עבור לתוכן

המלצה למסך מחשב שישמש למשחקים ברמה גבוהה, אך גם לסרטים וקריאת מסמכים פה ושם...

Featured Replies

פורסם

שלום חברי המלומדים. לפני הכל עלי לציין שעד היום הורגלתי במסך SYNECMASTER 750S שזה מסך 17' CRT

כך שגם מסך 19' דק ושטוח ייחשב פריצת דרך משמעותי עבורי. קראתי את הסקירה הכללית האחרונה על כל מסכי 22' ואת חוות הדעת של

המשתמשים בפורום והתרשמתי מכמה מסכים, אבל אני לא יכול לשפוט כלום כי פשוט כל מה שאני מכיר זה מסך 17.

דרישות מהמסך:

*הצגת משחקים חדשים באיכות גבוהה

*סרטים באיכות סבבה, לא מצפה לאיכויות פינומנליות

*שהטקסט יהייה קריא. אם זה ב word או באינטרנט או בכלל, שיהייה אפשר לקרוא בסבבה.

כבר לא משמעותי היום לקחת מסך 19, 20 או 22 כי ה22 כבר ממש זולים עכשיו אז אני מעריך שכדאי 22 אלא אם כן אתם חושבים אחרת.

------->>>> אין לי דרישות גבוהות , אני רגיל לסטנדרטים נמוכים.

תקציב: עד 1500 ובבקשה תשתדלו כמה שפחות כי יש לי חור בכיס שאפשר להעביר דרכו האמר צבאי משוריון (זה מאוד גדול).

*****משהו ששכחתי לציין: מאוד חשוב לי שזה לא יהייה מסך שיגרור אחריו את הצורך לקנות כרטיס מסך יותר יקר. זאת אומרת לא אכפת לי שזה לא יהייה מסך רחב, לדוגמא, אם זה שזה מסך רחב זה גורם לכך שהכרטיס מסך צריך לעבוד קשה יותר.

פורסם

לא שווה לשבור את הראש. קח את אחד ממסכי ה-22" המומלצים מהסקירה וזהו.

פורסם
  • מחבר

אני בהחלט שובר את הראש.

הייתי לוקח את זה בלי לחשוב פעמיים, הביקורות מהללות אותו :

Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI

אבל אני מבין שזה ייגרום לכך שאם אני רוצה לשחק Cryses אני צריך כרטיס מפחיד.

בעוד אם היה לי מסך 19' או 20' נגיד, כרטיס יותר רגוע יכל להיות מספיק ומעבר לזה.

מה דעתכם? אי אפשר שלא להיכנס למלכודת הזאת?

פורסם

אבל אני מבין שזה ייגרום לכך שאם אני רוצה לשחק Cryses אני צריך כרטיס מפחיד.

לא, רק אולי תצטרך להוריד רזולוציה למשהו כמו 1280X800.

פורסם
  • מחבר

טוב האמת היא שלא הכירתי את האופצייה הזאת. אם אני מבין נכון אני יכול לקנות כרטיס שיותר יתאים למסכי 19', ופשוט לכוון ת'רזולוציה של המסך בהתאמה אליו , בכל פעם שאני משחק במשהו כבד ורוצה ביצועים טובים. אוקיי, במידה וכן בחרתי במסך 22', אני לא יודע אם ראיתם אבל הבחירה שלי הייתה מסך שלא דובר בו כאן בפורום או בסקירה הכללית. זה המסך : Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI . תוכלו להציע לי מסך שלדעתכם יותר יתאים לי ממנו ע"פ הסקירה וחוות דעתכם האישית (בהתאם לצרכים שלי שציינתי למעלה)??... אם לא , תוכלו לפדבק את המסך הזה אם אתם מכירים אותו כבר?

תודה רבה אנשים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים