פורסם 2003 ביוני 2722 שנים טוב , שלחו לסבי מרומניה sim city 4 , אבל המשחק לא עלה win xp p3 1000256mb sdramvodoo 3אני הגעתי למסקנה שהבעיה היא בכ.מסך , לכן אבקש ממכם המלצות לכ.מסך שיריץ את sim city בצורה סבירה ( על רזולוציה נמוכה , אבל שלא ייתקע ) , בסביבות ה400 ש"ח אני קונה מksp , אז אנא קחו מחירים משם .תודה מראש
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים ג'יפה 2 MX יספיק בשביל סים סיטי. לא נראה לי שכבר מוכרים את הכרטיס הזה מרוב שהוא ישן... תה יכול לקנות את הג'יפה 4 MX בפחות מ-400...
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר הוא גם רוצה כ.מסך שיריץ משחקים גם לטווח ארוך ( שיריץ , לא ברזולוציות גבוהות או משהו כזה ) , לא עדיף לקחת את הfx 5200 ? עריכה : תגובות מהירות יש לכם אני פוחד מבעיות תמיכה עם הראיידונים , הדבר האחרון שאני צריך זה בעית תמיכה ( סבא שלי משגע אותי עם משהו לא טוב במחשב ) .
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אתה צריך MX440 יריץ טוב את המשחק וגם טוב בגלישה לאתרים למבוגרים לא היינו רוצים לגרום לסבא שלו התקף לב נכון? (פה המקום להזכיר כי לצוות האתר אין אחריות כלשהי על תוכן הפורומים ;D ) אני מבין אבל למה התכוונת (מאוד מקווה ) כמו שהאנשים פה אמרו, כרטיס מסך זול יספיק. אני ממליץ לקנות איזה ג'יפורס 4 MX זול (או 5200, איך שמתאים, אבל ספציפית בשביל SIMCITY4K...)
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אם אתה קונה מKSP אז קח את ה9100 אם ה64MB של SAPPHIRE שעולה כ380 ש"ח ואם אתה רוצה כרטיס לטווח ארוך יותר תוסיף 80 ש"ח וקח את אותו הכרטיס רק בגרסאת ה128MB.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים סבא שלך שלך מתעסק במחשבים, ועוד במשחקים?! מגניב! אצלי ההורים אפילו לא מתקרבים לזה, ואין בכלל מה לדבר על סבא...
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים סבא שלך שלך מתעסק במחשבים, ועוד במשחקים?! מגניב! אצלי ההורים אפילו לא מתקרבים לזה, ואין בכלל מה לדבר על סבא... מה הקשר עכשיו ??!? למה סתם ספאם ? ?? תקשיב, תקנה את הג'יפורס 4 440 64MB במשהו בסביבות ה 220-260 שקל, הכרטיס יריץ לך את המשחק מצויין ולא יהיו לך איתו בעיות בכלל... אני חושב שהוא הכי מתאים. מה אתם ממליצים רדאונים וכאלה? זה סה"כ סבא שרוצה רצת סי סיטי... אל תגזימו חבר'ה, ג'יפורס 4 באמת באמת יספיק ואפילו הרבה מעל, אתם יותר מידי מורידים את הערך של דברים, ותמיד!
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים הוא גם רוצה כ.מסך שיריץ משחקים גם לטווח ארוך ( שיריץ , לא ברזולוציות גבוהות או משהו כזה ) , לא עדיף לקחת את הfx 5200 ?הג'יפורס 4 MX 64MB לא יספיק לטווח ארוך ואם יש ביעה אם הרדאון, אז אין הרבה ברירות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.