עבור לתוכן

כרטיס לשרתים

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בשרת כעמדת פיתוח. כרגע 2003 32 ביט, וייתכן שאשנה ל-2008 32 או 64 ביטים.

אני רוצה לעבוד עליו או עם מסך אחד גדול (נקח ספיירים ונגיד 2560 על 1600) או עם שניים בינוניים (נגיד 1920 על 1200 כ"א). אני צריך כרטיס מסך חזק וטוב, שמערכת ההפעלה תכיר ותהיה איתו ביחסים טובים.

פניתי לתמיכה הטכנית של PNY, שיש לי כרטיסים מתוצרתה ואני חושב שהם אחלה חברה. להפתעתי הם ענו לי:

After the advice of my senior tech. none of our card are grantee to work with the servers it is made to the regular end user

But u can try anyone and see how it goes

"לנסות ולראות איך הולך" זה לא משהו שאני רוצה לעשות בשרת/עמדת פיתוח שלי. אז מישהו פה יודע ויכול להמליץ?

פורסם

נשמע סתם כסתח מפגר שהם לא רוצים לקחת אחריות על זה, בכל מקרה, תחת VIDEO, פה:

http://www.windowsservercatalog.com/

(למרות שנראה לי שכל כרטיס נורמלי שעובד בויסטה יעבוד בלי בעיה).

פורסם

ברור לך שמדובר בכרטיס O-V-E-R-K-I-L-L לשרת (בהנחה שאתה לא הולך לשחק עליו).

פורסם
  • מחבר

ברור לך שמדובר בכרטיס O-V-E-R-K-I-L-L לשרת (בהנחה שאתה לא הולך לשחק עליו).

בארור, בארור :lol:

אבל אל תחשוב על זה בתור שרת. תחשוב על זה בתור עמדת פיתוח. ולמה שאני לא אשחק בהפסקות ואחרי העבודה? ;)

אבל ברצינות, משחק זה לא הצורך שלי. אני צריך את המחשב לעבודה וחשוב לי מאוד שטקסט יראו טוב וגרפיקה מה שנקרא 2D. ושיהיה הרבה שטח מסך - או עם מסך אחד גדול או שניים בינוניים (נגיד 1920 על 1200 כ"א). ושמערכת ההפעלה (2003 ו-2008, 32 או 64 ביט) תכיר את הכרטיס, שאני לא ארגיש "רעוע".

מישהו שמבין יכול להסתכל ברשימה ולהמליץ על כרטיס?[br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 09:10:16

נו, לפחות ATI נותנים כבוד עם קו מוצרים לסרברים, אבל ביצועים בינוניים (עד 1600 על 1200 ב-Radeon 7000, אבל לפחות עם שני DVI-ים).
פורסם

אין קשר בין השימושים שלך לכרטיס מסך חזק.

כל כרטיס זול אמור להתאים.

פורסם
  • מחבר

נו בבקשה - כרטיס זול שתומך בדרישות שלי (רזולוציות מספיק גבוהות, ריבוי מסכים ואישור שתואם למערכות ההפעלה 2003 ו-2008 32 ו-64 ביט) - אשמח אם תציין.

פורסם

ריבוי מסכים זה עניין של דרייבר וכמות כניסות ה - DVI/VGA של הכרטיס, כל הכרטיסים תומכים באותן הרזולוציות.

לגבי עניין האישור לא ממש ידוע לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים