עבור לתוכן

עם קירור טווין טורבו, מה ה-OC המקסימלי שניתן לבצע?

Featured Replies

פורסם

ל-260GTX 216 Core במידה ואני רוצה לשמור אותו יציב?

פורסם

בערך 700 לליבה (אולי קצת פחות).

וכ - 2400 לזכרונות.

לדעתי גם אין צורך להחליף קירור.

פורסם
  • מחבר

אז יש לך דגם ספציפי של ה-GPU עם קירור-סטוק טוב ומומלץ? (במידה ומחירו זהה לדגמים המומלצים האחרים, אחרת עדיף לי כבר לקחת טווין טורבו)

אגב, תודה רבה רבה על העזרה והתגובה המהירה :)

פורסם

קירור הסטוק לא יגביל אותך ב - OC לדעתי (אצל כולם הוא זהה).

פורסם

מה התדר סטוק של ה GTX260 ?

פורסם

576/2000.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אתה אומר שבכלל לא כדאי לי לקנות טווין טורבו, גם במידה ואני מעוניין להעלות את הליבה ל-700 ואת הזכרונות ל-2400? זה לא יגרום לכרטיס ממש להתחמם ואולי להתפגר מוקדם מהצפוי?

פורסם

קירור הסטוק יעמוד בזה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. תודה רבה. אבל שוב אני שואל, אתה בטוח ב-100% שלא אוכל לסחוט עוד קצת מיץ מן ה-260GTX אפילו אם אשתמש בקירור איכותי ביותר כמו הטווין טורבו? ומה יקרה אם הכרטיס יתפגר תוך שנה נניח? אני מתכנן לשמור אותו ל-3-4 שנים ועם הזמן לעשות מערך SLI ואז מערך SLI משולש.

פורסם

אין סיבה שהוא ימות תוך שנה (ואם מסיבה לא ברורה זה יקרה אז יש לך אחריות, מה שאין לך אם אתה מחליף קירור).

והתכנון שלך לא יעמוד במבחן המציאות.

פורסם
  • מחבר

למה לא? :o

אני אקנה מראש לוח שתומך ב-SLI משולש

וכשאני מדבר על כרטיס שמתפגר תוך שנה, הכוונה כתוצאה מה-OC. מה גם שאני לא יודע ולא מתכנן כ"כ להשגיח על הכרטיס (לא יותר מדי מקרוב לפחות) ככה שאני באמת צריך שהטמפ' שלו תשאר יציבה וטובה.

פורסם

כי ה - SLI לא משתלם, ומשולש עוד יותר.

בעוד שנה-שנה וחצי כבר יהיה כרטיס שיהיה עדיף על שני GTX 260 ויעלה כמו שאחד עולה עכשיו, וגם לוח מיוחד כזה עולה המון ולא משתלם.

אם תעשה את ה - OC כמו שצריך אין שום סיבה שזה יפגע בכרטיס.

וגם אפשר להשתמש בפרופיל ה - OC רק במשחקים ובשאר הזמן להשתמש ברגיל.

פורסם
  • מחבר

אני יכול גם להגדיר פרופיל DOWN-CLOCK מתי שאני לא משחק?

פורסם

כן זה אפשרי ...אפשר להגדיר דרך RIVA TUNER ,לא אמור להיות מסובך מדי (אני זוכר שלמאוררים אפשר לעשות פרופילים שונים שם )

פורסם
  • מחבר

OC עם תוכנה מסיר את האחריות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים