פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים שלום!יש לי ספק כוח שמשום מה לא מפעיל לי את המחשב. פתחתי אותו ובדקתי את הפיוז,הפיוז תקין.פעם מישהו אמר לי שאני יכול לבדוק את הספק בלבד ע"י גישור 2 חוטים בספק עצמו (היציאות שמתחברות ללוח אם).מישהו יודע איך עושים את זה בדיוק?תודה ושבוע טוב!
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים עשיתי זאת בעבר - אם אין לך ידיים טובות - תמנע מהענייןזה יכול להיות פוטנציאל נזקhttp://www.gideontech.com/content/articles/196/1תהנהגבריאל
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר תודה גבריאל,עשיתי את זה אבל הספק עדיין לא עבד לי... יש מצב שעדיין הספק שרוף אע"פ שהפיוז שלו תקין?
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים לא יודע מה להגיד לך אבל לא ככה עושים את זה...בתמונה אני רואה שהוא עושה על חריצים מספר 4,5. תאכלס עושים על 4,6.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים לא יודע על איזה 4, 5 אתה מדבר, אבל מספיק לחבר את חריץ 14 לכל חריץ Ground שם.
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים מחבר רק אם אפשר להחליט בבקשה?.........זה פשוט עניין של אולי אם אקח ספק אחר ואנסה אץ זה אז רק שלא אקצר אותו בגלל טעות של מישהו מכם...כתבו לי את הירוק משם ואחד מהשחורים. זה מה שהבנתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.