פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר אין לי יצאה כזאת בספר כח שלי....יש אולי אפשרות אחרתלחבר אותו איפשהו בספק כח...?
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אבל כל הקטע הוא שמדליקים את המחשב והמאוורר עובד..אז תפרק את הספק ותחבר אותו מהיציאה של החשמל שהולך לשקע שבקיר.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים הוא לא יכול לחבר אותו ככה שכשהמחשב ידלק גם המאורר ידלקלפחות לא בלי הוספה של עוד רכיביםהרי ביציאה שיש בספק למסך המסך דולק גם כשהמחשב לא דולק, זה סה"כ מפצל לא יותר מזה
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר אם אני אחבר אותו ישירות לחיבור חשמל שבא משקעהוא יהיה דלוק כל הזמן,אני רוצה לחבר אותו ככה שידלק כשמחשב מודלקדרך אגבהמאוורר הוא sunon DP200Aמה אתם אומרים עליו ?<a herf="http://www.sunon.com.tw/products/pdf/ac-axial-fan/a12038.pdf"> http://www.sunon.com.tw/products/pdf/ac-axial-fan/a12038.pdf</a>
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אתה יכול לשים תמאוורר לתוך שקע של מפצל עם כפתור . זה גם מאוד נוח ומסדר את כל הכבלים שיוצאים לך מהמחשב
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר אני מתכנן לעשות חור בדלת של המארז ולשים אותו שםככה שרצוי שהוא יהיה מחובר ביחד עם המחשב....לפי דעתי הפתרון היחד זה הספר כחאבל השאלה לאן לחבר אותו ככה שידלק ביחד עם המחשב...
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אתה צריך לבנות לו מפסק נפרדרק שתדע שדי מסוכן להתעסק עם 220Vאם אתה רוצה לשים אותו בפנים אתה צריך לפרק את הספק ולהלחים את החוטים של המאורר לספק שזה עבודה די מסוכנתכמובן שכל עוד המחשב מחובר לחשמל (גם אם הוא לא דולק) המאורר יפעל (אלה אם תכין לו מפסק נפרד)
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר איך לחבר אותו לספק אני יודע....הבעיה היא שהמאוורר יעבוד כשמחשב דלוקולא רק מחובר לחשמל....יש למישהו רעיון ?ומה דעתכם עם המאוור עצמו...?
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים ניראה לי שבשביל שהוא יעבוד כשהמחשב דולק הוא צריך לקבל את המתח שלו מהספק באופן ישיר ולא כמו שהמסך מקבל אותו כמו שכבר אמרו אתה תצטרך להתעסק עם רביכים והלחמות וזה דבר די מסוכן ולא מומלץ שמצריך ידע בחשמל ואלקטרוניקה.אני ממליץ לא לעשות את זה כי גם אם תחבר אותו לדסק והוא יפעל הוא יקח לך המון המון Wטים...
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אתה יכול להשתמש בממסר קטן, אפילו להכניס אותו לתוך הספק.הוא צריך סליל 12V DC ומגע אחד של 220V AC N.O.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר תוכל לתת סירטוט איך לחבר ?אני לא הכי מבין באלקטרוניקהאבל יש לי אנשים שטיפה מבינים בזה יותר ממני....שיוכלו לעזור לי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.