עבור לתוכן

שלום חברים , האם SLI ריאלי לגבי? כנסו לפרטים...

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, אני עומד בפני קניית מחשב חדש, החלטתי ללכת על E8400 הדו ליבתי. אני מנסה להחליט איזה לוח אם לקחת , שיתמוך Crossfire או לא?...

והתשובה לשאלה הזאת תבוא רק אם אני אדע אם Crossfire בכלל ריאלי לגבי...

יש לי בבית כרטיס מסוג NVIDIA GeForce 7600GS GPU של ג'יגהבייט (בעל זיכרון 256mb gddr2. על 128 ביט. חיבור pci-e ).

לכרטיס הנ"ל ארצה לצרף את הכרטיס החדש שאקנה עם המחשב, אני לא יודע איזה כרטיס אני אקנה אבל אני רוצה משהו חזק למשחקים כבדים שיריץ את cryses חלק. לא כרטיס של חולי נפש, אבל כרטיס טוב. בכלליות אין לי מושג בשיט ובחיים לא עשיתי oc אבל יש מצב טוב שאני הולך לנסות את זה בקטנה על המחשב החדש (לא יודע כמה זה רלוונטי לעניינינו). אם אתם חושבים שהכרטיס שיש לי בבית יכול ללכת לפח ואין לי מה לבנות עליו ל Crossfire אז אני אקח לוח שלא תומך Crossfire.

נ.ב

היום זאת הפעם הראשונה שקראתי מה זה Crossfire בכלל, אף פעם לא עשיתי/ניסיתי.

תודה אנשיםם!!!

אההההההההה ווגםםם -- אנ'לא יודע אם זה קשור, אין מצב שאני לוקח מסך רחב, אני לא מתכוון להעלות את הדרישות של הכרטיס מסך שלי ע"פ פרופורמיות המסך שאני קונה, גם ככה לא עושה לי את זה יותר מדי מסך גדול...

פורסם

תקרא ב - FAQ מה זה CF.

פורסם
  • מחבר

אממ על פי מה שקראתי אני פחות או יותר מבין שלא כדי לבנות על שילוב של שני כרטיסי מסך בגלל שאני הולך לקנות כרטיס שייחשב מאוד חזק ביחס ל 7600gs שיש לי והם בטח גם הולכים להיות מסדרות שונות ודברים כאלה ... בקיצור אני לא בטוח אם אני מבין נכון, לרדת מהרעיון או לקחת בחשבון?

פורסם

כנראה שאתה לא יודע לקרוא, CROSSFIRE זה לכרטיסי ATI, לא לכרטיסי NVIDIA (שם זה SLI).

פורסם

למה לא עונים לך תשובה כמו שצריך אני לא מבין.

אז ככה: הכרטיס שלך הוא של nvidia ושילוב של שני כרטיסים כאלה נקרא SLI ולא CF.

אבל - וכאן מגיע אבל גדול - SLI אפשר לעשות בין שני כרטיסים מאותו סוג, ולכן אם תקנה כרטיס חדש לא תוכל לעשות להשתמש בשניהם ביחד.

או בקיצור ובלי לבלבל לך במוח יותר מדי - זה לא ריאלי לגביך, תקנה לוח אם רגיל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אתה בנאדם צדיק יש לך נשמה גבוהה שככל הנראה נחצבה ממקום מאוד מאוד מטורף מתחת כסא הכבוד. משמימדורה עליק. תודה רבה.

פורסם

תודה רבה אתה בנאדם צדיק יש לך נשמה גבוהה שככל הנראה נחצבה ממקום מאוד מאוד מטורף מתחת כסא הכבוד. משמימדורה עליק. תודה רבה.

Wtf?

הפחדת אותי לרגע :|

תגידו ב CF אפשר להתקין שני כרטיסי מסך שונים?[של ATI]

פורסם

לא קשור לדיון.

פורסם

חלק כן, חלק לא. תלוי בליבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים