עבור לתוכן

עד כמה נראה לכם שאני אוכל לשפר בOC את המחשב שלי לפי מה שיש לי?

Featured Replies

פורסם

אני לא מתכוון לעשות OC עכשיו כי אין לי מספיק ידע על זה בינתיים....אבל בשביל לדעת עם שווה ללמוד על זה אני רוצה לדעת כמה זה יוכל לשפר לי את הביצועים....

המפרט:

לוח אם P-4 400MHZ USB AGP תומך עד 1700MHZ דגם - INTEL GARIBALDI

מעבד אינטל P4 1400MHZ

זיכרון 2*64 PC800 לא זוכר חברה

2*128 PC800 של SUMSONG

אם אתם צריכים עוד משהו תגידו...

בעיקרון תסבירו לאן אני יכול להגיע בהנחה שיש קירור אוויר טוב!

פורסם
  • מחבר

[glow=red,2,300]H-E-L-P!!!![/glow]

פורסם

קודם כל, לוח של אינטל= אין OC

אחר כך, זיכרון חרא!

ןמעבד עוד יותר...

פורסם

אסור להקפיץ!

ולעניינך,הייתי אומר שאולי תצליח לשיפור של עד 250-300Mhz מקסימום,אבל בגלל שהלוח תוצרת אינטל,אז אי אפשר בכלל :D.

וזה SAmsUng.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת אסור להקפיץ?

פורסם

הקפצה זה להחזיר ת'רד לראש הדף ע"י מי שפתח אותו למרות שאף אחד לא ענה,תוך כדי כתיבת משהו כמו: "נו תענו אחים שלי!!!!!!!!!!!" וכו'.

פורסם
  • מחבר

אה טוב

אבל מה??? לוח של אינטל אי אפשר לעשות אברקלוק???????????לאאאאאאאאאאאאא למה? מה?! :pissed: :cwm23: :smiley4:

ממש אי אפשר לעשות כלום?

ואגב למה זיכרון חרא!?

פורסם

אתה יכול לעשות לכרטיס מסך. יש על זה מדריך באתר. לך לאזור המדריכים ותמצא אותו שם (ובבקשה ממך, אל תגיד שלא מצאת. זה לא מבוח ונורא קל למצוא דברים.)

פורסם

כל עוד אינטל יכולה למנוע ממך לעשות אוברקלוק היא תעשה את זה מתוך שיקולים כספיים

הזיכרון שלך הוא RD-RAM והוא פשוט דפוקקק באוברקלוק... יש כאלה שיגידו שהוא דפוק בלי קשר....

עם המעבד אתה לא תגיע רחוק כי הוא עם ליבת ווילמאייט שהיא ליבה גרועה לאוברקלוק (מנסיון אישי)

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעשות לכרטיס מסך. יש על זה מדריך באתר. לך לאזור המדריכים ותמצא אותו שם (ובבקשה ממך, אל תגיד שלא מצאת. זה לא מבוח ונורא קל למצוא דברים.)

כבר ראיתי אותו מזמן זה בסדר.... :)

ובקשר למה שערן אמר...אם אינטל יכולה כולם יכולים מה זה השטות הזאת?

ואין דרך לעקוף את זה?

עריכה- הכרטיס מסך שלי רדהון9000 גם לא הכי מתאים לOC

פורסם

אי אפשר, נקודה. לוח של אינטל לא מאפםשר אובר קלוק, לא משנה אם המעבד טוב ואפילו אם הזכרון מצויין. אי אפשר לעשות לבאנדל הזה כלום!

אתה יכול על הכרטיס מסך וזה כבר שיקול שלך.

פורסם
  • מחבר

כן המפקד!!!

פורסם

כן המפקד!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אשכרה מפקד

מה קרה שיבי מה אתה עצבני? זה סך הכל פורום... אז הוא לא הבין שאי אפשר לעשות OC לאינטל ביג דיל...

פורסם
  • מחבר

חחחחח לא נורא...

בכל מקרה קיבלתי את התשובה שלי....

ונכנסתי לדיכאון עמוק עמוק אז אם לא תיראו אותי ותשמעו שנער מהדרום התאבד תקשרו לבד...

אגב...שיבי אני ישמח אם יציינו את זה באתר פה ושיהיה איזה בנאר לזיכרי ליום יומיים...

ביייייי איזה עולם אכזר! כוס אמא שלך האינטל האלה!

פורסם

גם אם היה לך לוח אם הכי טוב לOC, לא היית מגיע רחוק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים