עבור לתוכן

מחפש המלצה ללפטופ בסביבות ה1000 $ לקנייה בארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מגיע לארה"ב בשבוע הבא

אני מחפש לעצמי לפטופ שיעלה בסביבות ה1000$ (150 דולר לכל כיוון לפי הכדאיות)

מטרות המחשב:

עבודה שוטפת אינטרנט סרטים וקצת משחקים (פרו אבולושיין , COD4וכדומה)

נראה לי שאני אלך על גודל המסך ההמוצע של 15.4

אני מחפש זמן בטרייה גדול ככל האפשר משקל נמוך ככל האפשר, מהירות עבודה טובה

מעוניין גם לשמוע על הכדאיות בזיהוי טביעת אצבע

מעבר לכך יש את עניין האחריות הבינלאומית שאני מעוניין בה

לגבי מחשבי אפל אני מעדיף לעבוד עם XP והבנתי שבחדשים שלהם יש אופציה להתקנה של הווינדווס הנ"ל

אשמח לשמוע את המלצותיכם , לקחתי גם את מספרי הטלפון של החברות השונות מהת'רד לגבי ייבוא מחשבים מחו"ל,ואני אתקשר היום ואבדוק מה תופס בארץ ומה לא

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

באיזה תאריך אתה מגיע לארה"ב וכמה זמן תשהה שם? האם יש לך אפשרות לקנות אונליין ולשלוח או שאתה חייב לקנות פיסית? אם אתה קונה פיסית, לאילו רשתות תהיה לך גישה? אני שואלת על מנת הבין האם תוכל לנצל את מבצעי Black Friday האינטנסיביים שקיימים כרגע ואיזה מהם עשויים להיות רלוונטיים.

פורסם
  • מחבר

אני מגיע ביום שני ה1 לדצמבר לניו יורק

אחרי זה אני אהיה בטקסס

יש לי שם חצי שנה לפחות

לגבי הרשתות שמוכרות שם, אני מכיר רק את BEST BUY אשמח להרחבה בנושא של BLACK FRIDAY ורשתות אחרות שמוכרות בזול

לא נראה לי שתהיה לי בעיה להגיע לסניף של רשת גדולה

אני אקנה פיסית, הלפטופ ישמש אותי בהתחלה בטיול

לגבי מה שאמרתי עם XP אין לי בעיה לעבוד גם עם ויסטה

פורסם

אם אתה מטייל איתו אז מחשב של 15.4" זו בחירה מאד רעה לדעתי, למה לא משהו יותר נייד?

לא יהיה קל למצוא מחשב בתקציב עם כרטיס מסך נפרד ובחנות פיסית שמאפשר אחריות בינלאומית. קניה אונליין תפתח יותר אפשרויות. הסיכוי הכי טוב בכזה שילוב יהיה מחשבי דל.

כמו כן, מחשבי 15.4" לא יהיו קלים ולא יספקו זמן סוללה ארוך. מה זה קל מבחינתך? מה זה זמן סוללה ארוך?

פורסם
  • מחבר

לגבי קנייה און ליין הכוונה היא לEBAY וכדומה?

אני לא מכיר אתרים שמוכרים און ליין שם

ולא הבנתי איך זה יותר טוב מבחינת אחריות וכו'

לגבי זמן הסוללה הכוונה היא שיהיה יותר ארוך מהממוצע

גם לגבי גודל אני אצטרך לראות שם איך זה נראה בגדלים היותר קטנים

אשמח להרחבה בעניין הקנייה און ליין

תודה :)

פורסם

בקנייה אונליין כוונתי בעיקר דרך האתרים של היצרנים עצמם. היתרון של זה הוא שניתן להרכיב מפרט יותר מדוייק לצרכים ובעיקר שזה יותר זול (במיוחד כרגע עם ההנחות של עונת הקניות). זה יותר טוב מבחינת האחריות פשוט מהסיבה שזה יותר זול ומאפשר להכניס אחריות מורחבת בתקציב וגם מהסיבה שדגמים עסקיים רבים (שיותר קל לקבל אחריות בינלאומית עליהם בדר"כ) לא זמינים באופן מלא בחנויות חיצוניות. כמו כן, בקניה מדל לדוגמא ניתן לבחור להוסיף אחריות מסוג ספציפי דרך האתר שלהם והתהליך יותר פשוט. במקרה של לנובו קניה דרך אתר היצרן לא תתן לך אחריות בינלאומית בהרבה מן המקרים (אם כי בדגמי SL בדר"כ כן תקבל).

לקנייה אונליין יש גם בעיות משלה בשביל ישראלים, עוד אינפורמציה בנושא יש בסטיקי על קניה בארה"ב.

בכל מקרה, כפי שכבר הבנת כנראה, אין הרבה חברות שיש לך סיכוי לקבל דרכן אחריות בינלאומית. בתקציב ולצרכים שלך אתה פחות או יותר מוגבל למחשבי דל מסויימים וחלק קטן מדגמי לנובו. מחשבי HP העסקיים יקרים יותר בדר"כ ואני לא יכולה להתייחס לדגמים הצרכניים כמספקים אחריות סבירה בארץ למרות ההצהרות של HP.

אם אתה קונה אונליין אז ב-15.4" ה-E6500 זו הבחירה הכי טובה לדעתי. ה-SL500 של לנובו הוא גם אפשרות אם כי ה-E6500 טוב ממנו. בקניה בחנות פיסית תוכל אולי להשיג את ה-SL500, הוא נפוץ יחסית. את ה-E6500 יהיה קשה להשיג לדעתי ולכן אתה מוגבל לדגמים הצרכניים אצל דל. לרוב החנויות יש כרגע מבצעים שיאפשרו לך לרכוש את אחד מדגמי ה-Studio או XPS במחיר נמוך ועם מקום להרחבת אחריות. לא ברור לי כרגע לחלוטין אם דל מכסה אחריות על סדרות אלו ואיזו אחריות נדרשת (הם נותנים צהרות מנוגדות בשפע), אתה יכול לפנות אליהם וכמובן שנשמח לשמוע אם תצליח לדלות תשובה יותר הגיונית. עד כמה חשובה לך יכולת משחק? אם זה לא נושא מאד משמעותי אז תוכל להסתכל גם על דגמי לנובו יקרים ואיכותיים יותר דרך Resellers כמו ה-T500 ואולי עוד כמה אפשרויות אצל HP .

אני ממליצה שבכלל תשקול דגם קטן יותר, דגמי 15.4" אינם קלים ואינם קומפקטיים.

אני אסכם כדי לא לבלבל אותך יותר מידי...תשקול:

- עד כמה חשובה לך ניידות

- עד כמה חשובה לך יכולת משחק טובה (שעומדת בדר"כ בניגוד לחיי סוללה טובים)

- איך ואיפה אתה רוצה לרכוש.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שתהיה האופציה למשחקים בסגנון פרו אבולושיין ודומיהם, אני מתכוון שיראו נורמלי ושהמשחק ירוץ כמו שצריך (אני לא גיימר ואני לא מחפש איכות מטורפת , אבל שתהיה האופציה)

לגבי מחשבי DELL הבנתי שהם טובים, אבל הבנתי שיש להם מערכת הפעלה משל עצמם, האם ישנה אפשרות להתקין עליהם ווינדווס?

המחשב יהיה רוב הזמן בדירה מחובר לחשמל, כך שבהתחלה אני לא אצטרך את הניידות שלו יותר מידי, חשבתי שעדיף שתהיה אופציה כזו, אך אני מבין שזו בעיה עם הדרישות לגבי כרטיס מסך חזק מהממוצע

ממה שאני יודע על לפטפופים, ישנם כאלו שהם לעבודה ואינטרנט, וישנם לגיימרים ולמשחקים

אני מחפש את האמצע שבו יהיו לי האופציות להכניס משחקים מהסוג הלא מעמיס על הכרטיס מסך כגון פיפא , פרו , וכו' גם CALL OF DUTY ולא חייב בהגדרות הכי גבוהות גרפית.

בסך הכול אני מעוניין שיהיה חזק ומהיר כמה שיותר עם אופציה למשחקים שירוצו בצורה סבירה

זיכרון גדול וכל זה בתקציב של עד 1200$ אפשרי

זה תואם את הדגמים מהת'רד הקודם?

פורסם

כן, זה תואם את הדגמים שציינתי. ה-SL500, E64500 או ה-Studio יספקו לך כרטיס מסך בסיסי. ב-XPS 1530 יש כרטיס מסך חזק יותר אבל מהסדרות הבעייתיות של Nvidia. אין שום בעיה למצוא כאלה מחשבים בתקציב שלך ויש אפשרויות מעולות. הבעיה היחידה היא למצוא מחשבים כאלו שכוללים אחריות בינלאומית ולכן האפשרויות יותר מצומצמות.

מה שאולי שווה לנסות לחפש בתקציב של 1200$ זה את ה-Lenovo T500, עם ה-HD3650. ב-1200$ אולי כבר תגרד כזה שיהיה זכאי לאחריות בארץ. קונפיגורציה כמו ה-2082 לדוגמא צריכה להיות בערך בתקציב כזה. היא אמנם לא מופיעה כזכאית לאחריות באתר של לנובו אבל היא קיימת ב-Tabook ולכן יתכן שזה נובע מחוסר עדכון ושווה לבדוק מול לנובו (פרטים בסטיקי). ל-T500 יש יתרון גדול על פני ה-E6500 בכך שהוא מציע כרטיס מסך חזק בהרבה והיברידי (מאפשר חיי סוללה טובים ויכולת משחק טובה).

הנה מקום אחד שראיתי אותו לדוגמא אבל כמובן שכדאי להשוות מחירים:

http://www.sparco.com/cgi-bin/wfind2?spn=A33T952

בהצלחה...

לגבי מחשבי DELL הבנתי שהם טובים, אבל הבנתי שיש להם מערכת הפעלה משל עצמם, האם ישנה אפשרות להתקין עליהם ווינדווס?

אתה כנראה מתבלבל עם מחשבי מקינטוש, למחשבי דל אין מערכת הפעלה שונה והם מגיעים עם Windows כמעט תמיד.

כאן אתה יכול להתעדכן במבצעים של Black Friday, בעיקר אינטרנטים:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4715

פורסם
  • מחבר

לגבי מערכת ההפעלה , התבלבלתי :bash:

ענית לי ממש על הכל אני ממש מודה לך :)

אם תירצי שאני אבדוק לך משהו כשאני אהיה שם לגבי דגם ואחריותו אני אבדוק ואשלח לך את מה שאמרו לי

תודה רבה לך !!!

בקשה אחרונה:

נתת לי פה כמה דגמים

את יכולה בבקשה לדרג אותם מהכי טוב להכי פחות טוב?

אני אקח את הרשימה ואקנה את הראשון שיש לו אחריות בינ"ל

פורסם

כל הדגמים שציינתי הם 15.4". מביניהם לצרכיך הייתי מדרגת:

T500

E6500

SL500/Studio

XPS (אמנם כרטיס מסך חזק יותר אבל בגלל שהוא לא היברידי יהיה זמן סוללה נמוך למדי ובנוסף ישן יותר/ בעייתי בפוטנציה).

פורסם
  • מחבר

hey hey

מצטער ששיגעתי אבל אני צריך המלצה אבל עכשיו אני על נINSPIRION 700 M ואני ממש אוהב את הגודל שלו שאין לי מושג מהו אבל הוא לא 15.4

אז בקיצור מה שאני צריך זה את את אותו המחשב שביקשתי קודם רק שהגודל מסך קטן יותר ועם מצלמה כמובן

פורסם

ה-700m זה מחשב של 12.1". כמעט אין מחשבי 12.1" עם כרטיס מסך נפרד.

הכי קרוב זה 13.3". ה-SL300 של לנובו נכנס בתקציב עם כרטיס מסך נפרד ואחריות בארץ.

פורסם
  • מחבר

ואיך הוא מבחינת ביצועים וחומרה? הוא כמו דגמי 15.4?

לגבי מה שאמרתי בת'רדים הראשונים :bash:

פורסם

מבחינת ביצועים הוא זהה לרוב מחשבים שציינתי. ה-T500 נבדל בזה שהוא מציע כרטיס מסך הרבה יותר חזק. אין מחשבי 13.3" עם כרטיסי מסך ברמה כזו.

מבחינת איכות הוא נופל בצורה משמעותית מה-E6500 וה-T500. הוא דומה ל-SL500 ול-Studio, אולי הוא קצת מעל לממוצע מבחינת הבניה.

אין מחשבי 13.3" ברמה עסקית בתקציב, זו בכלל קטגוריה מצומצמת מאד בשלב זה.

פורסם
  • מחבר

בקיצור אני רוצה שיהיה עם הביצועים שביקשתי.

עכשיו כשראיתי שגם הקטנים סבבה, אז רציתי מחשב קטן

אבל אם זה בא על חשבון הביצועים אז אני אשאר עם ההמלצות

של ה15.4

יש משהו עם מסך קטן יותר שמשתווה לביצועים?

או שאם אני רוצה ביצועים אני צריך ללכת על הרשימה של נ15.4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים