עבור לתוכן

יש לי ריצוד מטורף של המסך!

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!!..

שמתי לב שמהיום בבוקר התחיל ריצוד יחסית רציני של המסך.

הוא מורגש היטב בחלק העליון (למרות שיש גם בחלק התחתון), עד כדי כך שזה מאד מפריע לעין.

בדקתי את ההגדרות מסך במטרה לעשות איפוס למסך... אין שינוי.

אבל שמתי לב שכשנכנסתי להגדרות מסך (במסך) החלון של ההגדרות לא ריצד, מה שאומר שזה מגיע מהמחשב.

המחשב היה מכובה זמן מה וזה קרה ישר אחרי ההדלקה.

ובכל מקרה כדי לשלול בעיה של חום בדקתי טמפרטורות של המעבד, לוח אם והכל תקין.

ניסיתי אולי לשחק עם הכבלים של המסך אך אין שום שינוי... אפילו הרחקתי עוד יותר את המארז מהקיר ופתחתי חלק מהמארז כדי שיתאוור...

המסך שלי זה samsung 930b

דגם לוח אם: kn51pvmt-9 של ג'יגה בייט.

הכרטיס מסך מובנה, דגם 6150 (ג'יפורס).

והטמפרטורות:

לוח אם: 35

מעבד: 42

(מעלות)

האם יש עוד משהו שעלי לבדוק?

מה יכול להיות הגורם לבעיה?

תודה רבה!

נתנאל.

פורסם

מסך LCD לא אמור לרצד אלא אם יש הפרעה חשמלית/אלקטרומגנטית שמגיעה או מקרבת המסך (פלאפון, שנאי, רמקולים וכו') או משהו בתוך המחשב שמפריע לכרטיס המסך.

בהנחה שעברת על כל ההגדרות והרחקת גורמי קרינה מהאיזור נסה להחליף מסך ולראות האם הבעיה קיימת, במידה וכן הבעיה במחשב ובמידה ולא אזי המסך.

פורסם

כל מה שכתבת היה נכול אם במקום LCD היית שם CRT .

LCD לא רגיש לנ"ל.

פורסם

אם אתה בטוח במאה אחוז שב-OSD של המסך לא היה ריצוד-המסקנה שהסקת-נכונה-זה לא קשור למסך.

כל מה שכתבת היה נכול אם במקום LCD היית שם CRT .

LCD לא רגיש לנ"ל.

מסכים-אכן מסכי LCD אינם רגישים כלל להפרעות אלקטרומגנטיות(שים לב שישנם מסכים רבים המגיעים עם רמקולים מובנים,מה שלא היה בדור ה-CRT)

ובחזרה לפתרון הבעיה-סביר להניח שיש משהו שמפריע לכרטיס המסך-או שיש כבל שעובר בצמוד לצ'יפ(לפני חצי שנה בערך קרה לי שקיבלתי רישרושים ברמקולים-בסוף אחרי חיפושים,אני קולט שיש איזה כבל במחשב שצמוד לצ'יפ של כרטיס הקול המובנה-הזזתי אותו-הכל נפתר...)

דבר שני שיכול להיות-שכרטיס המסך מיצה את עצמו....-נסה להחליף אותו באחד אחר(אם יש לך איזה אחד קצת ישן יותר...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים