עבור לתוכן

T240 - מעוניין בחוות דעת משתמשים.

Featured Replies

פורסם

שוקל את רכישת המסך בעיקר בגלל יכולת ריבוי משימות, רציתי לדעת מאנשים שרכשו את המסך ומי שיצא לו לעבוד עליו -

1. האם זו רכישה כדאית,

2. עד כמה הפריעה לכם הזווית האנכיות הצרות,

3. יכולת עבודה בבהירות נמוכה,

4. חווית המשחקים עליו ברזולוציות נמוכות מאד 1440x900 / 1280x800 -

5. מריחות, זליגת אור וכדומה.

ריפר.

פורסם

זה שאלות? אם כן, אז שמים סימן שאלה (?) בסוף כל שאלה.

פורסם

זה לא שאלות.. זה חתלתולים!!! איך לא שמת לב?! :)

פורסם

שוקל את רכישת המסך בעיקר בגלל יכולת ריבוי משימות, רציתי לדעת מאנשים שרכשו את המסך ומי שיצא לו לעבוד עליו -

1. האם זו רכישה כדאית,לפי דעתי כן משתלם למחיר.

2. עד כמה הפריעה לכם הזווית האנכיות הצרות,לי לא הפריעה זווית הצפייה זה לא שאני יושב על הרצפה ומשחק.

3. יכולת עבודה בבהירות נמוכה,לא הורדתי בהירות כי הבהירות שבא עם המסך הייתה מספיק טובה בשבילי.

4. חווית המשחקים עליו ברזולוציות נמוכות מאד לא יכול להגיד לך כי לא ניסיתי1440x900 / 1280x800 -

5. מריחות, זליגת אור וכדומה.אין זילגת אור ואין גם מריחות

ריפר.

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

תודה coldfire92

הלכתי לאופיס-דיפו לראות את המסך אבל הם חיברו את המסכים למחשב שלא יודע להציג רזולוציות רחבות ועוד כמה בעיות שנחסוך ממכם.

הדבר היחידי שבו יכולתי לשים לב הוא שבסצנות חשוכות בדגמים T240, 2053BW ו-226BW פרטים נעלמו - היה קשה לזהות פרטים בקטעים חשוכים הכל האפיר ונעלם, וזאת ביחס לאסוס VW222U. שחקתי קצת עם הבהירות וניגודיות אך משם לא באה הישועה. בקשר לזוויות צפייה, כולם הגיבו -/+ אותו הדבר.

עם זאת אי-אפשר ממש להסתמך על הבדיקה הזאת בתנאים האלה של החנות.

הייתי מתפשר באמת על האסוס שכמעט כבר היה ברשותי - אבל גיליתי שכאשר מכבים את המסך כשהוא מחובר ב-DVI, מקבלים "no signal" ומאחר ואני נוהג לעשות זאת, זה בעייתי בשבילי.

בשקם אלקטריק הייתה בעיה עם המדיה סנטר וכל המסכים היו לבנים - דווקא אז היה קל לראות שאף מסך בתצוגה לא הראה אחידות בלבן וזאת בגלל זוויות צפייה אנכיות צרות מדי.

איפה יש את הT220P בתצוגה? הוא יכול להוות פתרון לא רע (צריך רק לוודא שגודל הפונט נוח לעבודה)

ואשמח אם מישהו יוכל להתייחס לסעיף 4 הוא הכי חשוב מכיוון שאני עם כרטיס מסך חלש-

- חווית המשחקים ברזולוציות נמוכות מאד 1440x900 / 1280x800.

פורסם

הייתי מתפשר באמת על האסוס שכמעט כבר היה ברשותי - אבל גיליתי שכאשר מכבים את המסך כשהוא מחובר ב-DVI, מקבלים "no signal" ומאחר ואני נוהג לעשות זאת, זה בעייתי בשבילי.

אה, מה?

ואשמח אם מישהו יוכל להתייחס לסעיף 4 הוא הכי חשוב מכיוון שאני עם כרטיס מסך חלש-

- חווית המשחקים ברזולוציות נמוכות מאד 1440x900 / 1280x800.

בוא נאמר, זה בטח לא יהיה יותר רע ממסך 20-22" ברזולוציות האלה. כרטיס מסך תמיד אפשר להחליף, אבל המסך יישאר איתך לזמן רב.

פורסם
  • מחבר

- "no signal" הכוונה למסך שמקבלים כאשר המסך מנותק מהמחשב, אך במקרה של האסוס מקבלים את המסך הזה כאשר פשוט מכבים את המסך בכפתור הכיבוי (כך שהוא עדיין מחובר למחשב). הבעיה כאמור רק עבור חיבור הDVI, בVGA אין את הבעיה הזאת.

- במקרה שלי אני לא יכול להחליף כרטיס מסך כי המשמעות היא להחליף מחשב ואין לי אפשרות כזאת כרגע.

QttP אני מבין שיצא לך לשחק ברזולוציות האלו על 22", לא מרגישים בטישטוש / ירידה בפוקוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים