עבור לתוכן

כמה עולה עדכון מגרסת 32 לגרסת 64 ?

Featured Replies

פורסם

יש לי ויסטה אולטימייט 32ביט חוקי ורציתי לדעת איך וכמה זה עולה לעשות עדכון ל64ביט?

פורסם

0 שקל. אם אתה צריך דיסק התקנה של 64, זה עלות משלוח של דיסק ממיקרוסופט.

פורסם

מאיפה בדיוק הבאת את הנתון שזה בחינם ??

ממה שאני יודע אין שדרוג כזה, זה מצריך קניית רישיון חדש.

אלא אם כן השאלה מופנת להבדלי המחירים בין גרסת ה 32 לבין גרסת ה 64 שזה כבר אפשרי וההפרש הוא בערך עד 100 ש"ח, סכום ממש נמוך לא זוכר בדיוק

פורסם

באולטימייט זה בכלל קל, הדיסק התקנה אמור להגיע עם 32 ביט ו 64 ביט ביחד, ושוב, הרשיון זהה.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי דרך חותם,משהו של משרד החינוך, לא נראה שהדיסק שהם מביאים מכיל את 2 הגרסאות..

יש מישהו שיודע בוודאות אם זה בחינם או זה עולה כסף?

או מישהו יודע איך אני מברר את זה מול מיקרוסופט? עם מי צריך לדבר?מספר טלפון או משהו..

פורסם

מאיפה אחי אתה מביא את הנתונים האלו ?

אשמח אם תראה קצת מקורות לזה.

לי יש ultimate 32 ושרציתי להפוך אותו ל 64 אמרו לי ב microsoft לקנות רשיון חדש.

ההתקנה לא מעניינת אותי שכן זה אותם קבצים, מה שמעניין אותי זה הרישיון שאתה אומר שהוא חינם רק לבחור 32 או 64.

אשמח לקבל הבהרות בנושא הזה[br]פורסם בתאריך: 25.11.2008 בשעה 15:40:26

אני קניתי דרך חותם,משהו של משרד החינוך, לא נראה שהדיסק שהם מביאים מכיל את 2 הגרסאות..

יש מישהו שיודע בוודאות אם זה בחינם או זה עולה כסף?

או מישהו יודע איך אני מברר את זה מול מיקרוסופט? עם מי צריך לדבר?מספר טלפון או משהו..

עכשיו אני רואה את התגובה שלך, מה שקנית מחותם לא ניתן לשינוי בשום צורה, לא משנה מה תעשה זה הרישיון היחיד שהם מוכרים.

מה שכן זה upgrade תיקח את זה בחשבון, אתה חייב מבחינה חוקית שיהיה לך רישיון חוקי לפני שאתה מתקין את הגרסה הזאת.

אם כבר אתה מדבר על רישיון חוקי.

פורסם

אני זוכר את זה מכל מני מקומות, הנה למשל משהו שמצאי בחיפוש (אם כי כמובן שזה לא רשמי):

http://www.vistax64.com/general-discussion/110756-licensing-32bit-64bit.html

יכול להיות אולי שבגלל שלא קנית את זה retail אז הם עושים בעיות, זה באמת סוגיה שצריך לבדוק.

פורסם
  • מחבר
ההתקנה לא מעניינת אותי שכן זה אותם קבצים,

מה זה אומר? אני לא מבין, אם זה אותם קבצים אז זה אותה תוכנה ? לא מבין מה אתה אומר ...

חוץ מזה חבר שקנה דרך חותם אמר לי שאפשר להתקין את זה על מחשב חדש ולא צריך שיהיה לך מערכת חוקית מלפני כן..

ודבר שני אני יודע שזה הרשיון היחיד שהם מוכרים..השאלה שלי אם אחרי שקניתי וזה מגיע אליי אני יכול לבקש ממיקרוסופט עדכון ל64ביט?

פורסם

מה זה אומר? אני לא מבין, אם זה אותם קבצים אז זה אותה תוכנה ? לא מבין מה אתה אומר ...

חוץ מזה חבר שקנה דרך חותם אמר לי שאפשר להתקין את זה על מחשב חדש ולא צריך שיהיה לך מערכת חוקית מלפני כן..

ודבר שני אני יודע שזה הרשיון היחיד שהם מוכרים..השאלה שלי אם אחרי שקניתי וזה מגיע אליי אני יכול לבקש ממיקרוסופט עדכון ל64ביט?

אני מכיר את כל הסוגיה של חותם ולכן עניתי לך על השאלה שלך.

1. זה שחבר שלך אמר שתוכל להתקין את זה על מחשב חדש זה נכון, אבל מבחינה חוקית זה לא תקין משום שזה רישיון של Upgrade זה אומר שדרוג, מה ששוב פעם מוביל אותך לנושא שחייבת להיות מותקנת אצלך מערכת הפעלה חוקית לפני זה.

2. הנושא של 32 ביט לעומת 64 ביט בעיקרון לפי מה שידוע לי זאת אותה תוכנה רק רישיונות שונות שמאפשרות פריבילגיות למי שיש 64 ביט (כל היתרונות של גרסה זאת)

אני יודע שחותם מוחרים רק גרסה שדרוג שזה מה שקנית אתה ולהטענה שלהם היא שכיום מרבית המחשבים מגיעים עם גרסת Windows חוקית בעת קניית המחשב ולכן הם לא רואים שום סיבה למחור גרסה להתקנה חדשה שעולה יותר מאשר למכור רק גרסת Update.

אני שוב פעם מציין, מבחינה ההתקנה, הכל יעבוד לך כמו שצריך כולל זה שזה ייחשב עותק חוקי של Windows, אבל מבחינת החוק זה רישיון של Upgrade ולכן אתה חייב גרסה כלשהי של Windows חוקי לפני ההתקנה - זה סתם לשיקול דעת.

דבר אחרון אם אני לא טועה ניתן להשיג אצלהם גם רישיון ל Windows XP Pro שהוא לא Upgrade וזה יפתור לך את הבעיה, צריך לבדוק באתר שלהם יכול להיות שגם את זה הם הורידו והפכו אותו גם לגרסת Upgrade.

אם אתה שואל למה הם מתעסקים עם גרסאות Upgrade ולא גרסה רגילה, מעבר לתשובה שהם ייתנו לך שציינתי למעלה התשובה שבאמת מניעה אותם זה סחר לא חוקי של רשיונות אלו, בעבר שהם מכרו גרסה מלאה של Windows שזה אומר לא גרסת Upgrade היו להם קניות של אלפי אנשים - רובם לא היו קשורים בכלל למשרד החינוך, זאת דעתי.

אתה מוזמן לבדוק מול Microsoft אתה תקבל בדיוק את התשובות שרשמתי לך כאן.

פורסם
  • מחבר

מהלינק ש yousux הביא ניתן ללמוד שהסיריאל של גרסת ה32 יעבוד גם על גרסת 64 מה שאומר שאפשר להוריד גרסת 64 מהאינטרנט ולהכניס את הסיריאל שקיבלתי מחותם שהוא של גרסת 32 וזה אומר לעבוד, נכון? אתה מסכים עם זה?

פורסם

אני קניתי מחותם והורדתי דיסק 64 ביט (SP1) ועובד נהדר :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה..

יש לי רק שאלה אחת..ע"פ מה שאמרו קודם מה שחותם מוכרת זה אפגרייט אבל מבחינה מעשית אפשר להתקין אותו מבלי שיהיה תוכנה חוקית מלפני כן, אז מה העניין למכור אפגרייט ולא רגיל?

יש הבדל בין גרסת אפגרייט לגרסה רגילה מלאה?

פורסם

למה? כי ככה מיקוסופט רוצים

אין שום הבדל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים