עבור לתוכן

נניח ששלחתי קו"ח לבאג- מה הלאה?

Featured Replies

פורסם

מה מביאים להם? תעודת בגרות? תעודת יושר?

מה בדיוק?

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכלס, לא נמאס לך? באג ונטויז'ן אלו הם השאיפות שלך בחיים?

אחרי שכל העולם ניסה להבהיר לך שאתה שואף לזבל וחושב שצריך השכלה בשביל לעבוד בו?

מקורות (שאולי דוברי אמת ויודעי דבר, ואולי לא) מוסרים שהתומכים בנטויז'ן מריצים עליך דחקות כל היום,

מריצים הימורים על מי תיפול במשמרת, שולחים בדיחות עליך במייל, רק מחכים שתתקשר שוב ותשאל איפה מורן...

תקלוט שהאנשים שעובדים שם הם בני 21 אחרי צבא, יש שם כאלה שלא ראו מחשב כל החיים ועכשיו עובדים בתמיכה.

קורס של שבוע ובוטנים וכל אפס תומך, לא מקבלים אותך? אולי אתה צריך לשנות כיוון גבר.

ועוד דבר-

מה הקטע עם ה"הדפסתי את כל HWzone ב-15 עותקים וכרכתי אותם"

כאילו WTF בן אדם, עם כל האהבה שלי לזון (גם כקהילה וגם כאתר מקצועי\סמי מקצועי) -

למה לעזאזל אתה חושב שהדפסת כל מאמר שנכתב כאן

(חלקם ע"י ילדים בני 16, ואין לי שום כוונה לזלזל - אבל בכל זאת יש במה שאני אומר עכשיו נקודה)

יעזור לך איפשהו בחיים?

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה רוצה? שאעזוב את ג'ון ברייס? שאעזוב את תחום המחשבים לעד בגלל שאולי כמה חבר'ה בודדים מנטוויז'ן מריצים עליי דאחקות?

פורסם

אתה מפספס את עניין התגובה, הוא רוצה להגיד לך שתפסיק לשאוף לעבוד במכולת, תשאף לעבוד בסופר הגדול.

בטח ובטח אל תגדיל ותעצים את המכולת שכן היא קטנה מאוד ואין צורך לתת לעצמך הרגשה נוחה שהמכולת גדולה ונוחה.

פורסם
  • מחבר

אבל יכאב לי לעזוב את ג'ון ברייס. אני יודע שקורס mcdst שעשיתי השנה היה לא משהו מבחינת החבר'ה, אבל אני די בטוח שבקורסים המתקדמים אני אמצא אנשים הרבה יותר איכותיים, כמו החבר'ה שהיו איתי ב-8200 בטכני.

היו איתי בטכני ב-8200 שתי בנות שהיו טכנאיות מחשבים- אחת מצאה עבודה בנס טכנולוגיות ישר אחרי השחרור והשנייה ב- HP, ושתיהן מצאו שם בני זוג. מי אמר שאין לאן להתקדם ב- IT ובג'ון ברייס בכלל? אתם רוצים להגיד לי שאם אני אתקדם בג'ון ברייס אז עדיין זה לא יהיה שווה ושרק מי שעושה תואר ראשון במדמ"ח/הנדסת חשמל ומקצועות טכנולוגיים אחרים שווה משהו?

פורסם

אתה בטוח שהיית ב8200?!

נדמה כי אין לך ידע רב וכן אם באמת היית אז היית אמור להיחטף באזרחות :screwy:

פורסם

יכול להיות שהוא היה ב-8200 בתפקיד לא מקצועי (גם שם צריכים מש"קים ופקידים).

פורסם

8200 היא יחידה ענקית (השמועות אומרות שהיא גדולה מכל חיל האוויר, לדעתי זה שטויות אבל רק שתקבל סדר גודל) שמתעסקת במיליון ואחד תחומים. למשל, מה למאזין יש לעשות באזרחות עם המקצוע שלו? הוא יודע ערבית ככל הנראה, להפעיל אולי קצת אלקטרוניקה - אבל לא יותר מזה.

דרור, בחייאת רבק, רק מבאג, רד מנטוויז'ן. באג זו רשת חנויות מחשבים שהאינטרס הכי גדולה שלה, שעולה מעל כולם, זה למכור. תסתכל על המוכרים שם ותראה שרובם ככולם אנשים צעירים - להערכתי פחות מ-30, לפני הלימודים. ויודע מה, אפילו אם חנות מחשבים - לך למשהו קצת יותר מקצועי. בסניפים של באג לא תקבל ניסיון טכני. להיות מוכר כל אחד עם טיפה אינטליגנציה יכול.

נטוויז'ן עובדת על אותו עיקרון - רוב התומכים שם הם אנשים צעירים, שהידע שלהם במחשבים שואף לאפס, רק מחכים שחוזה העבודה שלהם יגמר ורובם סטודנטים.

תגמור את כל ההסמכות שלך בג'ון ברייס ולך לחפש מקום עבודה נורמלי.

רוצה לעשות משו יותר טוב? פרוש מג'ון ברייס, תשקיע את מה שחסכת בשיפור בגרויות/פסיכומטרי - בהנחה ויש בכך צורך, ולך לעשות תואר אקדמאי במה שמעניין אותך. בדיעבד אתה תבין שג'ון ברייס זה בדיחה ותו לא.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

למה ג'ון ברייס הם בדיחה ותו לא?

ב-8200 עזרתי לאנשים עם תקלות טכניות במחשבים שלהם. יש תפקיד כזה אצלנו.

אני יודע שהמוכר החדש בבאג באחד מהסניפים הולך ללמוד טכנאי רשתות ב- HackerU, וכשאמרתי לו שזה בת"א אז הוא אמר שיש גם בחיפה אבל הוא מוכן לנסוע עד ת"א בשביל זה. נשבר לי מזה שאתם קוטלים את כל מכללות ההייטק למיניהן. אם תחשבו פעמיים,תגיעו למסקנה שללמוד מדעי המחשב בטכניון זה לא גן של שושנים. אני כן הייתי רוצה ללמוד שם, אבל לא ישימו עליי שם כמו ששמים עליי בג'ון ברייס. במכללות נותנים יחס אישי וחם לכל תלמיד, ובטכניון לומדים באודיטוריום של 200 סטודנטים, כשלמרצה לא אכפת בכלל מאף סטודנט. הוא ממשיך ללמד את החומר וזהו.

פורסם

דרור, תמיכה טכנית, טכנאות מחשב ומכירות (ברמה הנמוכה, כמו בבאג) יתנו לך הכנסה דחוקה, ללא שום ביטחון ובלי יותר מדי אפשרויות קידום.

יש פה מספר אנשים עם ניסיון שממליצים לך לשקול לימודים אקדמאיים והם יודעים על מה מדברים. כן, הלימודים באקדמיה (באוניברסיטאות או במכללות הטובות) שונים מזה שבג'ון ברייס, יש פחות יחס אישי, הכיתות גדולות יותר, התרגילים קורעים לך את הת*ת ולא תמיד נראים קשורים למדעי המחשב באופן ישיר (איפה יש אפסילון על המקלדת?) אבל זה יסדר לך את הראש, יפתח לך דלתות ויתן לך אפשרויות השתכרות וקידום עדיפות בהרבה.

והסיבה שיורדים פה על "מכללות" ההייטק הוא שיחסית לעלות הקורסים, התמורה נמוכה, במיוחד לטווח הארוך.

פורסם
  • מחבר

תראה, 4000 ש"ח לחודש זה יפה בשבילי לבינתיים. בצבא קיבלתי שכר רגיל כמו שכל חייל מקבל.

פורסם

העניין הוא שזה ישאר 4K לחודש במשך כמה שנים, וסביר להניח שלא תגיע ל10K לעולם עם גישה כזו.

מצד שני, מישהו עם תואר (אמיתי, ז"א אקדמאי) יכול להתחיל ממשכורת של 7-9K ומשם רק להקדם.

פורסם
  • מחבר

ואם ישנם אנשים שהם עובדים שם כבר כמה שנים טובות והם מנהלי סניף/סגן מנהל, הם לא מקבלים הרבה יותר?

פורסם

:lol: :lol: :lol:

בבאג "מנהל/סגן מנהל" סניף זה איש מכירות רגיל עם תגית יותר נוצצת. אם אתה חושב שההבדל בין המשכורת שלהם למשכורת של בנאדם שבאותו הרגע נכנס לעבודה נמדד באלפים....... אתה הוזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים