פורסם 2003 ביוני 2622 שנים אני עדיין לא מסוגל להחליט מה יותר טוב...פעם פתחתי ת'רד על מי הן מערכות הרמקולים הכי טובות למחשב ואמרו לי שני המערכות הנזכרות לעיל ואמרו לי שה-KLIPSCH אמורה להיות איכותית יותר...אולם , בעקבות הסתכלות בנתונים של שני המערכות אני שם לב כי ה-Z680 , וחוץ מזה הם גם יותר זולים....בקיצר קחו נתונים של שני המערכות : KLIPSCH ProMedia 5.1 - FREQUENCY RESPONSE:25Hz-20kHz (range) SENSITIVITY:Closed loop system MAX ACOUSTIC OUTPUT:113dB maximum at listening position COVERAGE ANGLE:Near field design DISPERSION ANGLE:90° x 40° MicroTractrix Horn OVERLOAD PROTECTION:Limiter circuit ENCLOSURE TYPE:Satellites and centersealed; Subwoofer6th order bass reflex AMPLIFIER:BASH®, dual supply AMPLIFIER POWER:FTC Rated per Satellite: 60 watts/channel @ ≤ 1% THD, 100Hz - 1KHz (Note: all channels driven) FTC Rated Subwoover: 170 watts @ ≤ 3% THD, 40 - 100Hz Maximum Burst Power*: 500 watts @ ≤ 1% THD (Note: all channels driven) *Maximium Burst Power indicates the actual power this amplifier will deliver to the speakers under normal operating conditions. While the FTC power rating indicates power available on a continuous, long-term basis, multi-channel systems do not rely on that type of power. Instead, the amplifier is called upon to deliver large, short-term bursts of power to be able to support todays digital music, games and movie formats. In addition to the required FTC power rating, we have provided the maximum burst output as a better indication of the products true performance. LOW PASS CROSSOVER:To satellites @ 120Hz INPUTS:Six analog discrete channels (three stereo miniplugs) OUTPUTS:Five speaker level outputs (spring clips) TRANSDUCERS:0.75 " metalized polymer tweeter and 3" fiber-composite midbass in satellites and center channel; dual 8" fiber-composite subwoofers TWEETER:0.75" HIGH FREQUENCY HORN:MicroTractrix Horn HF CROSSOVER:3000Hz WOOFER:3" LOW FREQUENCY CROSSOVER:Urethane surround midbass driver INPUT CONNECTIONS:DIN cable to control tower SUBWOOFER:Dual 8" side-firing drivers WIRE GAUGE ACCOMODATED:18 gauge supplied; will accept 14 gauge WEIGHT:43.5 lbs. (19.75kg) ENCLOSURE MATERIAL:MDF FINISHES:Gunmetal grey on satellites, matte black on subwoofer ACCESSORIES:Rubber Feet attached to satellites and center VOLTAGE:120 Volt EXPORT VOLTAGE:230 volt MOUNTING:Wall Brackets (WB-1) available at Klipsch web store FEATURES:Center channel has rear post angle adjustment for optimum positioning on top of various computer monitors YEARS BUILT:2001 - LOGITECH Z680 - True Dolby® Digital and DTS® 5.1 surround sound with built-in decoders Dolby® Pro Logic II decoding creates a 5.1 sound field from two-channel sound sources THX® certification ensures top sound quality Connects to PlayStation®2, Xbox, DVD players, satellite receivers, PC sound cards and more to deliver immersive gaming and movie experiences Home-stereo style connectors use standard gauge speaker wire Four stylish yet powerful satellites stand on desk or mount on wall to provide smooth mid and high frequencies Centre channel speaker rests on your monitor, on your desk or mounted on the wall Subwoofer driver with flared bass port dispenses huge, earth-shaking bass Digital SoundTouch Control Center for extended command at your fingertips Wireless remote control offers you extra-comfort Magnetic shielding in speakers protects your equipment Internal power supply eliminates bulky wall adapters Removable cloth grills on satellites deliver improved sound and variable aestheticsPackage contents: 1 subwoofer 1 center channel speaker 4 satellite speakers Digital SoundTouch Control Center Wireless remote control (batteries included) All necessary cords and cables for PC(including digital optical and digital coaxial cables) Documentation Full product support 2-year guaranteeSpecifications Total output power: 505 Watts RMS Subwoofer power output: 188 Watts RMS Satellite speaker power output: 317 Watts RMS (4 x 62 Watts RMS, 1 x 69 Watts) Total peak power: 1000 Watts Maximum SPL: 114 dB System frequency response: 35Hz - 20kHz Input impedance: 10'000 ohms Shielded satellites for use near video monitorsSurround sound effects: Hardware decoding for Dolby® Digital, DTS® and MPEG soundtracks Dolby Pro Logic II (movie and music modes) 6 channel direct Stereo x2 StereoSource Inputs Digital optical for DVD or CD player, PlayStation®2, Xbox*, or PC sound card (requires optical cable, sold separately) Digital coaxial for DVD or CD player, or PC sound card (requires coaxial cable, sold separately) 6-channel direct (3 stereo-mini connectors) for 2-, 4-, or 6-channel PC sound cards Analog stereo-mini for portable CD, MP3, or MiniDisc® player* Note: Xbox connection requires Xbox Advanced AV Pack or Xbox High Definition AV Pack, sold separately בקיצר , אני שמתי לב שה-Z680 יותר טובים בתדר תגובה של ההרצים(20-35) לעומת ה-KLIPSCH שעושים 20-25 הרצים .כמו כן , ה-Z680 נותנים עוד קצת עוצמה (ווליום) .מצד שני , אמרו לי שאיכות הבנייה במערכת של ה-KLIPSCH צריכה להיות יותר טובה ...קחו גם בחשבון שהמערכת של קליפש יקרה ב-50$ מה-Z680 .איזו מערכת יותר טובה בביצועים עצמם ואיזו יותר משתלמת (מחיר/ביצועים) ?
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים דיי כבר כל חמש שניות לפתוח ת'רד חדש... שאלת על ה-Z560 באלף ת'רדים חדשים ועכשיו זה? דיי כבר...לדעתי צריך לנהול כי הוא סתם ספאמר ולא אחד שבאמת רוצה לדעת.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אל תשווה בין חברה שמייצרת אך ורק רמקולים לבין חברה שמייצרת ציוד נילווה( ציוד מעולה אגב...) למחשבים. ומה אתה מציף בנתונים טכניים מפורטים עד כדי ייאוש? :
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר דיי כבר כל חמש שניות לפתוח ת'רד חדש... שאלת על ה-Z560 באלף ת'רדים חדשים ועכשיו זה? דיי כבר...לדעתי צריך לנהול כי הוא סתם ספאמר ולא אחד שבאמת רוצה לדעת.למה אתה מחפש לריב ? אם אין לך משהו מועיל לתרום לת'רד בבקשה אל תגיד כלום (זו לא איום או משהו כזה , זו בסה"כ בקשה) .ועכשיו לעניין הת'רד , מצטער שהצפתי בנתונים טכניים . פשוט אמרתי לכם שה-Z680 יותר טובים במספר נתונים ואתם בטח הייתם רוצים הוכחות , אז ישר הבאתי לכם את ההוכחות . מישהו מוכן להתייחס לזה שה-Z680 עושים תדר תגובה (אם ככה קוראים לזה ?) יותר טוב מהקליפש ? ובמה זה בדיוק משפיע על איכות הצליל ? כמו כן , אני שם לב שאתם אומרים שקליפש זה יותר ניסיון וזה יותר איכות . במה זה מתבטא היותר איכות והיותר ניסיון הזה , באיכות הבנייה של הרמקולים , או בחומרים עצמם ? לא כ"כ הבנתי את העניין הזה...
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים קליפס זה חברה שמיצרת ציוד הי אנד באודיו בלבד.אם תכנס לאתר שלהם תוכל לראות שהם מיצרים עוד מגוון של רמקולים למערכות קולנוע ביתיות וסטאריו. גם מוצרי הי אנד אמיתים.הרמקולים שלהם למחשב אומנם למחשב אבל מחברה שמבינה בתחום.לוגיטיק זה חברה ששתמחות יותצר טובה שלה זה עכברים.עכשיו תן השערה מה נשמע יותר טוב.
פורסם 2003 ביולי 222 שנים יש כמה דברים שמתי לב ב Z-680 שמאוד הורידו את ההערכה שלי עליהם.1. במגבר שלהם לוג'יטק בחרו להשתמש במעגלים משולבים ולא לבנות מגבר טרנסיסטורי שלם.2. ברמקול סנטר ישנם שתי :פירים" שהם בעצם סתם לקישות והם לא חורים בכלל.3. הרמקולים שלהם לא מגיעים לתדר שציינת 35KHZ והתדר האמיתי שלהם נגמר באזור ה 16KHZ.4. איכות הבניה של היחידת שליטה היא ירודה במקצת 5. בסט בעל גרסת FIRMWARE נמוכה מ 1.1.2 ישנו רעש לבן חזק , שלחלק מהאנשים הוא ממש יפריע.ואני לא מנסה להגיד שהם נשמעים רע או שהם לא שווים אלה פשוט אלה דברים ששמתי לב עליהם כשקראתי ביקורותוזה קצת התריע אותי בסט שאמור להיות בין הטובים בקטגוריה שלו.
פורסם 2003 ביולי 222 שנים שומר הלילה, 20 תרדים ועוד לא החלטת? ;Dקח את הקליפש, לפי הנתונים היבשים הם ניראים לי יותר טוב, חוצמזה שגם אם תיקנה את הLOGITECH לא תתאכזב.קיצר הם ברמה שווה, תזמין כבר!
פורסם 2003 ביולי 222 שנים בתור אחד עם נסיון של קליפסש (Promedia GMX D-5.1)שגם נראים מצויין , גם נשמעים מצויין וגם נוחים מאוד לקינפוג (הדיקודר בעל עיצוב נוח ויפה)הייתי ממליץ לך עליהםאבל אתה רוצה את ה PROMEDIA 5.1 שהם יותר טובים .. לך עליהם !!לפני הנסיון שלי אין על KLIPSCH
פורסם 2003 ביולי 322 שנים אני בעל Promedia 2.1 מרוצה (כשבעבר הייתי עם 4.2, אבל מכרתי 2.1 ל-com בגלל חוסר צורך).בהחלט מהרמקולי מחשב היותר עוצמתיים ואיכותיים שיש.אתה יכול להיות בטוח שלא תצטער.. מקווה שרק לא ידפקו אותך במכס.
פורסם 2003 ביולי 422 שנים על הרמקולים של Klipsch לא צריך לשלם מכס.על מוצרים המיוצרים בארה"ב/קנדה או באירופה אין מכס, צריך לשלם רק מס קנייה ומע"מ. על רמקולים עד כמה שאני זוכר אין מס קנייה בכלל.בשביל לא לשלם מכס, צריך לדאוג ל CO מיוחד (CO = Certificate of Origin) המקובל על המכס בישראל. לרוב אי אפשר לקבל אחד כזה התקף בארץ מהיצרן, אבל חברות כמו Fed-Ex למשל יודעות להפיק את המסמכים הדרושים, תמורת תשלום כמובן.בהצלחה,
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר על הרמקולים של Klipsch לא צריך לשלם מכס.על מוצרים המיוצרים בארה"ב/קנדה או באירופה אין מכס, צריך לשלם רק מס קנייה ומע"מ. על רמקולים עד כמה שאני זוכר אין מס קנייה בכלל.בשביל לא לשלם מכס, צריך לדאוג ל CO מיוחד (CO = Certificate of Origin) המקובל על המכס בישראל. לרוב אי אפשר לקבל אחד כזה התקף בארץ מהיצרן, אבל חברות כמו Fed-Ex למשל יודעות להפיק את המסמכים הדרושים, תמורת תשלום כמובן.בהצלחה,טעות בידך . על רמקולים יש 70% מע"מ , מכס וכל המיסים שיש בפנים . אז אתה מבין...על ה-CO הזה לא שמעתי בחיים שלי אז לא יודע עליו...
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר שומר הלילה, 20 תרדים ועוד לא החלטת? ;Dקח את הקליפש, לפי הנתונים היבשים הם ניראים לי יותר טוב, חוצמזה שגם אם תיקנה את הLOGITECH לא תתאכזב.קיצר הם ברמה שווה, תזמין כבר! האמת היא שבהתחלה שקלתי להזמין את אחד משני הסטים מחו"ל אבל בעקבות בירורים על מכס ומעמ וכל אלה (בסוף זה 70%) הלב שלי נפל חזק . אז אתם מבינים...אף אחד מביניהם בסוף. בכל מקרה אני כנראה אלך על ה-Z560 , עדיין רמקולים איכותיים.אבל בכל מקרה תמשיכו להגיב ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.