עבור לתוכן

זיהוי תת דגם במסך DELL 2007WFP ?

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום לכולם :)

השגתי מסך יד שניה מדגם DELL 2007WFP .

אני הבנתי שהמסך מגיע עם פאנל IPS ולכן קניתי אותו.

אח"כ סופר לי שחלקם מגיעים עם פאנל PVA (או משהו כזה)

שאלתי :

1. כיצד אני יכול לדעת אם יש לי פאנל IPS ?

כתוב על המסך 2007WFPb

REV A02

2. האם יש דרך לכייל את המסך לצורה טובה יותר ?

תודה רבה :)

פורסם

יש מספר סידורי ארוך על המדבקה (איפה שכתוב גם ה-REV).

אם הוא נגמר ב-S, זה PVA, אם ב-L, זה IPS.

פורסם

יש מספר סידורי ארוך על המדבקה (איפה שכתוב גם ה-REV).

אם הוא נגמר ב-S, זה PVA, אם ב-L, זה IPS.

ב-A02 אפשר לראות את הפאנל המדויק בתפריט השירות של המסך:

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1111100

האם אותו כנ"ל חל גם לגבי ה 2007FP,(הלא רחב)? השאלה נשאלת בהתייחס לת'רד הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376112.0

אגב, בנוגע לשני המסכים,אם קונים אותם מחודשים מנקסטופ,האם יכול להיות שהמדבקה תראה פאנל IPS ובפועל הפאנל הוחלף ל VA או אפילו TN?...כי לך תדע מה זה בדיוק אומר מחודש....

פורסם

ב-99% מהמקרים, אף אחד לא מחליף פאנלים למסכים האלה, מחליפים כבר את כל המסך.

לא מאמין שמישהו התעסק עם הדברים האלה כדי לסבן אותך, זה הרי רמאות ברורה. כמו למכור טויוטה אבנסיס עם מנוע של סובארו ג'אסטי.

בכל מקרה, הבדל בין TN ל-VA ל-IPS רואים בעין בלתי מזוינת.

פורסם

ב-99% מהמקרים, אף אחד לא מחליף פאנלים למסכים האלה, מחליפים כבר את כל המסך.

לא מאמין שמישהו התעסק עם הדברים האלה כדי לסבן אותך, זה הרי רמאות ברורה. כמו למכור טויוטה אבנסיס עם מנוע של סובארו ג'אסטי.

נו,אז יכול להיות שהחליפו את המסך שהיה עם פאנל IPS למסך שונה עם פאנל אחר,אבל השאירו את המדבקה הקודמת...

בכל מקרה, הבדל בין TN ל-VA ל-IPS רואים בעין בלתי מזוינת.

מי יראה? אני מדבר על נקסטופ,שזה רחוק ממני.אתה חושב שיעקב יפתח את האריזה של המחודש ויעשה לו מבחן כדי לראות מה הפאנל?

פורסם

נו,אז יכול להיות שהחליפו את המסך שהיה עם פאנל IPS למסך שונה עם פאנל אחר,אבל השאירו את המדבקה הקודמת...

ממש קילפו את המדבקה מהמסך והדביקו אותה על המסך החדש? נו באמת, די כבר להיות פרנואיד.

מי יראה? אני מדבר על נקסטופ,שזה רחוק ממני.אתה חושב שיעקב יפתח את האריזה של המחודש ויעשה לו מבחן כדי לראות מה הפאנל?

משיחות שהיו לי ולחברי הפורום איתו, יעקב מודע טוב מאוד לעניין הפאנל. אם תוציא ממנו הבטחה שתקבל IPS, ובפועל תקבל VA, תוכל להחזיר לו את המסך ולא יהיה לו מה להגיד. מה גם ש-VA לא פחות טוב מ-IPS בדגם הזה, ו-TN לא תקבל, כי מעולם לא היו מסכים כאלה עם TN. ואם אתה חושב שמישהו פותח את המסכים האלה וגונב מהם פאנלים איכותיים כדי לשים זולים ולמכור אותם כ"מחודשים", אז ראה למעלה.

בסופו של דבר, אם אתה רוצה להיות בטוח, בטוח - סע לשם ותבדוק בעצמך, או שתתעקש על אפשרות להחזיר את המסך ללא קנס וללא דמי משלוח, אם תקבל בפועל משהו שנוגד את מה שרשום. או שלא תקנה ממנו. פעם אחרונה שמישהו בדק, בכלל לא היו לו כאלה במלאי למרות מה שמופיע באתר שלו.

פורסם

וכמובן יש את מבחן ההילה הסגולה.

בפועל כאחד שעבד עם שני סוגי הפנלים של המסך אין ביניהם הבדל כזה גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים