עבור לתוכן

קניית מצלמה מקצועית לשימוש כללי 2000ש"ח

Featured Replies

פורסם

על ה K100D אני מקבל 15 תשלום ללא ריבית ב 2000 ש"ח

ועל הK200D כמה שהוא מפתה, יש רק 3 תשלומים ללא ריבית. זאת אומרת ש15 תשלומים זה כבר מעלה את המחיר ל- 3000 ש"ח וזה חורג.

אז זהו שלא.. יש מבצע בוואלה שופס עד סוף דצבמר שכל המוצרים מעל 500 שקל ב-36 תשלומים

אתה יכול לקנות את ה-K200 ישירות מקרט עם שנתיים אחריות רשמית, ב-2600 שקל שם ב-36 תשלומים

לינק: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=MFE5908C79

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול ב2600 ש"ח? זה קנייה אישית.. מחרז.. לא?

יש אפשרות בקנייה רגילה?

גם לפי המחרז הוא מסתיים בערך עוד שעתיים ויש עוד אחד במלאי.. אבל אני יודע שזה בדרך כלל שקרי..

סליחה שאני לא מבין, אני לא קונה במחרזים בדרך כלל.. אבל באמת ש 36 תשלומים זה מעולה ויאפשר לי לקנות ב2600 ש"ח.

תודה על העזרה!

פורסם

אוקיי אני רוצה לקחת את מה שהכי חשוב לי ממה שרשמת:

- Program Shift (שינוי צמצם/מהירות במצב P)

- כפתור לאיפוס חשיפה במצב M או לאיפוס מצב P לאחר Shift ("הכפתור הירוק")

- מצב Sv (עדיפות ISO, כלומר גלגל השליטה מאפשר בחירת ISO והמצלמה בוחרת מהירות וצמצם)

- הגנה נגד אבק על החיישן + חיווי לאבק על החישן

עכשיו שלושת התכונות הראשונות לא הכי ברורות לי. כמה האפשרויות האלה שימושיות למשתמש פשוט שלא מתעסק יותר מידי עם הגדרות?

שלוש התכונות ברשימה המצומצת שלמעלה, או ברשימה המלאה שכתבתי בהודעה הקודמת?

לגבי המחיר, 2600 ש"ח זה מחיר ריאלי מאוד. תתכנן לך את הסכום הזה בהצעה האחרונה מבין החמש, למשל כך: 2400, 2450, 2500, 2550, 2600. גם אם ההצעה של ה-2600 ש"ח לא תתקבל, יש סיכוי גבוה שיחזרו אליך ויציעו לך בכל זאת לקנות את המצלמה בסכום הזה. כך קרה לי בעבר במכרזים של וואלה-שופס. בד"כ אפשר להוציא מהם מחיר מעט נמוך יותר מהזול ביותר בזאפ.

פורסם
  • מחבר

שלושת התכונות האלה:

- Program Shift (שינוי צמצם/מהירות במצב P)

- כפתור לאיפוס חשיפה במצב M או לאיפוס מצב P לאחר Shift ("הכפתור הירוק")

- מצב Sv (עדיפות ISO, כלומר גלגל השליטה מאפשר בחירת ISO והמצלמה בוחרת מהירות וצמצם)

- הגנה נגד אבק על החיישן + חיווי לאבק על החישן

תודה על ההסבר, אני אנסה ביום שבת או ראשון לתת הצעות נראה אם הן יתקבלו..

פורסם

התכונות האלה לא הכרחיות, כי אפשר לשלוט על אותן הגדרות בדרכים אחרות, אבל הן בהחלט מוסיפות נוחות ומשפרות את מהירות העבודה.

אגב, עם מצלמת DSLR כדאי לך מאוד ללמוד להשתמש בהגדרות הידניות של המצלמה. בלעדיהן לא תוכל להוציא את המקסימום מהמצלמה, לפחות לא באופן עקבי.

פורסם
  • מחבר

ברור ששליטה ידנית היא טובה יותר אם יודעים להשתמש.. (כמו רכב ידני :P)

אם הזמן אני אלמד כל פעם "טריקים" מחברים.

אז בעצם בשבילי לפחות אין יותר מידי חשיבות על הדגם החדש (K200D) אולי ה10 מגה פיקסל מפתה טיפה.

אני אבדוק בכמה אוכל להשיג את המצלמה במכרזים הנ"ל..

תודה רבה לכם על העזרה אני אעדכן אתכם.

פורסם

איך אני יכול ב2600 ש"ח? זה קנייה אישית.. מחרז.. לא?

יש אפשרות בקנייה רגילה?

גם לפי המחרז הוא מסתיים בערך עוד שעתיים ויש עוד אחד במלאי.. אבל אני יודע שזה בדרך כלל שקרי..

סליחה שאני לא מבין, אני לא קונה במחרזים בדרך כלל.. אבל באמת ש 36 תשלומים זה מעולה ויאפשר לי לקנות ב2600 ש"ח.

תודה על העזרה!

קודם כל תדע עברית.. זה מכרז לא מחרז (השני זה משורש חריזה של חרוזים)

לגבי השאלות שלך:

קנייה אישית בוואלה היא קנייה רגילה בה אתה מציע מחיר ואם הוא טוב מספיק לחברה היא תמכור לך.. אנשים בפורום קנו את ה-K200 באותה קנייה אישית ב-2600 שקל (משם הידע שזה הסכום המינימלי לקנייה)

לגבי מלאי.. תמיד תקרא את הכוכביות! יש למטה כוכבית שאומרת בפרוש:

* החברה רשאית להגדיל את הכמות המוצעת למכירה לפי שיקול דעתה.

מה שזה אומר שאם יותר ממשהו אחד מציע מחיר שטוב לחברה היא תמכור יותר ממצלמה אחת. לגבי סגירת המכרז - הוא רץ ככה כבר חצי שנה

לגבי התשלומים, זה בונוס נחמד שרק יעזור לך להתקדם בלי לשלם יותר מדי קשה על זה

פורסם

אז בעצם בשבילי לפחות אין יותר מידי חשיבות על הדגם החדש (K200D) אולי ה10 מגה פיקסל מפתה טיפה.

יש שם המון יתרונות שלא קשורים לשליטה הידנית. תעבור שוב על הרשימה.

פורסם
  • מחבר

במזל טוב רכשתי את המצלמה דרך וואלה שופס במכירה האישית. (K200D)

הם מביאים גם 4GB מתנה..

הזמנתי בשישי, מקווה שיגיע עד סוף השבוע הקרוב.

תודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים