עבור לתוכן

512 או 1024 ? GEIL או TWINMOS ?

Featured Replies

פורסם

קניתי 2.4C עם P4P800 כל השאר לא חשוב נכון לעכשיו.

המחשב הוחזר לחנות עקב שירפת הספק (מזל שיש אחריות אה?), המחשב עצמו הורכב בעצמי אבל שלחתי אותו להרכבה ליתר ביטחון שיצא שלם מהחנות והיו עוד כמה דברים ובעיות שלא אגע בהם כרגע והקטע הוא כזה, אני הזמנתי TWINMOS DDR400 512X2, התפללתי לקבל WINBOND או צ'יפים של TWINMOS אבל קיבלתי MTEK שהם דיי גרועים ממה ששמעתי עד כה.

חוץ משקט לCNPS 7000CU שנמצא במארז יש עוד מטרה - אוברקלוק, החיה הזאת תעשה את העבודה בקרוב מאוד אבל עם MTEK... זה נראה לי הולך להגביל מאוד את הBUS ואני חושש משינוי יחס לוח אם/זיכרון גם בפעם השנייה לאחר מחסום ה250, 250 עם יחס 4\5 נותן DDR400 אבל עם MTEK אני חושש שלא אוכל להגיע הרבה אחרי 260 אם בכלל...

זה לא יספק אותי.

מה שאני רוצה זה לשנות את הMTEK הזה ולהעיף אותו קיבינימט.

אני חושב על שתי אופציות : 1100NIS - TWINMOS ORIGINAL CHIPS DDR 400 512x2

GEIL GOLDEN DDR400 256x2 - 766NIS

אני יודע בדיוק מה אני הולך לקבל בשני המקרים, הGEIL הזה זול יחסית ומגיע רחוק מאוד, אפילו ל480MHZ ככה שלא תצליחו להוריד אותי ממנו והTWINMOS ידעו בOC טוב גם הוא והמחיר טוב.

אני טוען שבקרוב מאוד ה1024GB יהיו ה512MB לפני שנה, מתחיל להיות דבר יותר ויותר נפוץ אצל משתמשים וכמו כן ינוצל על ידי תוכנות ומשחקים. השאלה היא כזאת - האם כדאי ללכת עם ה1GB RAM עד הסוף או שהביצועים והתזמונים הנמוכים שיתנו GEIL יפצו על ה512MB או לפחות על איזה 256MB ככה שבזמן שהדרישה לעוד RAM תבוא, הGEIL יספקו את הסחורה גם עם כמות קטנה יותר של חומר.

כמות או איכות ? למי שחושב שקניית 3500/3700 תהיה קנייה חכמה יותר טועה כי בכל מקרה היחס ישתנה אחרי ה255 גג ומהירות כזאת לא מספקת באוברקלוק הרבה אנשים (כמוני), ובגלל שהיחס הכי קטן שיש לפחות בלוח שלי זה 5/4 שלא מאפשר הרבה אופציות ככה שזכרון מהיר מאוד לא ינוצל הרבה רק אם הבאס יעבור הרבה את ה300 שאני לא רואה את זה קורה בעולם הזה, ולאחר שינוי היחס המהירות גם בבאס מכובד של 290 זה יצא 424MHZ שאת זה גם DDR400 יכול לעשות בכיף (אבל לא נראה שMTEK).

מישהו חושב שאני צריך להישאר עם הMTEK בכלל ? מה לעשות !? דברו אנשים :P תודה.

פורסם

איכות-- תקח את הגייל ואם יש לך עוד 70 שקל יש לך את הגייל אוטרא פלטינום התותח ואת הגולדן דרגון 3500 ומקורסאיר יש לך ב850 שקל את ה 512MB XMS PC3500

שלושתם מצויינים ולא תתחרט- שמעתי שהאולטרא פלטינוםהזה ממש שווה כל שקל שקופץ מהכיס

פורסם
  • מחבר

הגייל הזה עובר 480MHZ, אני לא מאמין שה3500 יעשה יותר כי הוא לא מאותה סידרה.

יש מצב שאם הDDR400 MHZ עובר 480 אז ה DD466MHZ גם מסדרת הGOLDEN DRAGON עובר אפילו את ה 520MHZ?

פורסם

תיקח GEIL512

תוסיף עוד כשתצטרך

פורסם

תיקח GEIL512

תוסיף עוד כשתצטרך

לדעתי גם GEIL הפוטנציאל טוב מאוד - תרצה תוסיף עוד זוג ב DUAL כלומר יהיו לך שתי זוגות DUAL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים