פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אני מתכוון לקנות מחשב חדשעכשיו אמרו לי שכדאי לי לעשות אוברקלוקולקנות את הלוח אם הזה:ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2)עכשיו שבאתי לחנות הוא אמר לי שאני רוצה לבצע אוברקלוקויש סיכוי גבוה שהמעבד ישרף ולא יהיה אחריותרציתי לדעת מה הסיכוי שזה יקרהאם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאודבתודה מראשSpid3R[נערך ע"י amiram - בפעם הבאה תרשום כותרת הגיונית]
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים עם תעשה את הOC לאט לאט, שום דבר לא ישרף.אבל הוא צדק בקשר לאחריות, אם עושים OC אין אחריות...
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים למרות שיש לי חברים שפשוט הלכו רק עם המעבד ליבואן ואמרו לו שזה נשרף סתם ובסוף החליפו להםעריכה: אני די בטוח שענו על זה כבר אז חיפוש היה עוזר וגם כותרת בסגנון "האם OverClocking מסיר אחריות" הייתה נחמדה
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אם אין למוכר בחנות איך לבדוק אם עשית OC למעבד והוא לא שולח אותו ליצרן בשביל בדיקה אז הוא מחוייב לתת לך חדש כי הוא לא יכול להוכיח שעשית OC
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר ומה הסיכוי שיקרה משהו למעבד\לוח אם?בקשר ללוח אם הוא גם אמר שאין נציגות בארץ ואם קורה משהו , זה עניין של כמה שבועות עד שזה מתוקן
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים סיבות כן:זה כיףזה נותן לך מחשב מאוד חזק בגרושיםזה משהו להתגאות בוזה מפחיד ונותן אדרנלין (אתה לא יודע איך הגבתי בפעם הראשונה שהמחשב שלי לא עלה בגלל OC אבל זה הסתדר בסוף)סיבות לא:זה עלול להרוס את המעבד בלי אפשרות להחלפה תחת אחריותכמו שאתה רואה יש יותר סיבות למה כן אבל הסיבה למה לא היא יותר רציניתבקשר לשאלה שלך הסיכוי שיקרה משהו לMother Board הוא אפסי
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אם אתה עושה הכל בזהירות הסיכוי נמוךמה שכן גם אם הכל נדפק רוב הסיכויים שתוכל לבוא עם פרצוף תמים "אוברקלוק? מה זה? לכוון את השעון לא נכון???" ויהיו חייבים להחליף לך
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אני מתכוון לקנות מחשב חדשעכשיו אמרו לי שכדאי לי לעשות אוברקלוקולקנות את הלוח אם הזה:ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2)עכשיו שבאתי לחנות הוא אמר לי שאני רוצה לבצע אוברקלוקויש סיכוי גבוה שהמעבד ישרף ולא יהיה אחריותרציתי לדעת מה הסיכוי שזה יקרהאם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאודבתודה מראשSpid3Rאם זה מה שהחנות אמרה לך, והתכוון לכך ברצינות. אני חושב שעדיף תשקול לקנות ממקום אחר. אם הוא חושד בכל מי שקונה לוחות אם כאלה שלא ימכור אותם בכלל, ואם הוא חושד בכל אדם שקונה כאלה - עדיף שה"חשוד" בכלל לא יקנה ממנו. זאת, במידה והוא התכוון לכך ברצינות.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר הוא אמר שהוא עושה OC בעצמואבל רק בשביל עריכת וידיאו וכאלה דבריםל 30 דקות וזהו ואז מחזירעכשיו יש לי עוד שאלהבמקרה ואני לא עושה OCאיזה לוח אם כדאי שאני אקנה?כי הוא אמר לי גם ש ABIT אין להם נציגות בארץואם אני לא עושה OC אז הייתי מעדיף ASUS או משהו אחר שאתם ממליציםתודה על העזרה
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים לפי דעתי הלוחות של ABIT הם הלוחות הכי מוצלחים בOC גם במערכות מבוססות AMD וגם אינטל, אני ממליץ לך להישאר אם הלוח הנ"ל ואם אתה מפחד כך את הP4P800 של ASUS שעולה כ100 ש"ח יותר.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים קשה מאוד לפגוע במעבדי אינטל כל עוד אתה לא מפציץ אותם במתח. היה פעם מאמר שטום עשה והראה איך מורידים לאינטל את הקירור לגמרי והוא נשאר חי, ובמאמר אחר הראו איך מורידים את המאוורר והמעבד מתחיל להאיט את עצמו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.