פורסם 2003 ביוני 2722 שנים בבדקת קודם איך נשמע המאוורר הזה? כי אם לא יש סיכוי שתעשה המון עבודה ובסוף הוא ישמע כמו שואב אבק
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אם לא יודעים להשתמש בממסר עדיף שלא לנסות כאשר מדובר ב 220V.קח שרטוט (לא ממש לפי הסמלים המקובלים) אבל מובן למי שיודע מה זה ממסר
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר בקשר לרעש של המאוורראם אני עובד עם המחשב לרוב (חוץ ממאוחר מאוד בליילה) אני עובד עם מוזיקה(השארה אתם יודעים)חחח ;Dככה שלא ממש שומעים את המאווררים
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אתה צריך לבנות לו מפסק נפרדרק שתדע שדי מסוכן להתעסק עם 220Vאם אתה רוצה לשים אותו בפנים אתה צריך לפרק את הספק ולהלחים את החוטים של המאורר לספק שזה עבודה די מסוכנתכמובן שכל עוד המחשב מחובר לחשמל (גם אם הוא לא דולק) המאורר יפעל (אלה אם תכין לו מפסק נפרד)אז פשוט מכבים את ה stand by שהוא רק 5V...
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אם תכבה את ה 5V SB הלוח לא ידלק יותר, וזה בכלל לא ישפיע על המאוורר שמחובר ישירות ל 220V.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים דבר ראשון אני מתנצל על השאלה שלא ממש קשורה לכאןאבל לא רציתי סתם לפתוח עוד תרד (או איך שאומרים את זה..)כתוב לי ברוב המאוררים (80ממ) שיש לזה חיבור 4 פינים וחיבור 3 פיניםאני מבין שה4 פינים זה כמו חיבור שיש לי כרגע, כמו של הרדיסק סידירום וכאלה...מה זה חיבור 3 פינים ולאן זה מתחבר.. ?(המטרה של המאורר זה להוציא אוויר, יושב בחלק האחורי של המארז מתחת לספק)
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים RT-PRO במקרה שדיברת אלי (לא אמרת באיזה הקשר זה)איפה מחברים בלוח ומסתומרת דוגם את המהירות
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים כשהחיבור הוא 3 פינים הוא מתחבר ללוח ויש לו אפשרות להציג את המהירות שבה הוא מסתובב
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים נראה לי שהבנתי איפה על הלוחיש לי חיבור אחד שכתוב עליו cpu fan שמחובר כמובן המאורר של המעבד וליד זה pwr_fanזה חיבור כזה כמו שיש על הכרטיסי מסך לחבר את המאוררים שלהם,כו*ע*ק עין ימין שלי הלכה שהצמדתי את הפנים למארז לראות מה כתובוהקטודה ז**נה לי את העין.. חחח (מצטער על השפה, בגלל זה עשיתי כוכבים ש"לא" יבינו..)בכל מקרה....איפה אפשר לראות את מהירות המאורר כמו שאמרתםוהאם יש איזשהי תוכנה שיכולה להראות לי טמפרטורה של המחשב (לוח מעבד הרדיסק כ.מסך וכאלה דברים)ומהירות של מאוררים (מעבד , ההוא שם בצד שמתחבר וכאלה)??????תוספת קטנה ששחכתי:יש לי לוח ASUS TUV4X מעבד סלרון 1.2 כרטיס מסך CHAINTECH גיפורס אמ.אקס 440, 128 מגה (בלי מאורר)והרדיסק ווסטרן דיגיטל 80 גיגה, 8 מגה באפר
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים SpeedFan או MBM יכולות להראות את כל מה ששאלת, את MBM יש כאן במאגר ההורדות ואת SF יש בwww.downloads.com
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר אני אישית ממליץ על ה SPEEDFANלא תוכנה כבדה ועדיין פועלת מצוייןלא יודע אבל אני לא אוהב את את ה MBM
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים GForce 128MB 440MXבלי מאוורר ????????????????הוא לא עולה באש ??למרבה הפלא ההיטסטינק מתחמם בצורה סבירה לא יותר מידי גבוההחיבתי לו מאורר 3 (או שזה 4 ?!) ממעבד סלרון 366 שהיה לשכן שליהחיבורים שלו לא היו טובים אז חיברתי לו כבל של מאורר 80ממ שהתקלקלככה שהוא מחובר ישירות לספק ב4 פינים, ועובד דיי טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.