פורסם 2003 ביוני 2822 שנים http://binaries.it-faq.pl/windows/tools/diagnostics/installspeedfan408.exe
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים התקנתי את ה mmb והוא בהתקנה שאל אותי כל מיני דברים לא נגעתי בכלוםבלוח אם הוא מזהה לי ELITE שיש לי ASUSנשארתי על ה NO שהוא היה עליו בברירת מחדלעשיתי ריסטהפעלתי את התוכנהראיתי על הוולטים וכל מיני כאלה דברים שאני לא מבין, לא נגעתי במה שישרציתי לראות טמפרטורות לאזעזל איפה זה לכתוב לא מצאתי את לחצתי למטה על APALYמשהו כזה.. לא זוכר איך זה היה כתוב, הקצור לא הבנתי בתוכנה הזאת מה קורהאנני רק מאווווווד מקווה שה APLAY הזה לא שינה לי שום דבר בתפקוד של הלוחשלא ישנה לי את הזרם או כאלה ולא ישנה עוצמת מאורר של המעבד וכאלה דבריםאני רוצה לראות טמפרטורות לא להרוס את הלוח!!! (ולא רוצה אוברקלוקינג בכלל בכלל..)אממ.. ניסיתי להתקין מהקישור שנתן לי סאב-איקס אבל הקובץ התקנה נתן לי הודעה מוזרה, מצורפת תמונה
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים כל כך מסובך להעביר חוט חשמל דרך המחשב ??? או להוציא פחית PCI ולהעביר דרכה ??זה לא מבצע כזה מסובך .... חבר לשקע נורמלי בקיר ותעביר חוט
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים כבר לא משנה בקשר לתוכנה לבדיקת טמפרטורההשגתי מולטי-פאנקשין פאנל נקסוס של וונטק עם סנסורים ומסך אל.סי.די
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.