עבור לתוכן

מה הדבר הכי אכזרי שעשיתם למישהו?

Featured Replies

פורסם

שמע זה לא לא אפשרי, אבל לראות מורה מנסה לעשות את זה כשהיא לוחצת על הצדדים הלא נכונים , זה בהחלט מבדר ;D

• תגובות 65
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה עם לשים למישהו גושי קקי במכנסיים כשהוא ישן ואז להעיר אותו עם זמבורה?! זה נחשב?!

פורסם

יריתי טיל גרעיני בקרייסיס לעבר בונקר מפוצץ באוייבים. :smile1:

פורסם

אתם כאלה פשערשע רוצכיםםם משו שחור טוסיק :screwy:

פורסם

מה עם לשים למישהו גושי קקי במכנסיים כשהוא ישן ואז להעיר אותו עם זמבורה?! זה נחשב?!

:screwy:

איך לעזאזל עשית את זה?

או שאתה סתם חרטטן טוסיק

פורסם

לא בדיוק עשיתי את זה, אבל גם לא מנעתי את זה אז גם אני שותף לפשע: יש לנו בכיתה ליד הלוח במה בגובה של 20-25 סנטימ (מה לעשות, יש מורים שלא מגיעים לקצה העליון שלו), חבר שלי הזיז את השולחן של המורה עד לקצה, ככה שרק חצי רגל עמדה על הבמה. המורה נכנסה, הניחה את המזוודה שלה על הרצפה, נשענה עם הידיים על השולחן ו...ההמשך ידוע מראש :smile1: זה היה בידור.

כדאי גם לציין שאותה המורה החליקה על הקצה של הבמה בשיעור אחר...

משהו שאני עשיתי: היה לנו מבחן בגיאומטריה על המעגל, והמורה שלנו הביהרה שאופן חד-משמעי שאסור לשרטט מעגל עם פקקים, בקבוקים, פוגים, מחקים, יד חופשית, כל דבר חוץ ממחוגה / שבלונת עיגולים. אז אני ברוב רשעותי ואכזריותי, ברגע שהמורה הסתובבה לרגע, שרטטי מעגל עם הדבק! היא לא תפסה אותי..

פורסם

בחיי איזה נחנחים אתם...

ביסודי היו לי הרבה דבים שעשיתי:

אני ועוד חבר נורא לא סבלנו מישהו שלמד איתנו בכיתה כי הוא היה ילד מעצבן מתלהב. אז כאות נקמה, השתנו בתוך כוס נס קפה של אחת המורות שגם לא סבלנו ושפכנו את זה עליו תוך כדי שהוא מנסה לברוח בצרחות איומות :lol:

פוצצתי פצצת סירחון באמצע השיעור בשביל לנסות ללכת מוקדם יותר הביתה.

באותו יום החדרתי חתיכת קיסם קטן אל תוך המנעול של אחת הדלתות שהיה אמור להיות לנו שיעור בו, אבל זה לא עזר בכלום.

נתתי למישהי בכיתה שלי באמצע שיעור סוג של נפץ, שעל מנת לפוצץ אותו צריך למשוך 2 חוטים בכח. אין לי מושג איך לעזאזל הצלחתי בזה או כמה סתומה היא הייתה, אבל אמרתי לה שאם היא תעשה את זה ייצא משם ארנב!

ובחטיבה מתישהו, חבר שלי שהיה בא אלי תמיד היה משגע אותי לשרת אותו עם אוכל ושתיה בזמן שהוא רובץ במחשב שלי ואני משתעמם. העניין דיי עיצבן אותי אז החלטתי שהפעם במקום מיץ אשכוליות אני שם לו חומץ :lol:

ובחטיבה הלכתי מכות עם מישהו מהתיכון כי הוא עיצבן אותי מאוד, אני חושב שפוצצתי אותו כי מאז יום למחרת הוא התחיל לשאול לשלומי ולהגיד לי שלום יום-יום.

פורסם

בחיי איזה נחנחים אתם...

ביסודי ד' היו לי הרבה דבים שעשיתי:

אני ועוד חבר נורא לא סבלנו מישהו שלמד איתנו בכיתה כי הוא היה ילד מעצבן מתלהב. אז כאות נקמה, השתנו בתוך כוס נס קפה של אחת המורות שגם לא סבלנו ושפכנו את זה עליו תוך כדי שהוא מנסה לברוח בצרחות איומות :lol:

פוצצתי פצצת סירחון באמצע השיעור בשביל לנסות ללכת מוקדם יותר הביתה.

באותו יום החדרתי חתיכת קיסם קטן אל תוך המנעול של אחת הדלתות שהיה אמור להיות לנו שיעור בו, אבל זה לא עזר בכלום.

נתתי למישהי בכיתה שלי באמצע שיעור סוג של נפץ, שעל מנת לפוצץ אותו צריך למשוך 2 חוטים בכח. אין לי מושג איך לעזאזל הצלחתי בזה או כמה סתומה היא הייתה, אבל אמרתי לה שאם היא תעשה את זה ייצא משם ארנב!

ובחטיבה מתישהו, חבר שלי שהיה בא אלי תמיד היה משגע אותי לשרת אותו עם אוכל ושתיה בזמן שהוא רובץ במחשב שלי ואני משתעמם. העניין דיי עיצבן אותי אז החלטתי שהפעם במקום מיץ אשכוליות אני שם לו חומץ :lol:

ובחטיבה הלכתי מכות עם מישהו מהתיכון כי הוא עיצבן אותי מאוד, אני חושב שפוצצתי אותו כי מאז יום למחרת הוא התחיל לשאול לשלומי ולהגיד לי שלום יום-יום.

אוקיי, יפה באמת. נראה שאתה ממש מבסוט מזה, כל הכבוד .

אני זרקתי חתול מעל הגדר אחרי שסובבתי אותו על הזנב שלו, בדיוק הדודים שלי הגיעו עם האוטו וראו חתול צווח ומתעופף לו מעליהם(הייתי קטן ואידיוט ואני מצטער על זה), ונוחת על הרגליים כמובן-אגב נחיתות על הרגליים- הייתי זורק אותו מהגג הרבה כי זה היה מגניב לראות אותו מתהפך חזרה מיד בנפילה, אבל הדבר הכי אכזרי היה איך שהייתי מפתה אותו כל פעם מחדש ואז מתעלל בו מחדש, הוא ברח ממני בסוף-ואני מת על חיות, זה היה שהייתי בן 10 -12 לא זוכר. בעסה .

פורסם

קשרתי את הדלתות של שתי דירות מקבילות עם חבל,

וצילצלתי בשתי הבתים ביחד,

|---------------|

:smile1: :smile1: :smile1:

שמתי גוש חרא על הכניסה לאיזה בית, ושמתי על זה נייר עיתון והדלקתי אותו,

צלצלתי בדלת ואמרתי משהו בסגנון, מתרימים,

אז הוא בא פתח את הדלת, וראה את העיתון הבוער,

ואז הוא בא כזה לדרוך על זה לכבות, ואז הוא גילה את המתנה מתחת לנייר

פורסם

|---------------|

ברכותיי, אתה הראשון ששיעשע אותי.

הראשון שלך ממש מצחיק,

השני קצת רע. מקווה שהיתה לך סיבה טובה לעשות את הקטע עם החרא.

פורסם

^ ^ ^ ^ ^ ^

הייתה לי סיבה טובה!

זה היה מצחיק!!!

פורסם

|---------------|

גדול :lol: :lol:

פורסם

גרמתי לילד לאכול את ההורים שלו בתור צ'ילי.

פורסם

גרמתי לילד לאכול את ההורים שלו בתור צ'ילי.

פרק גדול של סאות'פארק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים