עבור לתוכן

Logitech® Z-680 VS KLIPSCH ProMedia� 5.1

Featured Replies

פורסם

אני עדיין לא מסוגל להחליט מה יותר טוב...

פעם פתחתי ת'רד על מי הן מערכות הרמקולים הכי טובות למחשב ואמרו לי שני המערכות הנזכרות לעיל ואמרו לי שה-KLIPSCH אמורה להיות איכותית יותר...אולם , בעקבות הסתכלות בנתונים של שני המערכות אני שם לב כי ה-Z680 , וחוץ מזה הם גם יותר זולים....בקיצר קחו נתונים של שני המערכות :

KLIPSCH ProMedia 5.1 -

FREQUENCY RESPONSE:

25Hz-20kHz (range)

SENSITIVITY:

Closed loop system

MAX ACOUSTIC OUTPUT:

113dB maximum at listening position

COVERAGE ANGLE:

Near field design

DISPERSION ANGLE:

90° x 40° MicroTractrix Horn

OVERLOAD PROTECTION:

Limiter circuit

ENCLOSURE TYPE:

Satellites and centersealed; Subwoofer6th order bass reflex

AMPLIFIER:

BASH®, dual supply

AMPLIFIER POWER:

FTC Rated per Satellite: 60 watts/channel @ ≤ 1% THD, 100Hz - 1KHz (Note: all channels driven) FTC Rated Subwoover: 170 watts @ ≤ 3% THD, 40 - 100Hz Maximum Burst Power*: 500 watts @ ≤ 1% THD (Note: all channels driven) *Maximium Burst Power indicates the actual power this amplifier will deliver to the speakers under normal operating conditions. While the FTC power rating indicates power available on a continuous, long-term basis, multi-channel systems do not rely on that type of power. Instead, the amplifier is called upon to deliver large, short-term bursts of power to be able to support todays digital music, games and movie formats. In addition to the required FTC power rating, we have provided the maximum burst output as a better indication of the products true performance.

LOW PASS CROSSOVER:

To satellites @ 120Hz

INPUTS:

Six analog discrete channels (three stereo miniplugs)

OUTPUTS:

Five speaker level outputs (spring clips)

TRANSDUCERS:

0.75 " metalized polymer tweeter and 3" fiber-composite midbass in satellites and center channel; dual 8" fiber-composite subwoofers

TWEETER:

0.75"

HIGH FREQUENCY HORN:

MicroTractrix Horn

HF CROSSOVER:

3000Hz

WOOFER:

3"

LOW FREQUENCY CROSSOVER:

Urethane surround midbass driver

INPUT CONNECTIONS:

DIN cable to control tower

SUBWOOFER:

Dual 8" side-firing drivers

WIRE GAUGE ACCOMODATED:

18 gauge supplied; will accept 14 gauge

WEIGHT:

43.5 lbs. (19.75kg)

ENCLOSURE MATERIAL:

MDF

FINISHES:

Gunmetal grey on satellites, matte black on subwoofer

ACCESSORIES:

Rubber Feet attached to satellites and center

VOLTAGE:

120 Volt

EXPORT VOLTAGE:

230 volt

MOUNTING:

Wall Brackets (WB-1) available at Klipsch web store

FEATURES:

Center channel has rear post angle adjustment for optimum positioning on top of various computer monitors

YEARS BUILT:

2001 -

LOGITECH Z680 -

True Dolby® Digital and DTS® 5.1 surround sound with built-in decoders

Dolby® Pro Logic II decoding creates a 5.1 sound field from two-channel sound sources

THX® certification ensures top sound quality

Connects to PlayStation®2, Xbox, DVD players, satellite receivers, PC sound cards and more to deliver immersive gaming and movie experiences

Home-stereo style connectors use standard gauge speaker wire

Four stylish yet powerful satellites stand on desk or mount on wall to provide smooth mid and high frequencies

Centre channel speaker rests on your monitor, on your desk or mounted on the wall

Subwoofer driver with flared bass port dispenses huge, earth-shaking bass

Digital SoundTouch Control Center for extended command at your fingertips

Wireless remote control offers you extra-comfort

Magnetic shielding in speakers protects your equipment

Internal power supply eliminates bulky wall adapters

Removable cloth grills on satellites deliver improved sound and variable aesthetics

Package contents:

1 subwoofer

1 center channel speaker

4 satellite speakers

Digital SoundTouch Control Center

Wireless remote control (batteries included)

All necessary cords and cables for PC(including digital optical and digital coaxial cables)

Documentation

Full product support

2-year guarantee

Specifications

Total output power: 505 Watts RMS

Subwoofer power output: 188 Watts RMS

Satellite speaker power output: 317 Watts RMS (4 x 62 Watts RMS, 1 x 69 Watts)

Total peak power: 1000 Watts

Maximum SPL: 114 dB

System frequency response: 35Hz - 20kHz

Input impedance: 10'000 ohms

Shielded satellites for use near video monitors

Surround sound effects:

Hardware decoding for Dolby® Digital, DTS® and MPEG soundtracks

Dolby Pro Logic II (movie and music modes)

6 channel direct

Stereo x2

Stereo

Source Inputs

Digital optical for DVD or CD player, PlayStation®2, Xbox*, or PC sound card (requires optical cable, sold separately)

Digital coaxial for DVD or CD player, or PC sound card (requires coaxial cable, sold separately)

6-channel direct (3 stereo-mini connectors) for 2-, 4-, or 6-channel PC sound cards

Analog stereo-mini for portable CD, MP3, or MiniDisc® player

* Note: Xbox connection requires Xbox Advanced AV Pack or Xbox High Definition AV Pack, sold separately

בקיצר , אני שמתי לב שה-Z680 יותר טובים בתדר תגובה של ההרצים(20-35) לעומת ה-KLIPSCH שעושים 20-25 הרצים .

כמו כן , ה-Z680 נותנים עוד קצת עוצמה (ווליום) .

מצד שני , אמרו לי שאיכות הבנייה במערכת של ה-KLIPSCH צריכה להיות יותר טובה ...קחו גם בחשבון שהמערכת של קליפש יקרה ב-50$ מה-Z680 .

איזו מערכת יותר טובה בביצועים עצמם ואיזו יותר משתלמת (מחיר/ביצועים) ?

פורסם

דיי כבר כל חמש שניות לפתוח ת'רד חדש... שאלת על ה-Z560 באלף ת'רדים חדשים ועכשיו זה? דיי כבר...

לדעתי צריך לנהול כי הוא סתם ספאמר ולא אחד שבאמת רוצה לדעת.

פורסם

klipsch יותר ניסיון ויותר איכות.

למרות ששתיהן מעולות הייתי לוקח קליפש.

פורסם

אל תשווה בין חברה שמייצרת אך ורק רמקולים לבין חברה שמייצרת ציוד נילווה( ציוד מעולה אגב...) למחשבים.

ומה אתה מציף בנתונים טכניים מפורטים עד כדי ייאוש? ::)

פורסם
  • מחבר

דיי כבר כל חמש שניות לפתוח ת'רד חדש... שאלת על ה-Z560 באלף ת'רדים חדשים ועכשיו זה? דיי כבר...

לדעתי צריך לנהול כי הוא סתם ספאמר ולא אחד שבאמת רוצה לדעת.

למה אתה מחפש לריב ?

אם אין לך משהו מועיל לתרום לת'רד בבקשה אל תגיד כלום (זו לא איום או משהו כזה , זו בסה"כ בקשה) .

ועכשיו לעניין הת'רד , מצטער שהצפתי בנתונים טכניים . פשוט אמרתי לכם שה-Z680 יותר טובים במספר נתונים ואתם בטח הייתם רוצים הוכחות , אז ישר הבאתי לכם את ההוכחות . מישהו מוכן להתייחס לזה שה-Z680 עושים תדר תגובה (אם ככה קוראים לזה ?) יותר טוב מהקליפש ? ובמה זה בדיוק משפיע על איכות הצליל ?

כמו כן , אני שם לב שאתם אומרים שקליפש זה יותר ניסיון וזה יותר איכות . במה זה מתבטא היותר איכות והיותר ניסיון הזה , באיכות הבנייה של הרמקולים , או בחומרים עצמם ? לא כ"כ הבנתי את העניין הזה...

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לענות לי על השאלות שלי בהודעה הקודמת שלי ?

פורסם

קליפס זה חברה שמיצרת ציוד הי אנד באודיו בלבד.

אם תכנס לאתר שלהם תוכל לראות שהם מיצרים עוד מגוון של רמקולים למערכות קולנוע ביתיות וסטאריו. גם מוצרי הי אנד אמיתים.

הרמקולים שלהם למחשב אומנם למחשב אבל מחברה שמבינה בתחום.

לוגיטיק זה חברה ששתמחות יותצר טובה שלה זה עכברים.

עכשיו תן השערה מה נשמע יותר טוב.

פורסם

יש כמה דברים שמתי לב ב Z-680 שמאוד הורידו את ההערכה שלי עליהם.

1. במגבר שלהם לוג'יטק בחרו להשתמש במעגלים משולבים ולא לבנות מגבר טרנסיסטורי שלם.

2. ברמקול סנטר ישנם שתי :פירים" שהם בעצם סתם לקישות והם לא חורים בכלל.

3. הרמקולים שלהם לא מגיעים לתדר שציינת 35KHZ והתדר האמיתי שלהם נגמר באזור ה 16KHZ.

4. איכות הבניה של היחידת שליטה היא ירודה במקצת

5. בסט בעל גרסת FIRMWARE נמוכה מ 1.1.2 ישנו רעש לבן חזק , שלחלק מהאנשים הוא ממש יפריע.

ואני לא מנסה להגיד שהם נשמעים רע או שהם לא שווים אלה פשוט אלה דברים ששמתי לב עליהם כשקראתי ביקורות

וזה קצת התריע אותי בסט שאמור להיות בין הטובים בקטגוריה שלו.

פורסם

שומר הלילה, 20 תרדים ועוד לא החלטת? ;D

קח את הקליפש, לפי הנתונים היבשים הם ניראים לי יותר טוב, חוצמזה שגם אם תיקנה את הLOGITECH לא תתאכזב.

קיצר הם ברמה שווה, תזמין כבר!

פורסם

בתור אחד עם נסיון של קליפסש (Promedia GMX D-5.1)

שגם נראים מצויין , גם נשמעים מצויין וגם נוחים מאוד לקינפוג (הדיקודר בעל עיצוב נוח ויפה)

הייתי ממליץ לך עליהם

אבל אתה רוצה את ה PROMEDIA 5.1 שהם יותר טובים .. לך עליהם !!

לפני הנסיון שלי אין על KLIPSCH

פורסם

אני בעל Promedia 2.1 מרוצה (כשבעבר הייתי עם 4.2, אבל מכרתי 2.1 ל-com בגלל חוסר צורך).

בהחלט מהרמקולי מחשב היותר עוצמתיים ואיכותיים שיש.

אתה יכול להיות בטוח שלא תצטער.. מקווה שרק לא ידפקו אותך במכס.

פורסם

על הרמקולים של Klipsch לא צריך לשלם מכס.

על מוצרים המיוצרים בארה"ב/קנדה או באירופה אין מכס, צריך לשלם רק מס קנייה ומע"מ. על רמקולים עד כמה שאני זוכר אין מס קנייה בכלל.

בשביל לא לשלם מכס, צריך לדאוג ל CO מיוחד (CO = Certificate of Origin) המקובל על המכס בישראל. לרוב אי אפשר לקבל אחד כזה התקף בארץ מהיצרן, אבל חברות כמו Fed-Ex למשל יודעות להפיק את המסמכים הדרושים, תמורת תשלום כמובן.

בהצלחה,

פורסם
  • מחבר

על הרמקולים של Klipsch לא צריך לשלם מכס.

על מוצרים המיוצרים בארה"ב/קנדה או באירופה אין מכס, צריך לשלם רק מס קנייה ומע"מ. על רמקולים עד כמה שאני זוכר אין מס קנייה בכלל.

בשביל לא לשלם מכס, צריך לדאוג ל CO מיוחד (CO = Certificate of Origin) המקובל על המכס בישראל. לרוב אי אפשר לקבל אחד כזה התקף בארץ מהיצרן, אבל חברות כמו Fed-Ex למשל יודעות להפיק את המסמכים הדרושים, תמורת תשלום כמובן.

בהצלחה,

טעות בידך . על רמקולים יש 70% מע"מ , מכס וכל המיסים שיש בפנים . אז אתה מבין...

על ה-CO הזה לא שמעתי בחיים שלי אז לא יודע עליו...

פורסם
  • מחבר

שומר הלילה, 20 תרדים ועוד לא החלטת? ;D

קח את הקליפש, לפי הנתונים היבשים הם ניראים לי יותר טוב, חוצמזה שגם אם תיקנה את הLOGITECH לא תתאכזב.

קיצר הם ברמה שווה, תזמין כבר!

האמת היא שבהתחלה שקלתי להזמין את אחד משני הסטים מחו"ל אבל בעקבות בירורים על מכס ומעמ וכל אלה (בסוף זה 70%) הלב שלי נפל חזק . אז אתם מבינים...אף אחד מביניהם בסוף. בכל מקרה אני כנראה אלך על ה-Z560 , עדיין רמקולים איכותיים.

אבל בכל מקרה תמשיכו להגיב ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים