עבור לתוכן

זקוק להמלצה לכרטיס מסך למחשב שיעודו משחקים כבדים, CRYSIS חלק, E8400, מסך 22' .

Featured Replies

פורסם

מבוא:

טוב. עם כמה שזה הכי ליימרי שיש. אני כתבתי את זה בכותרת.כי זה מה שאני רוצה בסכ"ה.

אני מאמין שאם זה יריץ CRYSES חלק. השאר כבר יבוא על הדרך.

אנא עזרו לי להתאים כרטיס מסך למערכת הבאה:

E8400 - מעבד

GA-EP43-DS3L - לוח אם

KVR800D2N5/2G Kingston x2 - זכרון פנימי

Seagate 500GB Sata II 32MB - דיסק קשיח

ASUS DRW-2014L1T DVD-RW DL x20 SATA Light Scribe - צורב דוידי

Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI - מסך

הכוונות שלי לגבי המחשב:

*משחקים ברמה גבוהה

*סרטים

*אינטרנט

*סיכוי טוב שאני אנסה קצת oc

---->> אין לי שום כוונה לערוך וידיאו או להשתמש בתוכנות גרפיקה. כמו כן sli\cl ממש לא בתפריט.

אני חושב על משהו בסדר גודל יכולות ומחיר של :

ATI Radeon HD4870

או

Nvidia GeFoce GTX260 216 shaders

ועכשיו לבדיחה הגדולה של החיים שלכם, אתם מוזמנים לצחוק עד מחר. כן, אני מחכה לתחילת 2009. תסלחו לי שאני בור ולא מבין כלום וכו' וכו' אבל אין לי כסף וגם 100 או 200 ש"ח שאני אחסוך בזה שאני אחכה ל 2009 שווים לי. אם זה משנה משהו לגבי רכישת הכרטיס מה כדאי וכו' אני אשמח לשמוע...

נ.ב

אני לא מעמיד רק את שני הכרטיסים האלו לדיון, אם יש הצעות אחרות אני אשמח לקבל.

תודה רבה לכולם!

פורסם

במידה ובכל מקרה תחכה עד 2009 כל מה שיציעו לך לא רלוונטי

עד אז יהיה שינוי במחירים ואולי גם כרטיסים חדשים

בכל מקרה כשתרצה לקנות מחשב תן תקציב ושימושים ונוכל לעזור לך יותר

פורסם
  • מחבר

כל מה שיגידו לי עכשיו הוא הכי רלוונטי, כשאני מבקש כרטיס בסדר גדול שבחרתי אני לוקח בחשבון את ירידת המחירים.

אחרת לא הייתי מכוון אליהם. כל כרטיס חדש שייצא לא מדבר אלי כי אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי.

אל תייחסו לעניין 2009. אני קונה עכשיו. אפשר לעזור לי ?

תודה רבה .

פורסם

לא הבנתי מה התקציב שלך בכלל אבל למטרות שציינת 4870 היה מעל ומעבר

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4600

תוודא שזו הגרסה עם יציאת DVI ו VGA היא יותר שקטה ...

פורסם

קרייסיס לא ירוץ חלק על מקס' הגדרות, אל תבנה על זה, חבל להכנס לזה.

4850 יעשה את העבודה בצורה מצוינת, ויתן לך את האופציה לקנות את המחשב עכשיו.

מה גם שאם אתה מתכנן לקנות את המחשב בתחילת 2009, חכה לתחילת 2009, אתה לא יודע איזה כרטיסים יצאו ומה יהיה המחיר שלהם, אז אתה לא יכול לקבוע שלא תוכל להרשות לעצמך לקנות אותם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה. התקציב הוא בסדר גודל הסכומים של :

ATI Radeon HD4870

או

Nvidia GeFoce GTX260 216 shaders

לגבי ההמלצה שלך, 512 יספיק? תמיד חשבתי שהמלחמה זה בין ה 4870 של ה 1gb מול ה gtx260 ...

WildFire

אני רואה שבכלל המלצת על ה 4850 אבל הבנתי שהוא לא אידיאלי למסכי 22' כמו שלי... אני טועה?

פורסם

הוא דווקה האידיאלי ל 22" 4870 עושה את זה טוב יותר כמובן, אבל גם 4850 עושה את העבודה ב 1680X1050 בצורה טובה... ( וגם 9800GTX+ )

פורסם

אני חייב לציין שהשיטה שלך היא אחד הדפוקות שראיתי. :nixweiss:

אתה בונה מחשב ואז מחכה שהוא ירד לתקציב שלך?! מה השטות הזאת?

אם יש לך X כסף - ובא לך להרכיב מחשב בסכום הזה, פשוט תרכיב מחשב בסכום הזה.

אם אתה יודע שיש ירידת מחירים צפויה, תחכה עם ה X כסף לירידת מחירים הצפויה- ואז תרכיב מחשב.

אין שום טעם לעבוד בשיטה הזאת. אתה לא יודע בדיוק איזה רכיבים ירדו במחיר ובכמה. אתה יכול להרכיב מחשב שירד ב 100 שקל בחודשיים ואתה יכול להרכיב מחשב שירד ב 1000 שקל. אתה גם יכול להרכיב מחשב שחצי מהרכיבים שלו לא יהיו בכלל זמינים עוד חודשיים או שפשוט יהיו אחרים שיהיו משתלמים בהרבה.

בכל מקרה, התרד הזה חסר תועלת.

פורסם

זה בדיוק מה שגם אני אמרתי

פורסם
  • מחבר

טוב אני אסביר את עצמי. אני מנסה לבנות מחשב לפי מה שאני צריך ומספיק לי. מתעלם לרגע מהמחיר(לא לגמרי עדיין חושב בהגיון) ושואל את עצמי, מה אתה צריך ומה יספיק לך? זה מה שיצא. אני לא אקנה פריטים אחרים יותר מובחרים מהפריטים שכיוונתי אליהם כרגע. אני לא רוצה/צריך. זה מחשב אידיאלי מבחינתי(הטופ בשבילי) ואני מקווה שאני יוכל לרכוש אותו. במידה ולא אני אתחיל לקזז מפה ושם. או שיצטרך להיות קיצוץ של ממש לוותר על המעבד והלוח אם האלה. או שכמה קיזוזים מפה ומשם דוגמא בזכרונות בהארד דיסק התפשרות על כ.מ פחות מפלצתי יספיקו... במקרה הטוב ביותר אני אצליח להביא ת'מחשב שאני רוצה במחיר בול או אפילו נמוך מזה. בינתיים אני מרגיש שאני בכיוון טוב. תודה על התגובות.

פורסם

מה שאתה אומר בעצם זה -

אני רוצה מקלארן אף-1. זה הטופ בשבילי ואני מקווה שאני יוכל לרכוש אותו.

במידה ואני לא יוכל לרכוש אז אני יתחיל לקזז מפה ושם או שיצטרך להיות קיצוץ של ממש - לוותר על המנוע, לוותר על השאסי וכו'.

ובסופו של דבר אני ינהג על מאזדה

תשמע בנאדם, אתה שרוט....

תבנה מחשב לפי התקציב שלך ונגמר הסיפור.

בונה לי מחשב ב10 אלף שקל בזמן שהתקציב הוא 5 אלף ואז אתה מתחיל לקזז בחומרה? כמו שאמרנו לפני - ת'רד חסר תועלת.

תחליט מה התקציב שלך ורק כשתדע ש"הנה שבוע הבא אני קונה מחשב" תחזור ותקבל את כל העזרה שתצטרך.

פורסם
  • מחבר

אני אשתדל להגיב עניינית.

1.בעניין השריטה יש מי שיסכים איתך.

2.הדימוי שלך פשוט...איך להגיד את זה בצורה יפה? לא קשור לפיתה. לא לקחתי בתור הטופ שלי מחשב שמשתווה למקלארן f1 בעולם המכוניות.

3.אם איאלץ לערוך קיזוזים הם יהיו ענייניים ומאוד מכוונים ושקולים. לא כמו לוותר על מנוע/שאסי. דוגמאות? :

* במקום לקחת Radeon 4870 שיהייה יותר ממספיק בשבילי , אני אקח Radeon 4850 שיהייה די והותר למה שאני צריך ולא יותר מזה.

*במקרה קיצוני במקום לקחת E8400 אני אקח E7300.

(קח בחשבון שאין מצב ששני השינויים האלה יעשו במקביל. מקסימום אחד מהם.)

השינויים הם מקצה לקצה, אני מסכים, אבל זה עדיין יהייה מחשב שיעמוד בדרישות שאני צריך...זאת עדיין תהייה מכונת משחקים נחמדה...

5.איך הגעת ל 10K ומי אמר לך על כמה התקציב שלי עומד?

הנקודת מחשבה שלי היא זו : יש לי תקציב שבו אני אוכל להביא מחשב "X".נקודה. עוד 36 יום, אולי יותר ואולי פחות בכמה ימים, אני אוכל להביא באותו תקציב עם אולי חריגה קטנה, מחשב "X+1,2,3". זה 36 יום שאינם קריטיים בעיניי. ואני יודע שאולי זה נראה לכם להגיד עוד 36 יום כי אז יכול לבוא מישהו ולהגיד שעוד 63 יום אני יוכל להביא "X+1+2+3+4+%+6" וכן הלאה והלאה. אבלל זה לא נכון לגבי. אותי זה לא מעניין, אני קבעתי לעצמי תקרה עד תחילת 2009 ששם נראה שמסתמנת ירידת מחירים משמעותית וזהו.

בכל אופן, מאוד מעריך את כל התגובות.תודה לכם.

פורסם

1) עבור מסך 22'', כנראה שתוכל להסתפק ב-4850. לרזולוציה המדוברת, ה-4870 טוב יותר ב-FPS בודדים ועל כן לא שווה את ההפרש במחיר. ברזולוציות גבוהות יותר, ה-4850 מתחיל להיחנק וה-4870 עדיין מתפקד. כמה זה FPS בודדים? זה תלוי ביישום, תלוי אם אתה קונה גרסה מומהרת של הכרטיס וכו'. אתה יכול לחפש באינטרנט בנצ'מרקים של כל מיני משחקים ולהשוות כך בין שני הכרטיסים. אולי תחליט שכן שווה לך לקבל עוד קצת ביצועים תמורת 200 ש"ח נוספים.

2) CRYSIS הראשון לא ירוץ לך חלק על ההגדרות הגבוהות ביותר, אלא אם כן תקנה 4870X2 או משהו כזה. CRYSIS2 זהה כבר משהו אחר, הוא הרבה יותר יעיל.

3) ההיגיון שלך לוקה בחסר, משום ששוק החומרה משתנה ומתעדכן כל הזמן, לכל הכיוונים. יכול להיות שבעוד חודש וחצי תהיה חומרה חדשה ובעלת ביצועים טובים יותר, אבל במחיר דומה או אף נמוך מזה שכיוונת אליו. יכול גם להיות שחומרה מסוימת תתייקר בדיוק באותו זמן (ראיתי את זה קורה בדיסקים קשיחים לאחרונה). ישנם אלמנטים של מלאי, עודפים, היצע, ביקוש ולכן קיימות תנודות במחירים. ישנן גם חנויות שיוצאות מדי פעם במבצע של מחשב קומפלט, שיוצא זול יותר מסה"כ רכיביו באותה חנות או בחנויות דומות. כמובן שהמבצעים האלה משתנים לפרקים.

הסיבה היחידה לתכנן חודש וחצי מראש קניית מחשב לרמת החומרה, היא ההתלהבות שבדבר. הדרך הנכונה תהיה להמשיך להתעדכן בחומרה ובמחירים, לקרוא סקירות, ביקורות ובנצ'ים. ואז, בעוד חודש וחצי, להתגבש על הסכום שברשותך ולהוציא את המפרט הטוב ביותר שניתן בסכום זה, לאותה העת. מאוד יכול להיות שמפרט שתתכנן עכשיו, שאמנם ירד במחיר בעוד חודש וחצי, יהיה חזק פחות ממפרט שתוכל להרכיב ממש לפני הקנייה, ושיעלה לך אותו הדבר. אל תינעל מראש על דברים דינמיים.

פורסם
  • מחבר

שמע בנאדם אתה פשוט עזרת לי שת'לא מבין...נהנתי מאוד לקרוא ת'תגובה הנדירה שלך. לפעמים בא לי לפתוח דיון בנושא :

תגובה לא מושקעת במטרה להראות שאני יודע VS תגובה מפורטת ומרחיבה במטרה לעזור - עלות מול תועלת.

(אבל זה ארוך מדי ולא נכנס בכותרת).

כל מה שאתה אומר תופס רק במידה ואכן יש דברים כאלה בעולם :

"...בעוד חודש וחצי תהיה חומרה חדשה ובעלת ביצועים טובים יותר, אבל במחיר דומה או אף נמוך מזה שכיוונת אליו..."

"מאוד יכול להיות שמפרט שתתכנן עכשיו, שאמנם ירד במחיר בעוד חודש וחצי, יהיה חזק פחות ממפרט שתוכל להרכיב ממש לפני הקנייה, ושיעלה לך אותו הדבר"

בכל אופן, זה נכון לומר שההגיון שלי לוקה בחסר גם אם אני מחליט מעכשיו איזה מסך אני קונה, כמות זיכרון פנימי, גודל הארד דיסק,צורב, ואולי גם מארז וספק?

כי לגבי מעבד , לוח וכרטיס מסך אני בהחלט יכול להבין אחרי מה שהסברת. אבל 4GB ז.פ, 50 ג"ב, מסך 22' נראה לי יהייה וישאר לא?

בעניין ה 4850 הבנתי שהוא יותר למסכי 19' וככל שהמסך גדול יותר ככה הביצועים ירדו. ושה 4870 על 22' הוא כמו 4850 על 19', אתה אומר שזה מופרך?

נכון לעכשיו אני לוקח בגדול את העצה שלך - "הדרך הנכונה תהיה להמשיך להתעדכן בחומרה ובמחירים, לקרוא סקירות, ביקורות ובנצ'ים. ואז, בעוד חודש וחצי, להתגבש על הסכום שברשותך ולהוציא את המפרט הטוב ביותר שניתן בסכום זה, לאותה העת".

פורסם

הדיון הזה חסר פואנטה.

כשיגיע הרגע לקנות תפתח דיון, וזה אחרי שכבר תחליט על שאר המפרט.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים