פורסם 2003 ביוני 2722 שנים למה זה קורהת אני זוכר שפעם ראיתי סרטים בכיף, עם אותו מחשב וכרטיס מסך וודו 3ואז עזבתי את המחשב לכמעט שנתיים (חו"ל) ועכשיו הוא מריץ סרטים בצורה לא חלקה.יש לי AMD 500, על לוח של F5F93ALI M1442A1 CHEEPSET)זיכרון 256 DDR 64 +DDRכרטי מסך GEFORCE4 MX440 128MBHD WD 40GB 7200CD X44מערכת הפעלה WIN XPמשהו יכל לעזור? :'(
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר יכול להיות שתעיתי?יש לי שני מקלות מהסוג הארוך. אחד 256 והשני 64כתוב עליהם PC-100
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר ניסיתי לעשות BIOS UPDATE אבל זה לא שינה כלוםאין לי מושג מה קורה פה ומאיפה להתחיל.המחשב דווקא סבבה חוץ מזה שעובד קצת לאט יחסית למחשבים מהדור החדש אבל ניראה לי שצריך ליראות סרטים כמו שצריךביחוד שאני מריץ מהHD וסוגר את שאר הישומיםאם למשהו יש רעיון...
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים גם לי הייתה אותה בעייה פשוט תסיר את כל הקודקים שיש לך ותתקין אותם מחדש אצלי זה פתר את הבעייה
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים כשאתה אומר תאימות קול ותמונה למה בדיוק אתה מתכוון?אני יודע שאצלי לפעמים יש DELAY של שניה בין הקול והתמונההאם לזאת הכוונה?
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר טוב הורדתי והתקנתי מחדש את כל הדיקודקים מה שעשה קצת בלאגן עם ה XP WIN שדרש בתוקף להחזיר לו את המקוריים התעקשתי ולא נכנעתי לו (הם יכולים להיות מעצבנים לפעמים.. ) בסוף היה שיפור משמעותי .. עכשיו הסרט רץ יותר חלק ,אבל הקול מגיע רק 2 שניות אחר כך.. מה הלאה? ?(השתמשתי ב-NIMO 5.0)
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים אל תשתשמש בנימו , סתם עושים בעיות .תתקין Divx , AC3 , Xvid .ובקשר לפתרון הבעייה :תיכנס למאפיינים של Divx , ותוריד ממד ה Quality Level את האיכות בקצת .
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר אני מיואש לגמריהיום התקנתי WIN XP מחדשהתקנתי DIVX וזה לא עבד (הסרטים בפורמט DIVX )התקנתי NIMO וזה עובד, אבל בדלאי של כמה שניות. והסרט ניראה קצת בהילוך איטי...זה מעצבן ???למשהו יש מושג מה קורה פה??
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים Okey !! הנה פתרון, גם לי הייתה בעיה דומה כאשר נדפק לי הוודו והחלפתי אותו בכרטיס מסך מאוד מאוד ישן PCI מימי פנטיום 1..גם לי היו תקיעות, אז ככה דבר ראשון שעושים כאשר רואים סרט זה מורידים את הרזולוציה למינימום וגם את רמת הסביות, א"כ תוריד מהאינטרנטאתPOWER DVD תוכנה יותר "קלה" מבחינת במאמץ של המחשב מ המדיה פלייר של מיקרוש*ט.עכשיו זה אמור לרוץ חלק !תעדכן אותנו במה שקרה !!
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר אני חושב שכבר נסיתי כל מה שהצעתם.(חוץ מ player יותר פשוט-אשמח ללינק.)עשיתי update לכרטיס הקול (geforce4 mx449 128mb ). מחקתי את כל הקודקים והתקנתי מחדש ואפילו הורדתי איכות עד הסוף ב-divx. ירדתי בריזולוציה למינימום וגם בחרתי ב 16bit. יש שיפור ב- sincאבל התמונה על הפנים+קופצת.עדין לא בסדר...מה זאת אומרת הסרטים החדשים?? הם יותר כבדים ??הצילו..... :'(
פורסם 2003 ביולי 122 שנים LOL ג'יפורס הוא לא הכרטיס קול אל הכרטיס מסך. נסה לעדכן את הכרטיס קול ואולי להוריד את ה K-lite pack (לינק הוזכר נדמה לי בפורום כאן וגם בפורום תוכנה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.