עבור לתוכן

אנשים אני חייב עצה אחרונה ממכם לפני שאני קונה כרטיס מסך הלינק תוקן

Featured Replies

פורסם

יש הבדל, אבל לא גדול, מהירות שעון יותר גבוהה, ו256 זיכרון. זה ייתן מקסימום 10% ביצועים טובים יותר.

עדיין הייתי ממליץ לך לקנות את ה9800PRO, שהוא משתווה לUltra, ועולה פחות.

• תגובות 38
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי תקנה את הR9800 פרו גם יותר זול וגם יציב ולא תופס שני סלוטים ולפעמים עובר את ה5900 ULTRA

אז תעשה חושבים לפני שאתה קונה! ;)

פורסם

יש לו 9500PRO, ד"א...

פורסם

יש לו 9500PRO, ד"א...

חחחחחחחחחחחLOL....

אנשים עם הרבה כסף עושים דברים מטופשים... אני שוקל אם לקנות 9500 והוא שוקל במה להחליף אותו

פורסם
  • מחבר

זה נשמע מטופש שיש לי רדאון 9500 פרו אבל הוא פגום! ואני משלם רק הפרש מחירים בינו לבין איזה כרטיס שאני רוצה! אתם מסיקים מסקנות מהר מידי אני לא עשיר ולא בטיח. יש לי טרואמה מהכרטיס הזה ואני לא רוצה שום כרטיס של ATI =\

פורסם

שמע , הבחירה היא בין 9800 פרו לבין 5900 רגיל. אני הייתי ממליץ על ה-9800 פרו אבל אני רואה שיש לך בעיות עם ATI אז קח את ה-5900 . איך שאתה רוצה (למרות שה-9800 פרו יותר טוב)...

פורסם
  • מחבר

שמע , הבחירה היא בין 9800 פרו לבין 5900 רגיל. אני הייתי ממליץ על ה-9800 פרו אבל אני רואה שיש לך בעיות עם ATI אז קח את ה-5900 . איך שאתה רוצה (למרות שה-9800 פרו יותר טוב)...

אז אין הבדל גדול בביצועים בין הfx 5900 לבין ה9800 פרו 128MB? כי אם אין אז אני הולך על הFX 5900 בלי למצמץ, אני אישית מעדיף את NVIDIA יש לה גם דרייברים יותר טובים.

פורסם

אז אין הבדל גדול בביצועים בין הfx 5900 לבין ה9800 פרו 128MB? כי אם אין אז אני הולך על הFX 5900 בלי למצמץ, אני אישית מעדיף את NVIDIA יש לה גם דרייברים יותר טובים.

שמע...יש הבדל , אם הוא גדול או לא בשבילך , אתה תחליט את זה .

לגבי הדרייברים , כיום זה כבר לא נכון כמעט לחלוטין ובא נגיד של-ATI יש דרייברים מצויינים לכל דבר כיום .

פורסם

ביחס של מחיר וביצועים עדיף הראדון...

אבל אם אתה נעול על נוידיה אתה לא תתאכזב (או שכן?)

פורסם
  • מחבר

תוכלו להגיד לי מה כמה FPS מקבל הGFFX 5900 הגרסה הרגילה וה9800 PRO 128 MB בערך שאני אדע איזה הבדל בערך יש בביצועים?

פורסם

זה תלוי באיזה מחשב אתה משתמש, ובאיזה משחק... בכל אופן קרא את ההשוואה הבאה: http://www.ukgamer.com/article.php4?id=5&page=1. משווים פה בין GeForceFX5900Ultra, לבין הגרסאות הרגילות שלו, לבין 9800PRO.

פורסם
  • מחבר

תגידו יש הבדל גדול בין הרדאון 9700 פרו לבין GFFX 5900 הגרסה הרגילה שמצדיק את הפרש המחירים הגדול? ומי היצרן שהכי כדאי לקנות ממנו את ה9700 פרו?

פורסם

ומי היצרן שהכי כדאי לקנות ממנו את ה9700 פרו?

היצרן ממש לא משנה (אלא אם כן הקירור ממש חשוב לך ואז תיקח הרקולס למרות שלפי דעתי המחיר לא שווה את זה) . הכי זול שתמצא .

פורסם
  • מחבר

היצרן ממש לא משנה (אלא אם כן הקירור ממש חשוב לך ואז תיקח הרקולס למרות שלפי דעתי המחיר לא שווה את זה) . הכי זול שתמצא .

אז רגע יש הבדל גדול בין הרדאון 9700 פרו לבין GFFX 5900 הגרסה הרגילה שמצדיק את הפרש המחירים הגדול? מה אתם אומרים שיותר משלתם לקנות 9700 פרו או FX 5900 ? ואיזה כרטיס יספיק לי לתקופה ארוכה(אני קונה פעם אחת כרטיס יקר כי אני לא רוצה להחליף אותו כל חצי שנה..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים