי שהגיב .

נ.ב

סבי לא משחק בג'נרלס , רק רציתי לתת דוגמא למשחק אסטרטגיה בתלת מימד , שבהם סבי משחק , למרות שרובם ניהול :

סים סיטי , פרעה , קליאופטרה .

ובנוסף , מה רע , גם אני רואה את עצמי משחק במשחקים שאני אהיה מבוגר ( באיזה מקס פיין 15 , או פיפה 2065 ) , אבל זה שייך לדיון אחר.

פורסם

הבחירה הכי טובה אבל אם כבר לך על asus

שיהיה עם הרגשה טובה...

פורסם

הבחירה הכי טובה אבל אם כבר לך על asus

שיהיה עם הרגשה טובה...

מה זה השטויות האלה שאתה מדבר ? שום ASUS ושום נעליים.

פורסם

:nixweiss:

קנה את הכרטיס הזול ביותר שתמצא, תבדוק אולי אתה תרצה בעתיד tv-out.

פורסם

יש לי גם GF2MX400 במחשב הישן ואין בו קירטועים אפילו בGTA VC אז אל תורידו בערכם של הג'יפורסים כי אחרי הכל גם הם כרטיסים חזקים.

ד"א המשחק הורץ על רזולוציה של 1024X768 אז תתאר לך איך יהיו הביצועים בG4MX440 שאמור להיות חזק מהGF2 פי 4-5..

פורסם

מוזר.... לי שי את הג'יפה 4 mx והוא מקרטע לי בוויס סיטי בדיוק באותה רזולוציה !

פורסם

טוב אבל לך יש P3-733mhz..

לאח שלי יש AMD Athlon XP 2000+ עם GF4MX440 אך מקודם היה לו GF2MX400 ובשניהם הוא לא קירטע ויש הבדל מורגש בין שני הכרטיסים.

הMX440 מעלה אפילו מאפיה מבלי לקרטע..

פורסם

בG4MX440 שאמור להיות חזק מהGF2 פי 4-5..

4-5 ? מאיפה הבאת את זה ? אולי פי 2-3 וגם זה בלחץ ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים