עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט מ-FOXPC, תקציב 6500 ש"ח +-

Featured Replies

פורסם

3- כן. אני רק מציע לך להעיף את הגועל נפש הזה של פאליט משם, עדיף לקחת איזה Connect3D עם TWIN TURBO נחמד.

הקרור של הפאליט ברמה של ה TWIN TURBO:

http://www.legionhardware.com/document.php?id=778&p=11

רק שהוא בא עם יותר יציאות, וביוס כפול

ואם היה כתוב על הכרטיס GAINWARD GOLDEN SAMPLE הוא לא היה גועל נפש?

מצא את ההבדלים:

04_487_fr.jpg

4s.jpg

פורסם

ידוע לי ש Gainward זה PALIT כבר מזמן, זה לא אומר שאני ממליץ על גיינוורד.....

פליט מבחינתי זה גועל נפש. בין אם בגלל רק שנתיים אחריות, או בגלל הבניה והרכיבים שבד"כ משתמשים בהם. תפרק פעם אחת קירור מאחד הכרטיסים של פאליט, תסתכל טוב טוב במה עושים שם שימוש, קח סיריאלים של החלקים ותריץ חיפוש קצר בגוגל.

הקירור שלו אכן באותה רמה מבחינת ביצועים, בהחלט, אבל לא מבחינת שקט.

הביוס הכפול הוא הדבר היחיד בו שאני יכול להחשיב כיתרון רציני.

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה נוספת:

דיברתי עם נציג של סניף ראשון, הכל הלך בסדר עד שהוא אמר שאני צריך להביא לו כרטיס אשראי למקרה שאני יבטל הזמנה אז הם

רק יקחו כסף על ההרכבה (אני אוסף בעצמי ומשלם במזומן כי זה קרוב אלי) אח"כ הבאתי לו כרטיס והוא אמר שהוא צריך לחייב על 500 ש"ח

מקדמה, אז שאלתי אותו אם אפשר לשלם את המקדמה במזומן בחנות, הוא אמר שכן.

עד עכשיו הכל טוב.

היום הוא התקשר ואמר שצריך לשלם חצי מהסכום בחנות כמקדמה... הוא אמר שהמנהל הסתכל על המפרט שהזמנתי (השלישי+מסך 22"+רמקולים) ב 6500 ש"ח

האם אני באמת יכול לבטוח בFOXPC או לחלופין, מה אני אמור לעשות?

פורסם

הקרור של פאליט חרישי לא פחות מהטווין טורבו. נכון שבגירסה הראשונה המאוורר 70 מ"מ היה עובד בפול. אבל, בגירסה האחרונה שני המאווררים מחוברים ל PWM ולכן הוא שקט מאוד.

לגבי הכרטיס, פאליט הוסיפה עוד קבלים לייצוב המתח ובנתה לוח רב שכבתי שטוב יותר מהרפרנס, ומעגל עם ארבע פאזות שטוב יותר מהרפרנס.

אומנם הוא בא רק עם שנתיים אחריות, אבל ניתן להשיגו ב 1450 שקל לעומת ה 1580.

אני גם אשמח לראות REVIEW של ה CONNECT3D.

פורסם
  • מחבר

אשמח לחוות דעת בקשר לתגובה הקודמת שלי

תוספת לתגובה: הבחור שעובד שם (סניף ראשון) אמר שהוא צריך 2000 שקל מקדמה, כי יש כמה חלקים שהם

צריכים להזמין ואי אפשר להחזיר אותם... האם זה חשוד או שאין בעיות עם FOXPC ?

פורסם

כתבתי פה תגובה באורך הגלות והאינטרנט נפל... גוועלד.....

בנוגע ל 4870- סקירה עדיין אין לי לתת לך, אבל בגרסת ה OC של C3D מדובר במעגל בעל 4 פאזות גם כן, לא יודע לגבי ה PCB, צריך לבדוק.

בנוגע לקטע של ה 2000 שקל מקדמה- שלח מייל לשירות לקוחות או משהו, זה נשמע לי לגמרי הזוי. כל עוד אתה לא מבקש חלק כלשהו שצריכים להזמין בשבילך במיוחד מחו"ל, אין סיבה בעולם לעשות דבר כזה בשום מקום, ולמעשה אני חושב שזה אפילו אסור.

לי אישית יש נסיון מעולה עם החנות, אבל אצלי מדובר בסניף מגדל העמק, לא ראשון, אין לי שמץ מה הולך שם.

נסה ליצור קשר עם מישהו אחר ממי שאתה בד"כ מדבר איתו, או נסה להתקשר לסניף אחר. אם מתעקשים על 2000 שקל מקדמה.... לי אישית קשה להסכים עם זה, וסביר להניח שהייתי מחפש במקום אחר |: השאר זה כבר שיקול שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים