עבור לתוכן

האם זה CHIEFTEC או שזה קשקוש ?

Featured Replies

פורסם

http://www.pch.co.il/docs/pi1688074037.htm

שם החברה הוא Supertalent ורשום שהמארזים הם Chieftec OEM באים עם 5 מאווררים , הם מאלומיניום ועולים רק 530 ש"ח.

מה הקאץ' ?!

פורסם
  • מחבר

קאץ' ? כי זה נשמע טיפה מוזר...במיוחד המחיר.

מאווררים פשוטים הבנתי , הם יספיקו לביינתים.

מה אמרת בקשר לאלומיניום ? רק דלת המארז ? כולו מפלסטיק ?

אז מדוע הם רושמים ALUMINUM ?

בגדול אני רוצה לדעת אם אתה בטוח בזה 100%......?

ואם מישהו קנה אשמח לשמוע דעות , תודה.

פורסם

DarkMind הדלת של המארז עושיה פלסטיק והמארז עצמו {השלדה} עשוי אלמויניום... לפני שאתה בודק אל תדבר סתם.

זה בדיוק מארז של Chieftec והמחיר בסדר גמור ולא נראה נמוך מידי ולא חשוד.

לי יש Chieftec מקורי ואני קניתי את שלי גם באותו מחיר {זהה למארז הזה בדיוק}.

פורסם

תגידו... למה האנטק כל כך יקר? הוא לא בא עם ספק ורק עם שני מאווררים והוא אפילו לא מאלומניום.

http://www.pch.co.il/docs/pd-942756832.htm

אבל משום מה הוא נראה כל כך מקצועי... יותר מהצ'יפטק. ויותר יפה.

פורסם
  • מחבר

תגידו... למה האנטק כל כך יקר? הוא לא בא עם ספק ורק עם שני מאווררים והוא אפילו לא מאלומניום.

http://www.pch.co.il/docs/pd-942756832.htm

אבל משום מה הוא נראה כל כך מקצועי... יותר מהצ'יפטק. ויותר יפה.

וזה עוד האנטק הזול !!! GOD KNOWS !

אממ...המחיר כן קצת נמוך כי כיום על המארז של צ'יפטק רוצים 600 שקל בלי חלון , עם החלון זה בערך 680 ש"ח.

ואין אותו במלאי אז בכלל :-\

ובצ'יפטק אלומיניום גם הדלת עשויה אלומיניום לא ?

אני מאוד סקפטי לגבי המארז לא יודע למה :(

פורסם

DarkMind הדלת של המארז עושיה פלסטיק והמארז עצמו {השלדה} עשוי אלמויניום... לפני שאתה בודק אל תדבר סתם.

זה בדיוק מארז של Chieftec והמחיר בסדר גמור ולא נראה נמוך מידי ולא חשוד.

לי יש Chieftec מקורי ואני קניתי את שלי גם באותו מחיר {זהה למארז הזה בדיוק}.

דלת של מארז עשויה מפלסטיק? אני מזמין אותך לבעוט בה ולשמוע צליל מתכתי. אולי הדלת היא לא האלומניום אבל אם זה פלסטיק אז... בעע

פורסם

נכון.... זה נראה ממש לא אמין! ממתי מארז מאלומניום עולה כל כך קצת?!

וגם כל הצבעים האלה... לא יודע... לי זה לא נראה.

האנטק נראה כזה טובבבב!

פורסם

דלת של מארז עשויה מפלסטיק? אני מזמין אותך לבעוט בה ולשמוע צליל מתכתי. אולי הדלת היא לא האלומניום אבל אם זה פלסטיק אז... בעע

לא רשמתי את המילה הנכונה ובגלל זה לא הבנת אותי... הפנל הקדמי של המארז הוא פלסטיק חוץ מזה כל המארז עשוי אלומיניום

{הדלתות השלדה האחורה הכלובים והכל...}.

Antec סתם לוקחים כסף בגלל שהפנל הקדמי שלהם קצת מעוצב אחרת זהו... חוץ מזה זה אותו מארז בדיוק.

והמארזים האלו של SuperTalent הם בדיוק כמו Enermax, Chieftec, Antec, CoolCases ועוד...

כולם מגיעים מאותו מפעל... מיוצרים מאותם חומרים וטובים באותה מידה.

אין שום דבר מוזר במחיר {הסברתי כבר למה Antec יקרים, אבל יכול להיות שהיבואן פשוט החליט לגנוב עליו כסף}

אז אל תדאגו תקנו SuperTalent... זה בדיוק Chieftec.

פורסם

אז אתה התחלת את הבלבול! כמובן שהמקדימה הוא מפלסטיק והדלת (AKA הדבר שפותחים איתו את המארז) הוא מאלומניום ::)

פורסם

בקיצר תקנו... זהים לחלוטין למארזים שנמכרים תחת השם Chieftec, Enermax, CoolCases ועוד...

פורסם
  • מחבר

תוכל לענות לי מאיפה אתה יודע את זה....?

תודה.

פורסם

לא צריך להיות מדען כדי לדעת את זה... בחו"ל יש אלף חברות שמוכרות כאלו מארזים תחת שמות שונים וכולם זהים... אז

קצת גיוונו ומביאים גם לארץ... ואם אתה לא מאמין לי אתה מזומן להתקשר ל-PCH או KSP שכבר מוכרים את המארז.

פורסם

כל המארזים האלה מיוצרים ע"י Chemming,היא מוכרת לחברות כמו Antec,cheiftec,enermax וכו' וכו'.

כולם בנויים אותו דבר,הם מיוצרים כולם מאלומניום, כל המארז הוא מאלומניום חוץ מהחלון כמובן שהוא מיוצר מפלקסי.

יש לי כזה Chieftec AX-01SLD משנה שעברה,אותו דבר תחפש גם ב Tom's Hardware ותבין שכולם זה Chemming שד"א הוציאו ליין חדש של מוצרים.

לגבי ה Antec השחור ההוא אני כמעט בטוח שהוא בא גם עם יציאות FireWire+USB קדמיות,ובנוסף הם תמיד היו יקרנים.

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול איפה קנית את המארז שלך ובכמה ? האם יש לו חלון ?

כל המארז אלומיניום ? דווקא הבנתי שהדלת הקדמית היא מפלסטיק...כל הפאנל הקדמי.

אתם אומרים כולם אותה איכות CHENMING כמו כל שאר החברות ? כלומר לקנות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים