עבור לתוכן

מפרט מחשב בסביבות ה4500 -5000

Featured Replies

פורסם

http://spider.csl.co.il/Comp.txt

זה מה שיש לי עד עכשיו

השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו יותר טוב

(Intel, not AMD)

והאם לקחת סיכון ב OC

תודה מראש

Spid3R

פורסם

זה ניראה טוב מאוד

אם אתה רוצה לעשות אוברקלוק אז תשקול לקנות סטיק אחד של 512 ולא שניים של 256.

למעשה המחשב שלך יהיה די טוב לאוברקלוק ולעשות או לא תהיה בחירה שלך... אם תעשה אותו כמו שצריך אז אין סיבה לדאוג

פורסם

תשאר אם מה שלקחת וקח את המעבד בגרסאת הBOX הHSF שאתה מקבל הוא אחלה!

אני לא ממליץ כל כך על זיכרונות ווינבונד לפעמים יש איתם בעיות אז עדיף טווינמוס אם הדבר אפשרי כמובן.

תתחדש!

פורסם

זה ניראה טוב מאוד

אם אתה רוצה לעשות אוברקלוק אז תשקול לקנות סטיק אחד של 512 ולא שניים של 256.

למעשה המחשב שלך יהיה די טוב לאוברקלוק ולעשות או לא תהיה בחירה שלך... אם תעשה אותו כמו שצריך אז אין סיבה לדאוג

זו טעות מאוד חמורה לקחת מפרט מבוסס אינטל אם סטיק זכרון יחיד,הבעיה הגדולה היא במערכות מבוססות AMD, ולעומת זאת במערכות מבוססות אינטל הפגיעה בOC קטנה ולא מורגשת, ועוד דבר אפשר להסדיר את הבעיה הזו בביוס.

פורסם

אם אתה אומר...

בקשר לTWINMOS, הם משתמשים בצ'יפים של ווינבונד (בזכרונות הטובים שלהם).

פורסם

אני בכל זאת לא ממליץ על ווינבונד, אם הדבר אפשרי וניתן לקחת זכרונות טובים יותר אז זה יהיה עדיף.

פורסם
  • מחבר

מה הסיכוי שה OC לא יצליח?

פורסם

אין סיכוי, בטוח תצליח לעשות..

פורסם

גם אם יבוצע OC וגם אם לא, אני אף פעם לא ממליץ על זיכרונות ג'נריים. אבל אם אתה מתעקש להסבר, אז דע לך שקיים סיכויים קלושים (ואף לא קיימים) שתוכל להאיץ את מהירות הזיכרון. אל תחשוב אפילו לכיוון. שמעתי על המון בעיות עם הזיכרון הספציפי, למרות שזה לא מקובע וזה תלוי בהמון גורמים. אגב, לא מסדירים בעיה, אלא מסדרים. בכל אופן לא ניתן 'להסדיר' זאת בביוס, משום שהבעיה היא אינה כ"כ גדולה. למעשה, אם הזיכרונות (שני המודולים) זהים דיים והDCD מופעל, ניתן להמנע מביצוע OC בזיכרון ולמחוק את ההפרש המעוט עם תוספת הביצועים של הDCD.

בכל אופן, אני ממש לא מבין למה eranmor ציין כי הזיכרונות של TwinMOS מגיעים עם הצ'יפים של Winbond? כלומר, סבבה שאתה מציין, אבל גרמת לזה להשמע כטענת נגד. כלומר, דבר רע. האמן לי שהדבר אינו רע. עם PCB ג'נרי ברוב המקרים צפויות בעיות. עם PCB שאינו ג'נרי ניתן לבצע OC טוב ולהיות בראש שקט גם כן. ואגב, זהו זיכרון ג'נרי (בעיקרון) ולא זיכרון של Winbond, אם כי הם כלל לא מייצרים זיכרונות אלא רק את הצ'יפים של הזיכרונות.

השינוי פשוט. הזיכרון. ותתחדש.. ;)

עריכה- אגב, קח את הR9500P בגרסאת OEM.

פורסם

אגב, לא מסדירים בעיה, אלא מסדרים. בכל אופן לא ניתן 'להסדיר' זאת בביוס, משום שהבעיה היא אינה כ"כ גדולה. למעשה, אם הזיכרונות (שני המודולים) זהים דיים והDCD מופעל, ניתן להמנע מביצוע OC בזיכרון ולמחוק את ההפרש המעוט עם תוספת הביצועים של הDCD.

אכן ניתן לסדר זאת בביוס אני זוכר שמישהו שאל שאלה כזו ואני חושב שעמירם ענה לו , תנסה לשאול אותו...

אני מקווה שזכרוני לא מטעה אותי.

פורסם

אתה מתכוון למערכת AMD או Intel? לא שזה משנה ב-Intel, אז אני אסביר לגבי AMD (ובעיקרון).

הפגיעה היא כתוצאה מהמרחק שבין התדרים (של שתי מודולות הזיכרון). אמנם הדבר מעכב מחזורים מסוימים, אך מבחינת יחוס זה המון. זה מצטבר ופוגע ביציבותה של המערכת. אמנם ניתן לפסוח על הדבר ובעת ניצול הDCD הוא אף יפיק תוספת ביצועים, אך כשאנו מריצים את המערכת במהירויות גבוהות יותר ועם תזמוני זיכרון נמוכים יותר, הדבר יגרום לאי-יציבות בשלב מוקדם יותר. אבל כמובן, תמיד ניתן לכסות את הפרש הביצועים של הDCD, כפי שציינתי, ע"י OC.

פורסם

כשNOX כתב שהוא ממליץ על זכרונות של WINBOND אז כתבתי שTWINMOS משתמשים בצ'יפים של WINBOND ככה שלמעשה הוא התכוון למה שאני מתכוון ואני ממש לא ניסיתי לגרום לזה להישמע כמו טענת נגד ובטח לא כדבר רע, פשוט רציתי שיהיה ברור שהוא ממליץ על אותו דבר כמוני

פורסם

תשאר אם מה שלקחת וקח את המעבד בגרסאת הBOX הHSF שאתה מקבל הוא אחלה!

אני לא ממליץ כל כך על זיכרונות ווינבונד לפעמים יש איתם בעיות אז עדיף טווינמוס אם הדבר אפשרי כמובן.

תתחדש!

פורסם

תלוי למה אתה מתכוון. אם אתה מתכוון לזיכרון ג'נרי שמגיע עם צ'יפים של Winbond, אז אתה צודק. אחרת, אם אתה מתכוון לPCB של TwinMOS וצ'יפים של Winbond אז אתה טועה, כי הצ'יפים של Winbond הם בין הטובים, אם כי הטובים מכולם. בעיקרון, אתה טועה, כי אין ל-Winbond זיכרונות, כך שניתן להבין שאתה מתכוון לצ'יפים שלהם. אמרת שהם לא טובים, כשהם טובים מאוד, אז טעית.

עריכה- נו, חלאס עם הויכוח הדקדוקי הזה. כולנו הבנו את המסר ואין כאן אי הבנות. לא משנה מה אמרו ומה יאמרו. כולם מסכימים על TwinMOS?

פורסם

התכוונתי ספציפית לזכרונות שמיוצרים על ידי "ווינבונד", ואני מסכים על הטווינמוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים