פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים הציעו לי לקנות מחשב עם מפרט הבאDell Precision WorkStation 670E7525 (workstation) chipsetsשני מעבדים קסיאון 3.4 ג'יגה XEON4 MB of L2 Cache 2 MB per core4 ג'גה ראם ECCDDR2 ארבע יחידות של ג'גהדיסק קשיח 147 ג'גה סקזי 15Kכרטיס מסך קוודרו FX1400צורב די וי די פלוס כונן די וי דירשיון נילווה איקס פי פרומארז אורגינאלי עם ספק 650 וואטכמה להציע עבור מחשב כזה ?יש לי מסגרת תקציב של 3500 ש"ח למארז כי היתר יש ליוהאם במסגרת תקציב זה יש מחשבים יותר חזקים מכזה שהוצע לי לקניה?פשוט רק המחשבה על שני מעבדים 3.4 כ"א ו4 ג'יגה זיכרון אכותי ודיסק קשיח בעל ביצועים מדהימיםבחבילה שכזו האם יש אלטרנטיבות טובות יותר?
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים חוץ מזה שהנושא בכלל לא בפורום הנכון, חסרים פרטים על לוח האם, הזיכרון, המארז והספק.
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים מחבר ואיזה שימוש אתה הולך לעשות בו. (כי הוא מתאים לעבודה, ולא למשחקים)זה מחשב משומש וחשבתי אולי להחליף לו את כרטיס המסך למשהו יותר למשחקים בסה"כ הוא עיניין של מחיראם הבסיס טוב שווה אולי לקנות אותו ולהנות ממנו
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים מחבר זה תחנת עבודה ולא מחשב למשחקים.השאלה שלי היא למעשה מחיר מול תועלת ואני די בטוח שהוא יוכל להריץ משחקים ( לפחות לפי הנתונים על הנייר )חשוב לי לדעת מה המחיר שנראה סביר לשלם עליו
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים איזה נתונים על הנייר?פשוט לא שווה את הכסף לקנות מחשב עם שני מעבדי זינון וזיכרון ECC אם אתה רוצה רק לשחק בו.
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים מחבר איזה נתונים על הנייר?פשוט לא שווה את הכסף לקנות מחשב עם שני מעבדי זינון וזיכרון ECC אם אתה רוצה רק לשחק בו.טוב לא משנה חשבתי שאוכל לקבל תשובה משמעותית ואני חושב להציע למוכר 3500 ש"ח מקווה שהוא יסכים
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים מחבר אני חשבתי שתוכל לומר אם יש מחיר סביר לכזה מחשב ומה זה משנה מה יכולות שלו באורגינלשאני למעשה מדבר על מחיר מול תועלת ואם הוא ישמש אותי למשחקים זה מפריע שהוא במפרט כזה?
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים 3500 ועוד הולך להחליף לו כרטיס מסך?במחיר הזה שווה לקנות מחשב חדש עם אחריות. (אם המטרה היא משחקים)
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים מחבר תודה על הדעה שלך אני יבדוק את האפשרויות שלי למחשב חדש מה אני יכול לקבל ב 3500 שזהו למעשה התקציב האורגינלי שליואולי אמצא שאתה צודק ששווה לי להשקיע במארז חדש עם תוכן חדשבכל מקרה אני צריך לתת למוכר תשובה בעוד יומיים אז אני לא ממהר
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים בזבוז כסף מוחלט! ב-3500 ש"ח ללא כרטיס מסך אתה קונה מחשב עדיף בהרבה.עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים אני חוזר שוב ופעם האחרונה: בלי קשר לכסף החומרה לא מיועדת למשחקים אלא לייעדים של תחנת עבודה/שרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.