פורסם 2003 ביוני 2722 שנים שלום חברים,אני שוקל לשנות את מע' ההפעלה ואני בתור אחד שאוהב קידמה, שוקל לשנות את מע' ההפעלה לווינדוס 2003 השאלה היא האם המערכת לא תהיה כבדה מידיי והאם היא מתאימה למשתמש ביתי בעיקר לגלישה שמיעת שירים ומשחקים ...האם מישהו משתמש בה ויכול לתת לי המלצה על המערכת, יתרונות, חסרונות וכו'.המחשב שלי בעל 256 מ"ב זכרון SDRAM מעבד פנטיום 3 866 וHD 80 ג'יגה .....
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אם אתה אוהב (ויכול לשלם) עבור קידמה אז קודם תשדרג את המחשב למשהו מתקדם יותר
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אני מצטרף לשאלה שלו... פנטיום 3 1000 396 מגה זיכרון (נדמה לי 133 אם אני זוכר נכון...) כונן 15 ג'יגה (יעלה ליותר בזמן הקרוב אני מקווה) לוח של ג'יגה-בייט... (נדמה לי ) בקיצור... שווה להתקין עליו 2003? אם כן, איזה (כי יש שלוש גירסאות שלו) אני צריך את המשחב שיהיה לי FW ושיעשה שיתוף לאינטרנט האם המערכת תומכת בעברית? היא טובה סך הכל? תהיה כבדה על המחשב? יש לי בבית רשת שבנויה ככה מחשב שלי XP מחשב אחי XP מחשב אחותי 98 (בדרך ל XP) מחשב הורים 95 (?!) מחשב לינוקס (בדרך... מעניין איך הוא יעבוד עם 2003 )) ) ומחשב מערכת 98 (אני ארכיב אותו בימים הקרובים אני מקווה...) כמובן, שיש אינטרנט בכבלים, והוא יושב עם כרטיס רשת על השרת... שווה לעבור? אני כרגע על 2000 Family Server שלא תומך בעברית... וזו צרה!!! אה כן, חומרה כמו צורב IDE (תוכנת NERO הכוונה...) או כרטיס SCSI בחיבור ISA יעבוד עם 2003? (אחרת אי אפשר לעבור... זה המחשב היחיד בבית עם חיבור ISA (לא רוצה את הסורק במחשב של ההורים שלי ) מצטער על המגילה, תודה מראש... נדב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.