עבור לתוכן

כרטיס פשוט שיריץ WOW בצורה טובה על המפרט הקיים עד 250 ש"ח , אפשרי ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, WOW זה המשחק היחיד שאני משחק בו כרגע (כמו שאפשר לראות אין לי מפרט למשחקים) ובחלק מהמשחק ה FPS יורד למשהו כמו 15 וזה דיי מציק.

השאלה היא מה הכרטיס הכי זול שאני אוכל לקנות שיתן לי שיפור ?

תודה

פורסם

בעקרון מהכרטיס שלך (אם אפשר לקרוא לזה ככה) לא קשה להשתפר.

ב KSP מוכרים 3650 (כן, עם DDR2) של SHAPPHIRE ב 285 שקלים. אם אתה יכול להרשות לעצמך להוסיף עוד 35 שקל הייתי הולך עליו. הוא הכרטסי ה"נורמלי" הכי זול שתמצא.

בכל מקרה אם אתה כבר מוציא כסף- הייתי ממליץ לך להוסיף עוד 150 שקלים ולקנות כבר את ה 4670 של MSI ב 400 שקל- אבל זו כבר המלצה ולא תשובה לשאלה שלך.

פורסם

HD2600XT מ - FOXPC.

פורסם

ידידי דניס כנראה מתכוון לכרטיס הבא:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=770

הוא בהחלט עדיף (בעיקר בגלל הזיכרון המהיר יותר, אם זה משנה).

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות....

1. האם לא תהיה לי בעיית תאימות עם הכרטיס הזה ? (הספק או דברים אחרים)

2. האם אפשר להסתפק במשהו יותר זול? (שוב, אני לא ממש משחק ככה שזה לא משנה)

פורסם

אין צורך בכרטיס בסדר גודל של ה-HD4670 עבור WOW.

אני חושב שה-HD2600XT תיהיה בחירה מצוינת והוא יוכל לשמור על FPS גבוהה גם ב-PVP ו-RAID צפופים.

פורסם

אני יודע שאין צורך ב 4670 בשביל WOW.

אפשר "להסתפק" בפחות מזה, אבל השאלה היא האם יש טעם לחסוך 50 שקל אם אתה כבר קונה כרטיס....

אם אתה ממש לחוץ, תמיד אפשר להסתפק בפחות. :nixweiss:

פורסם

בשביל 50 ש"ח אין ספק שעדיף יהיה לקחת את ה-4670 אבל ההפרש עומד על למעלה מ-170 ש"ח (ואני מתכוון ל-2600XT)

חוץ מזה, רוב האנשים שמשחקים WOW לא משחקים בהרבה משחקים אחרים, במיוחד לא במשחקים חדשים שיוצאים אז זה מחזק את הטענה שעדיף לו לקנות כרטיס חלש יחסית אבל עונה על הדרישות.

פורסם

אין צורך בכרטיס בסדר גודל של ה-HD4670 עבור WOW.

אני חושב שה-HD2600XT תיהיה בחירה מצוינת והוא יוכל לשמור על FPS גבוהה גם ב-PVP ו-RAID צפופים.

הא באמת? רוצה לראות מה קורה ל4850 במשחק הזה ברזולוציות גבוהות ועל הגדרות גבוהות? זה לא קרייסיס, אבל המשחק בהחלט כבד.

פורסם

כבד מבחינה גראפית? אני בספק גדול.

אני לא אומר שאני לא מאמין לך חס וחלילה אבל אם תוכל להביא באנץ' קטן שמוכיח את הטענות שלך אני מאוד אשמח (אני יוצא עכשיו מהבית ואין לי מספיק זמן לחפש).

מניסיון אישי שלי עם המשחק, כרטיס מסך מסוג 7300GT הריץ אותו יפה מאוד. רק במקומות צפופים מאוד הייתה קצת נפילת FPS. מטבעו WOW הוא לא משחק של גרפיקה איכותית.

פורסם

בסדר, כשאתה משחק במשחק לא מעניין אותך מה ה FPS כשאתה מסתכל על הרצפה אלא מה ה FPS בזמן משחק בשעת עומס.

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אגב אני לא מצפה לשחק במשחק על הגדרות גבוהות....פשוט צריך שירוץ חלק

פורסם

הא באמת? רוצה לראות מה קורה ל4850 במשחק הזה ברזולוציות גבוהות ועל הגדרות גבוהות? זה לא קרייסיס, אבל המשחק בהחלט כבד.

המשחק לא קרוב לדגדג את ה - HD4850 בשום מצב.

7600GT מריץ אותו מצוין על רזולוציה מטורפת של 2048X1536 על הגדרות מכסימליות.

פורסם

אני משחק WOW ותאמין לי שגם עם המפרט שלי אני מקבל דרופים במקומות עמוסים מאוד - RAID בעיקר... בNORTHREND יש יותר אפקטים וזה משפיע.

אני משחק ב1920X1200 עם X4AA וX16AF כשהכל על מקסימום.. X8AA למשל גורם לדרופים שכבר משפיעים לרעה על המשחקיות... לרוב הFPS על 60 קבוע עם VSYNC.

ולנושא, אני ממליץ לך ללכת על ה4670 בחום ולהנות מהמשחק ומהשיפורים במנוע בNORTHREND ;)

פורסם

שמעתי על שיפורים גרפיים בחבילת ההרחבה החדשה אבל עדיין לא ראיתי בנצ'ים אז לא התייחסתי אליה כמובן, דיברתי על BC.

הדרופים שלך יכולים לנבוע מהבעייתיות שב - CF, כמו MICRO STUTTERING.

עריכה: מצאתי בנצ'ים של WOTLK, הנה - http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2335395,00.asp

אבל לא בדקו כרטיסים זולים, בכל מקרה גם עכשיו המשחק לא מדגדג את ה - HD4850.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים