עבור לתוכן

אנשים אני חייב עצה אחרונה ממכם לפני שאני קונה כרטיס מסך הלינק תוקן

Featured Replies

פורסם

אנשים תענו לי בדחיפות כי אני כבר רוצה לקנות כרטיס מסך מעולה.

שווה לקנות? [ftp=ftp://www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114]www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114[/ftp]

• תגובות 38
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לינק נורמלי?... ::)

פורסם

יש צינזור של הלינקים כידוע..

פורסם

אני הייתי לוקח בתקציב הזה Radeon 9800 PRO. במבחנים האחרונים הוא עוקף את הFX5900. למרות שזה לא ממש חשוב, שניהם מעולים.

פורסם
  • מחבר

אני הייתי לוקח בתקציב הזה Radeon 9800 PRO. במבחנים האחרונים הוא עוקף את הFX5900. למרות שזה לא ממש חשוב, שניהם מעולים.

אני מעדיף את NVIDIA יש הבדל גדול בביצועים בין 9800 פרו לFX 5900?

פורסם

לא, ממש לא, בערך 5%, לא יודע לטובת איזה כרטיס, בכל סקירה זה אחרת.

פורסם
  • מחבר

ורציתי לשאול אם יש הבדל מורגש שמצדיק את הפרש המחירים בין גרסת האולטרה והגרסה הרגילה, ושוב אני אשאל, מה זה PV בכרטיס מסך?

פורסם

אני הייתי קונה רדאון 9700 פרו וזהו. בן אדם, אתה משלם 500 ש"ח בשביל תוספת של 6 פריימים!

פורסם

ורציתי לשאול אם יש הבדל מורגש שמצדיק את הפרש המחירים בין גרסת האולטרה והגרסה הרגילה, ושוב אני אשאל, מה זה PV בכרטיס מסך?

יש הבדל אבל הוא לא מצדיק את התוספת במחיר, והPV זה AGP X8 ושזו הגרסא הרגילה של הכרטיס NU, תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם
  • מחבר

אני הייתי קונה רדאון 9700 פרו וזהו. בן אדם, אתה משלם 500 ש"ח בשביל תוספת של 6 פריימים!

היה לי כבר כרטיס של ATI והוא עשה לי מלא בעיות, אני רוצה פשוט כרטיס מסך של NVIDIA עם תמיכה מלאה בdx 9.

פורסם

אז אם תוכל תחסוך עוד 500 ש"ח ותקנה את הULTRA 5900FX של LEADTEK בPCH, או שאם אתה מתעקש על הכרטיס הנ"ל אז בבקשה...

פורסם
  • מחבר

אז אם תוכל תחסוך עוד 500 ש"ח ותקנה את הULTRA 5900FX של LEADTEK בPCH, או שאם אתה מתעקש על הכרטיס הנ"ל אז בבקשה...

בעע אני לא מתעקש אני רק רוצה לשמוע מה אתם חושבים לפני שאני קונה.. בקשר לאולטרה אני כבר מבולבל.. שווה להוציא עליו 500 שקל ? יש הבדל מורגש בינו להין הגרסה הרגילה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים