עבור לתוכן

תמיכה של לוח p43 ds3l בזכרונות האלה-שאלה..

Featured Replies

פורסם

ראיתי באתר של ג'יגהבייט לגבי הלוח ep43 ds3l את זה :

4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory

ורציתי לשאול איך תמיד מציעים את הלוח הזה עם הזכרונות pk של gskil שראיתי שהם 2.0-2.1v מה אתם אומרים?

ודבר שני, איך אפשר 16 ג'יגה בייט ? עם 4 קיטים של 4ג'יגה? אני לא מוצא קיט של 4, מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה?

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר? שאני אצטרך לעשות להם משהו או לכוון אותם כשאני אחבר אותם ללוח?

פורסם

כעיקרון כן, אבל זה לא בטוח.. לפעמים זה על AUTO והזיכרון מקבל כמה שהוא צריך.

פורסם
  • מחבר

1. איך אני יודע אם זה על auto או לא?

2. יש זכרונות אחרים שבאים עם המתח המתאים?

3. מה זה אומר הציטוט הזה? זה כתוב באתר הבית של ג'יגהבייט

(Note) This motherboard is designed with VRD11.1 power phase, and cannot be compatible with VRD10 designed CPU. Please refer to "CPU Support List" for details.
פורסם

המתח הסטנדרטי של זהיכרונות הוא 1.8V וזה מה שהם מקבלים מהלוח.

הזכרונות יעבדו במהירות רגילה (800) בלי בעיה במתח הזה, ובמידה ואתה נתקל בבעיות יציבות במהלך OC אתה יכול להוסיף מתח ללא חשש (וללא הפרת אחריות - עד 2.0V) בשביל לייצב את המערכת.

לא שמעתי על זכרונות שמגדירים את עצמם מראש על מתח של 2.0V, כנראה כי זה מיותר לרוב המשתמשים שלא מבצעים OC שקרוב לגבול היכולת של הזיכרון.

מצד שני לא התעמקתי בנושא. ;D

פורסם
  • מחבר
המתח הסטנדרטי של זהיכרונות הוא 1.8V וזה מה שהם מקבלים מהלוח.

אבל באתר של gskill כתוב שהם 2.0v

דבר שני אשמח לקבל הסבר על מה הציטוט הבא אומר

(Note) This motherboard is designed with VRD11.1 power phase, and cannot be compatible with VRD10 designed CPU. Please refer to "CPU Support List" for details
פורסם

פותח התרד אתה צריך לעשות הפרדה קטנה...

המתח הרשמי המאושר לזיכרונת מסוג DDR2 הוא 1.8V (בDDR זה 2.5V)..

ולכן כל לוחות האם/זיכרונות DDR2 תומכים במתח הנ"ל כסטנדרט וכתקן..

מעבר לזה לכל חברה יש דגמים מסוימים שמצריכים יותר מתח..לרוב זה בגלל שימוש בתדר גבוה יותר או תיזמונים הדוקים יותר..מה שדורש תוספת מתח..

לגבי הזיהוי..על גבי הזיכרון יש שבב שמכיל את כל המידע של המתח/תיזמונים/תדר (נקרא SPD)..

בגדול לוח האם צריך לזהות אוטומטי את כלל הנתונים ולהתאים אותם באופן עצמאי...

במקרה והדבר לא קורה..פשוט נכנסים לביוס ומשנים באופן ידני את ההגדרות הנ"ל..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר הפשוט והמובן..אשמח לקבל תגובה גם בקשר לציטוט הבא שהבאתי מהאתר של ג'יגהבייט בנוגע ללוח, מה הוא אומר?

(Note) This motherboard is designed with VRD11.1 power phase, and cannot be compatible with VRD10 designed CPU. Please refer to "CPU Support List" for details

ודבר שני, איך אני יודע אם ההתאמה של צריכת המתח בוצעה באופן אוטמטי ע"י הלוח או שאני צריך לבצע אותה עצמאית?

פורסם

אתה יכול לקרוא על VRD11.1 בקישור הבא

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/WebPage/mb_080811_vrd111/tech_080811_vrd111.htm

לגבי הזכרונות

אם הם מקבלים פחות מתח ממה שהם צריכים, המערכת תהיה לא יציבה ויהיה לך BSOD-ים או תקיעות/קפיאות. ניתן לבדוק בתוכנה CPU-Z אם הם עובדים בתזמונים שהם אמורים לעבוד. בכל מקרה אתה יכול לקפץ אל הביוס ולבדוק כמה מתח הם מקבלים ומהם התזמונים והמהירות שלהם.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כל כך מה כתוב בקישור שהבאת, מה שחשוב לי זה האם תהיה התאמה מלאה עם המעבד של אינטל 9550 ?

דבר שני, אם הם לא מקבלים את המתח שהם צריכים ניתן לשנות זאת שיקבלו מה שהם צריכים בביוס?

פורסם

1. יש שם רשימת מעבדים נתמכים.. תבדוק אם הוא בניהם. (זה רשום סטיקי)

2. כן, אפשר.

פורסם
  • מחבר

הקשתי על cpu support list והוא כתב לי Search not found !!

מה אני עושה ?

איך אני יודע אם הלוח ep43 ds3l תומך במעבד 9550 של אינטל?

פורסם

הוא תומך, אל תדאג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים