עבור לתוכן

כ.מסך בשביל סבא שלי

Featured Replies

פורסם

טוב , שלחו לסבי מרומניה sim city 4 , אבל המשחק לא עלה

win xp

p3 1000

256mb sdram

vodoo 3

אני הגעתי למסקנה שהבעיה היא בכ.מסך , לכן אבקש ממכם המלצות לכ.מסך שיריץ את sim city בצורה סבירה ( על רזולוציה נמוכה , אבל שלא ייתקע ) , בסביבות ה400 ש"ח

אני קונה מksp , אז אנא קחו מחירים משם .

תודה מראש

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ג'יפה 2 MX יספיק בשביל סים סיטי. לא נראה לי שכבר מוכרים את הכרטיס הזה מרוב שהוא ישן... תה יכול לקנות את הג'יפה 4 MX בפחות מ-400...

פורסם

אתה צריך MX440

יריץ טוב את המשחק וגם טוב בגלישה לאתרים למבוגרים

פורסם

?RADEON 9100 של Sapphir. {64 מגה}

יריץ סימ-סיטי בכיף...

פורסם
  • מחבר

הוא גם רוצה כ.מסך שיריץ משחקים גם לטווח ארוך ( שיריץ , לא ברזולוציות גבוהות או משהו כזה ) , לא עדיף לקחת את הfx 5200 ?

עריכה : תגובות מהירות יש לכם ;)

אני פוחד מבעיות תמיכה עם הראיידונים , הדבר האחרון שאני צריך זה בעית תמיכה ( סבא שלי משגע אותי עם משהו לא טוב במחשב ) .

פורסם

אתה צריך MX440

יריץ טוב את המשחק וגם טוב בגלישה לאתרים למבוגרים

:lol:

לא היינו רוצים לגרום לסבא שלו התקף לב נכון? (פה המקום להזכיר כי לצוות האתר אין אחריות כלשהי על תוכן הפורומים ;D )

אני מבין אבל למה התכוונת (מאוד מקווה :P )

כמו שהאנשים פה אמרו, כרטיס מסך זול יספיק. אני ממליץ לקנות איזה ג'יפורס 4 MX זול (או 5200, איך שמתאים, אבל ספציפית בשביל SIMCITY4K...)

פורסם

אם אתה קונה מKSP אז קח את ה9100 אם ה64MB של SAPPHIRE שעולה כ380 ש"ח ואם אתה רוצה כרטיס לטווח ארוך יותר תוסיף 80 ש"ח וקח את אותו הכרטיס רק בגרסאת ה128MB.

פורסם

radeon 9800 pro יהיה סביר וסים סיטי

:D>:(

פורסם

FX5200 יתאים ויש לו תמיכה בDX9

פורסם

???

למה לא את הרדאון 9100 ב380 ?

פורסם

הוא אמר שהוא לא רוצה בעיות כלשהן...

פורסם

:-[

אז אם הכרטיס הוא 64bit, עדיף לחסוך ולקח את הג'יפה MX440.

פורסם

סבא שלך שלך מתעסק במחשבים, ועוד במשחקים?! מגניב! :D

אצלי ההורים אפילו לא מתקרבים לזה, ואין בכלל מה לדבר על סבא...

פורסם

סבא שלך שלך מתעסק במחשבים, ועוד במשחקים?! מגניב! :D

אצלי ההורים אפילו לא מתקרבים לזה, ואין בכלל מה לדבר על סבא...

מה הקשר עכשיו ??!? למה סתם ספאם ? ?? >:(

תקשיב, תקנה את הג'יפורס 4 440 64MB במשהו בסביבות ה 220-260 שקל, הכרטיס יריץ לך את המשחק מצויין ולא יהיו לך איתו בעיות בכלל... אני חושב שהוא הכי מתאים.

מה אתם ממליצים רדאונים וכאלה? זה סה"כ סבא שרוצה רצת סי סיטי... אל תגזימו חבר'ה, ג'יפורס 4 באמת באמת יספיק ואפילו הרבה מעל, אתם יותר מידי מורידים את הערך של דברים, ותמיד!

פורסם

הוא גם רוצה כ.מסך שיריץ משחקים גם לטווח ארוך ( שיריץ , לא ברזולוציות גבוהות או משהו כזה ) , לא עדיף לקחת את הfx 5200 ?

הג'יפורס 4 MX 64MB לא יספיק לטווח ארוך ואם יש ביעה אם הרדאון, אז אין הרבה ברירות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים