פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר לאיזה תוכנה אתה מיתכון? אני צורב דרך תוכנה נירו ומכניס לDVD ופשוט לא מצליח לשמוע דרך הרמקולים דרך הרמקול של הטלויזיה אני שומעשאני צורב קבצי WAV אין לי את הבעיה שתיארתי?
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אתה שואל או אומר ?בכל מקרה אין קשר למחשב אלא למערכת סאונד שלך והחיבורים בה, לי בכלל לא ברור למה הדיוידי שלך מחובר לרמקולים של הטלווזיה (אם שמעת דרך הטלווזיה אז מן הסתם הסאונד בינהם מחובר).
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר אני אפרט יותר הרמקולים לא מחוברים לטלויזיה אני שומע הכול דרך המערכת ביתית רק שאני מכניס דיסק עם קבצי MP3 אני לא שומע כלוםברמקולים של המערכת? שאר הדברים אני שומע היטב! יש למישהו מושג למה?
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים אני אפרט יותר הרמקולים לא מחוברים לטלויזיה אני שומע הכול דרך המערכת ביתית רק שאני מכניס דיסק עם קבצי MP3 אני לא שומע כלוםברמקולים של המערכת? שאר הדברים אני שומע היטב! יש למישהו מושג למה?ברגע שאתה מכניס את הדיסק אם הMP3 לDVD הוא מנגן אותם?אם כן אני ממש לא מבין למה אתה טלוויזיה משמיעה את הקבצי הMP3 דרך הDVD והרסיבר לא,לא יכולה להיות בעיה כזאת שהרסיבר עושה סלקציה לקיבצי ה-MP3 ולכל השאר לא ולאומת זאת הטלוויזיה משמיעה אותם (את קיבצי הMP3),שוב אני חוזר הבעיה הזאתי לא הגיונית וממש מוזרה.עריכה: יכול להיות שהרסיבר מוגדר על דיגיטלי בלבד (כלומר ניגון דברים בעלי תמיכה בAC3, Dolby Digital IDTS).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.